مشاهده نسخه کامل
: چنین سایتی رو با ورد پرس میشه ساخت؟
آیا چنین سایتی رو با ورد پرس میشه طراحی کرد؟
سلام. من میخوام یه سایت طراحی کنم که تو صفحه ی اصلی دو تا قسمت داشته باشه که هر کدوم جداگانه آپ بشن. مثلا یه سمتش مقاله و اینا باشه که آپ بشه. اون کنارش هم یه سری محصولات برای فروش آپ بشن(نه اینکه از قبل در قالب لینکش گذاشته بشه) (یعنی قالبش دو ستونه باشه. البته در اصل سه ستونه. چون بالاخره یه ستون هم اون سمت دیگه برای لینک و اینا میخوام)
آیا چنین سایتی رو با ورد پرس میشه طراحی کرد؟
سلام. من میخوام یه سایت طراحی کنم که تو صفحه ی اصلی دو تا قسمت داشته باشه که هر کدوم جداگانه آپ بشن. مثلا یه سمتش مقاله و اینا باشه که آپ بشه. اون کنارش هم یه سری محصولات برای فروش آپ بشن(نه اینکه از قبل در قالب لینکش گذاشته بشه) (یعنی قالبش دو ستونه باشه. البته در اصل سه ستونه. چون بالاخره یه ستون هم اون سمت دیگه برای لینک و اینا میخوام)
بله دوست عزیز میشه انجام داد یک پیغام خصوصی هم براتون ارسال کردم لطفا چک کنید
چنین سایتی رو چطور؟ اینم میشه با وردپرس ساخت؟
1- دیدین یه سری سایت ها صفحه ی اولش فقط یه عکس از نویسنده ی سایت هست با یه سری لینک به محتویات اصلی سایت. و تازه وقتی روی هر لینک کلیک کردی مثلا پست های اصلی سایتت رو نشون میده.
2- در سایت هایی که با وردپرس ساخته میشن، میشه منوهای خوشگل هم داشت؟
چنین سایتی رو چطور؟ اینم میشه با وردپرس ساخت؟
1- دیدین یه سری سایت ها صفحه ی اولش فقط یه عکس از نویسنده ی سایت هست با یه سری لینک به محتویات اصلی سایت. و تازه وقتی روی هر لینک کلیک کردی مثلا پست های اصلی سایتت رو نشون میده.
2- در سایت هایی که با وردپرس ساخته میشن، میشه منوهای خوشگل هم داشت؟
لطفا کمی دقیق تر توضیح بدین اگر سایت نمونهای دارید آدرس بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.