PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا کردن تصاویر بر اساس شباهت آنها به یکدیگر !!!!!

nightmare
20-07-2006, 13:57
برای دارندگان گالری های تصاویر بزرگ و افرادی که علاقه به جمع آوری تصاویر متعدد دارند , تصاویر تکراری و شبیه به هم از مشکلات سخت قابل حل است . هرچه تعداد تصاویر شما بیشتر باشد , جداسازی تصاویر تکراری و شبیه به هم مشکل تر است . حتی برای افراد عادی نیز بارها پیش می آید که نیاز به یافتن تصاویر شبیه هم دارند . در این مواقع چگونه به جستجو برای یافتن تصاویر همانند و شبیه می پردازید؟ مطمئنا جستجو بر اساس نام جستجوی قابل قبولی نیست !

شرکت BolideSoft نرم افزاری تحت نام Image Comparer را نوشته و عرضه نموده است که قادر به جستجو در بین تصاویر بر اساس الگوریتم مخصوص یافتن تصاویر شبیه هم است ! بنابراین هر تصویر همانند تصویر داده شده به نرم افزار را برای شما پیدا می کند و نمایش می دهد ! برای این نرم تفاوتی ندارد که نام فایلها , حجم آنها و کیفیت تصویر تفاوت کند , بلکه تنها شباهت خود تصاویر ملاک است . دیگر ویژگی قدرتمند این نرم افزار نمایش میزان شباهت بر حسب درصد است ! بلی این نرم افزار به شما نشان می دهد تا 2 تصویر چه مقدار شباهت دارند .

سرعت بالای نرم افزار از دیگر شاخصه های خوب این محصول است و در عرض 1 یا 2 دقیقه خواهید دید چه مقدار تصویر مشابه موجود در گالری شما را برای شما جمع آوری و آماده ی نمایش کرده است و با یک کلیک قادر به پاک کردن , کپی کردن و جابجا کردن آنها خواهید بود .

دیگر ویژگی منحصر به فرد این نرم افزار در مقایسه با محصولات مشابه پشتیبانی فرمتهای مختلف رایج تصویری است . اکثر نرم افزار های عرضه شده در این رابطه تنها قادر به پیدا کردن تصاویر مشابه از یک فرمت هستند ولی Image Comparer قادر به یافتن تصاویر مشابه از فرمتهای JPEG, J2K, BMP, GIF, PCX, PNG, TIFF, TGA, ICO, CUR می باشد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود با حجم ۴.۳ مگابایت همراه با کرک

پسورد فایل را از اینجا ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kamyabonline

تا بعد....

nikndm
21-07-2006, 00:17
سلام كار بسيار جديد و خوبي ست ولي انگاري لينك كار نمي كند اگر ممكن تست كنيد

nightmare
21-07-2006, 13:46
لينك از رپيد شر هست دوست عزيز همين الان تست كردم و درست بود. اما براي اينكه شما راحت تر دانلود كنيد روي پرشين گيگ براتون آپلود كردم :

تا بعد....

AK1
21-07-2006, 13:54
بابا تو ديگه كي هستي
ممنون
يعني كار مي كنه ؟؟

nightmare
21-07-2006, 14:04
من كوچيك شما . راستي در مورد كار كردنش باور كنيد وقت نكردم تست بگيرم .
اميدوارم كار كنه.

تا بعد....

goblet of fire
21-07-2006, 16:24
خيلي جالب بود

mahsoft
21-07-2006, 20:09
این نرم افزار امکان دادن درصدی برای شباهت داره

یعنی میتونید بگید که عکسی رو در حد 30 درصد شباهت پیدا کن البته من 4 ماه پیش باهاش کار میکردم

کاش یه برنامه ای بود که برای اینترنت اینکار رو انجام میداد

ehsan_monster
21-07-2006, 20:17
اقا بدرد بخور بود دستتون درد نكنه كه معرفيش كرديد.

nightmare
21-07-2006, 20:21
خواهش مي كنم دوستان اميدوارم به دردتون خورده باشه.

تا بعد......

r_azary
21-07-2006, 21:50
عزيز جون من گرفتم (از rapidshare) اما كار نكرد.
يعني نصب نشد.
اما كركش به دردم خورد
خود نرم افزار رو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم.

tanx

nikndm
21-07-2006, 21:53
لينك از رپيد شر هست دوست عزيز همين الان تست كردم و درست بود. اما براي اينكه شما راحت تر دانلود كنيد روي پرشين گيگ براتون آپلود كردم :

تا بعد....
ممنون لينك جديد جواب داد. خيلي هم لازم داشتم. در پناه حق

william
21-07-2006, 23:16
سلام
روی این نرم افزارها فبلا با دوستان بحث شده بود همانطور که در شکل نشان دادم این کرک تنها مشکل تریال را از بین میبره و مهمترین مشکلش که delete files هنوز پابرجاست. یعنی اینکه شما نمی تونید فایلها رو بصورت دست جمعی delete کنید. البته مشکل copy و move هم کماکا حل نشده.
یک نرم افزار است که نسبت به image comparer کارایی بهتری داره و اپشنهای بیشتری در اختیار شما قرار میده که در پست بعدی براتون لینکش می زارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Poverty Is The Greatest Death

william
21-07-2006, 23:21
نرم افزار بسیار خوبیه. به خصوص برای کسایی که ارشیوهای بزرگ عکس دارند
فایل کرک در مسیری که برنامه نصب شده کپی و اجرا کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nightmare
21-07-2006, 23:29
william جان خيلي ممنونم از لطف و توجه شما . دارم دانلود مي كنم و اميدوارم به درد بقيه دوستان هم بخوره.

تا بعد...

s.a.h
23-07-2006, 11:44
من يه قرنو نصفيه دارم دنبال كرك اين برنامه ميگردم قبلا هم اينجا

تاپيك زده بودم ولي كسي به دادم نرسيد :sad:
اين برنامه كركش همراهشه يا نه ؟؟؟

taraneh00
23-07-2006, 17:27
nightmareممکنه لينک پسورد را درست کنيد کار نميکنه ممنون

nightmare
23-07-2006, 18:32
s.h.a جان کرک این برنامه داخل همون هست و باید فایل رو Extract کنید.
taraneh00 عزیز این هم پسورد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد...

Hamed-Dehghani
02-08-2006, 12:52
William جان . naghtmare جان بخاطر برنامه هاي پيشنهاديتون يك دنيا ممنون .

bahal20
08-08-2006, 15:49
نرم افزار بسیار خوبیه. به خصوص برای کسایی که ارشیوهای بزرگ عکس دارند
فایل کرک در مسیری که برنامه نصب شده کپی و اجرا کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوست عزیز کرک این برنامه کوووو
من که لینک کرکی نمی بینم

nightmare
08-08-2006, 18:37
bahal20 جان داخل فایل rar کرک هم هست دیگه....

تا بعد....

masoud908
08-08-2006, 18:52
ممنون عزيز

soleares
08-08-2006, 19:00
دوستان يه موتور جستجوي كوچك هم بود كه اين كارو مي كرد از بين تمام عكسهاي جهان اونو فراموش كردم اگر مي تونيد برام بنوسيد آدرسش چيه .

'POP'
09-08-2006, 05:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B9%D9%83%D8%B3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B9%D9%83%D8%B3
;)

bahal20
09-08-2006, 15:19
bahal20 جان داخل فایل rar کرک هم هست دیگه....

تا بعد....
دوست عزیز باید ببخشی کمی عجله کردم
نمی دونم اون فایل "رگ"برای شما درست کار کرده یا نه ولی برای من پیغامهایی می ده که گویا برنامه کارایی اصلی خودش رو نداره
ضمنا در مورد پیدا کردن عکسهای مشابه در اینترنت بوسیله این نرم افزار یه توضیحی بدید
من که نتونستم
با تشکر

M.K_Soft
11-08-2006, 14:15
واقعا نرم افزار کارآمدی هست.ممنون

Sagad_a_n
14-08-2006, 12:05
دستت دردنكنه جفتشم سالمه

Hamed-Dehghani
25-11-2006, 20:30
دوستان سلام
حالا كه كرك Imagecompare كار نمي كنه شما واسه ImageDupeless نمي تونيد تنظيماتي رو تو اين قسمت
براي منو "Mark automatically" اعمال كنيد تا از صدها عكس همسان كه پيدا مي كنه به طور خودكار هرعكس كوچكتر با كيفيت بدتر را علامتگذاري و حذف كنه بدون اينكه نياز به بررسي دوتا دوتاي عكس ها باشه. آخه بررسي صدها نتيجه بدست آمده خيلي مشكله نازنين.