مشاهده نسخه کامل
: -= HTC onex یا Samsung Galaxy S3 یا Samsung Galaxy S2 =-
infernal_a
25-08-2012, 15:10
سلام دوستان و اساتید عزیز .... قصد خرید یکی از این گوشیها رو دارم ولی شدیدا بینشون گیر کردم .
از اساتید و دوستان میخوام با دلیل منو راهنمایی کنین که کدومشونو بگیرم ...
در مورد S2 فکر کنم یه مقدار سرعتش پایینه و کلا اوونجوری که باید به دلم نچسبید .
در مورد S3 هم که از هر کی پرسیدم میگن BUG داره و برای فیلمبرداریش بعد از 15 -20 دقیقه گوشی شدیدا داغ میکنه و هنگ میکنه و باید گوشی رو خاموش روشن کنیم تا درست شه .
در مورد HTC one X هم خوندم که فیلمبردارش خوب نیست ...
حالا عزیزان راهنمایی کنین که این اطلاعات من درست یا نه و کدومو پیشنهاد میکنین ؟؟؟
با تشکر .
Abolfazl_Real
25-08-2012, 15:46
شما بودجه تون رو نگفتید..
به نظرم توی این سه تا گوشی اس 3 بهتر از همه باشه
اگه باگی هم داشته باشه میتونید با ریختن کاستوم رام حلش کنید (نگران اون نباشید)
one x و s3 بهترین گوشی های بازارند و انتخاب بینشون به نظرم سلیقه ای هست
به نظرم مزیت های اس 3 به وان ایکس اینا هستند:
باتری بهتر
دوربین با کیفیت تر
...
,one x هم در مقابل کیفیت صفحه ی بهتری داره
رابط کاربری بهتر (سنس 4 )
...
اس 2 هم اصلا قابل مقایسه با اینا نیست
سلام دوستان و اساتید عزیز .... قصد خرید یکی از این گوشیها رو دارم ولی شدیدا بینشون گیر کردم .
در مورد S3 هم که از هر کی پرسیدم میگن BUG داره و برای فیلمبرداریش بعد از 15 -20 دقیقه گوشی شدیدا داغ میکنه و هنگ میکنه و باید گوشی رو خاموش روشن کنیم تا درست شه .
حالا عزیزان راهنمایی کنین که این اطلاعات من درست یا نه و کدومو پیشنهاد میکنین ؟؟؟
با تشکر .
S3 بهترین. باگی هم نداره
armin 76
25-08-2012, 16:59
با تشکر .
گلکسی اس 3 ... هیچ مشکل خاصی نداره ...
infernal_a
26-08-2012, 09:27
شما بودجه تون رو نگفتید..
به نظرم توی این سه تا گوشی اس 3 بهتر از همه باشه
اگه باگی هم داشته باشه میتونید با ریختن کاستوم رام حلش کنید (نگران اون نباشید)
one x و s3 بهترین گوشی های بازارند و انتخاب بینشون به نظرم سلیقه ای هست
به نظرم مزیت های اس 3 به وان ایکس اینا هستند:
باتری بهتر
دوربین با کیفیت تر
...
,one x هم در مقابل کیفیت صفحه ی بهتری داره
رابط کاربری بهتر (سنس 4 )
...
اس 2 هم اصلا قابل مقایسه با اینا نیست
با تشکر از عزیزان... اینجور که معلومه همه متفق القول S3 رو پیشنهاد میدن ولی از کسایی که خریدن و استفاده میکنن پرسیدم همه ناراضی بودن حتی فروشنده ها ، بخصوص برای فیلمبرداریش گفتن بعد از 15-20 min صفحه شدیدا داغ میشه و هنگ میکنه بطوریکه صحنه ای که فیلم گرفته شده به صورت اسلاید اسلاید و فریم فریم نشون داده میشه و باید گوشی ور خاموش کرد تا درست بشه ، گوشی رو بردن گارانتیش گفته همشون همینجوره و کاریش نمیشه کرد !!!!!!!!!!!!!!!
همه هم میگن اوونجور که تبلیغشو میکردن و انتظار میرفت نیست .
Abolfazl_Real
26-08-2012, 09:45
با تشکر از عزیزان... اینجور که معلومه همه متفق القول S3 رو پیشنهاد میدن ولی از کسایی که خریدن و استفاده میکنن پرسیدم همه ناراضی بودن حتی فروشنده ها ، بخصوص برای فیلمبرداریش گفتن بعد از 15-20 min صفحه شدیدا داغ میشه و هنگ میکنه بطوریکه صحنه ای که فیلم گرفته شده به صورت اسلاید اسلاید و فریم فریم نشون داده میشه و باید گوشی ور خاموش کرد تا درست بشه ، گوشی رو بردن گارانتیش گفته همشون همینجوره و کاریش نمیشه کرد !!!!!!!!!!!!!!!
یه چندتا دوستام گرفتن خیلی ازش راضی بودند
و این مشکلی که شما گفتی رو هم نداشتند
one x هم گزینه ی خوبیه ، یکم ارزونتر هم هست
اگه حتما نمیخای اس 3 بگیری ، one x بگیر
infernal_a
26-08-2012, 13:07
یه چندتا دوستام گرفتن خیلی ازش راضی بودند
و این مشکلی که شما گفتی رو هم نداشتند
one x هم گزینه ی خوبیه ، یکم ارزونتر هم هست
اگه حتما نمیخای اس 3 بگیری ، one x بگیر
ممنون دوست عزیز .... قیمتاشون چنده الان ؟؟؟
S3 رو شنیدم چند وقت پیشا 1.280 و one x رو 1.045 این قیمتا درستن یا تغییر کردن ؟
Abolfazl_Real
26-08-2012, 13:50
قیمت های خودت رو 60 تا 70 هزارتومن بهشون اضافه کن قیمت الان میشه
گلکسی اس 3 ... هیچ مشکل خاصی نداره ...
آرمین تو هم آتیشی هستیا...
مگه تو یکی از تاپیکا قبلا نگفتی عملکرد کندی در هنگام پخش موسیقی داره؟!
دوست عزیز اصلا مقایسه اس 2 با این دو تا یکم یه جوری بود...
تاپیک هم تکراریه توضیحات کامل در رابطه با این دو تا اینجا گفته شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armin 76
26-08-2012, 16:33
آرمین تو هم آتیشی هستیا...
مگه تو یکی از تاپیکا قبلا نگفتی عملکرد کندی در هنگام پخش موسیقی داره؟!
دوست عزیز اصلا مقایسه اس 2 با این دو تا یکم یه جوری بود...
تاپیک هم تکراریه توضیحات کامل در رابطه با این دو تا اینجا گفته شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه که تاپیک رو گذاشتی ...
من اینو گفته بودم تو اون تاپیک :
رابط کاربري و ويجت هاي اصلي، و Beats Audio و طراحي قشنگ تر اینارو نمیشه گفت برتری نسبت به s3
اما میشه گفت بعضی برتری های s3 از لحاظ نرم افزاری هستش.با این حال برتری های دیگری هم داره...
Smart Stay ، Direct Call ، S Voice
مثلا : Direct Call به شما این اجازه رو میده وقتی دارید مسیج برا کسی میدید اگر همون موقع گوشی رو به گوشی خود نزدیک کنید بدون هیچ دکمه زدنی با فرد تماس میگیره
Smart Stay هم که با کمک دوربین دوم تشخیص میده دارید به صفحه نگاه میکنید یا نه که در صورت نگاه نکردن صفحه خاموش میشود
S Voice که یک فرمابر صوتی هستش
ویدئو پلیر قوی و همچنین برنامه پخش موسیقی بسیار خوبی داره.
دوربین وان ایکس رنگ ها رو طبیعی نشون میده ولی اس3 رنگ های غلیظ و live رو بهتر نشون میده
زیر نورخورشید همs3 کمی بهتر از x عمل میکنه.این به این معنا نیست که one بد هستش بلکه s3 بهتر نسبت به اون هستش
از لحاظ cpu هرد دو بازی های بسایر سنگین و 3d رو به خوبی اجرا میکنند اما اکسینوس s3 با این حال کمی بهتر عمل میکنه .
هر دو آندروید 4 رو دارند.که وان ایکس از رابط جدید ینی 4 سنس داره و سامسونگ هم با رابط کاربری جدید تاچ ویز ینی ، نیچر داره
وان ایکس فقط 32 گیگ در بازار داره و کارت حافظه نمیخوره .اما s3 در 3مدل 16 .32 .64 هستش که تازه کارت حافظه تا سقف 64 گیگ هم ساپورت میکنه
به نظرم این یه بررسی تقریبا کامله ...
راستی محمد جان منظورت همین تاپیکه ؟
من تو این نگفتم.اتفاقا گفتم : ویدئو پلیر قوی و همچنین برنامه پخش موسیقی بسیار خوبی داره.
نمیدونم .ولی فکر نکنم گفته باشم !اگر هم گفتم تصحیح میکنم...
aliaghil
26-08-2012, 16:56
من این گوشی رو دارم همچین مشکلی نداره، کی این حرفا رو بهت گفته؟ بابا چرا سعی دارین الکی یه گوشی رو تخریب کنین
armin 76
26-08-2012, 16:59
من این گوشی رو دارم همچین مشکلی نداره، کی این حرفا رو بهت گفته؟ بابا چرا سعی دارین الکی یه گوشی رو تخریب کنین
چرا جبهه میگیری حالا ؟
بنده خدا شنیده .واسش سواله اینجا مطرح کرده ...
دستت درد نکنه که تاپیک رو گذاشتی ...من اینو گفته بودم تو اون تاپیک :رابط کاربري و ويجت هاي اصلي، و Beats Audio و طراحي قشنگ تر اینارو نمیشه گفت برتری نسبت به s3 اما میشه گفت بعضی برتری های s3 از لحاظ نرم افزاری هستش.با این حال برتری های دیگری هم داره...Smart Stay ، Direct Call ، S Voiceمثلا : Direct Call به شما این اجازه رو میده وقتی دارید مسیج برا کسی میدید اگر همون موقع گوشی رو به گوشی خود نزدیک کنید بدون هیچ دکمه زدنی با فرد تماس میگیرهSmart Stay هم که با کمک دوربین دوم تشخیص میده دارید به صفحه نگاه میکنید یا نه که در صورت نگاه نکردن صفحه خاموش میشود S Voice که یک فرمابر صوتی هستشویدئو پلیر قوی و همچنین برنامه پخش موسیقی بسیار خوبی داره.دوربین وان ایکس رنگ ها رو طبیعی نشون میده ولی اس3 رنگ های غلیظ و live رو بهتر نشون میده زیر نورخورشید همs3 کمی بهتر از x عمل میکنه.این به این معنا نیست که one بد هستش بلکه s3 بهتر نسبت به اون هستشاز لحاظ cpu هرد دو بازی های بسایر سنگین و 3d رو به خوبی اجرا میکنند اما اکسینوس s3 با این حال کمی بهتر عمل میکنه .هر دو آندروید 4 رو دارند.که وان ایکس از رابط جدید ینی 4 سنس داره و سامسونگ هم با رابط کاربری جدید تاچ ویز ینی ، نیچر دارهوان ایکس فقط 32 گیگ در بازار داره و کارت حافظه نمیخوره .اما s3 در 3مدل 16 .32 .64 هستش که تازه کارت حافظه تا سقف 64 گیگ هم ساپورت میکنهبه نظرم این یه بررسی تقریبا کامله ...راستی محمد جان منظورت همین تاپیکه ؟من تو این نگفتم.اتفاقا گفتم : ویدئو پلیر قوی و همچنین برنامه پخش موسیقی بسیار خوبی داره.نمیدونم .ولی فکر نکنم گفته باشم !اگر هم گفتم تصحیح میکنم...هر کاری کردم پیداش نکردم....اولا بود بعد یکی در جوابت گفت:شما با این نظرتون نظریه علم و صنعت رو دگرگون کردید...شاید هم من اشتباه میکنم...تو کفش نرو..!!!!!
armin 76
26-08-2012, 17:19
هر کاری کردم پیداش نکردم....اولا بود بعد یکی در جوابت گفت:شما با این نظرتون نظریه علم و صنعت رو دگرگون کردید...شاید هم من اشتباه میکنم...تو کفش نرو..!!!!!
آره یادم اومد ...
رضا جان اینو گفتن که با نظرتون ... دی:
اره اونموقع خیلی تو جو و اینا بودم
الان خیلی وقته خداروشکر کاری به تعصب و اینا نداره:31: .ینی دقیقا از اون به بعد درست شد ...دی:
infernal_a
27-08-2012, 09:12
آقای محترم ....کارخونه HTC ماله بابام که نیست .... یا 80% سهامشم ماله من نیست که بخوام ازش طرفداری کنم و یا samsung رو خراب کنم .....این چه طرز حرف زدنه ؟؟؟!!!!
چیزیو که از بقیه شنیدمو دارم اینجا هم میپرسم تا صحت و سقمش معلوم شه برام ......اوون ایراداتی هم که گفتم از کسی شنیدم که خودش داره و استفاده میکنه .
وقتی میخوام یک میلیون و یا بیشتر پول بدم برای یه گوشی ، نباید پولمو بریزم توو جوب ...... باید قبلش در موردش اطلاعات داشته باشم که توو پاچم نره.
ممنونم از دوستانی که بی منت و کامل راهنمایی کردن .
infernal_a
27-08-2012, 09:58
رابط کاربري و ويجت هاي اصلي، و Beats Audio و طراحي قشنگ تر اینارو نمیشه گفت برتری نسبت به s3
دوربین وان ایکس رنگ ها رو طبیعی نشون میده ولی اس3 رنگ های غلیظ و live رو بهتر نشون میده
از لحاظ cpu هرد دو بازی های بسایر سنگین و 3d رو به خوبی اجرا میکنند اما اکسینوس s3 با این حال کمی بهتر عمل میکنه .
هر دو آندروید 4 رو دارند.که وان ایکس از رابط جدید ینی 4 سنس داره و سامسونگ هم با رابط کاربری جدید تاچ ویز ینی ، نیچر داره
سلام و ممنون آرمین جان از جواب کاملت .... فقط یه چند تا سوال برام پیش اوومد :
1- Beats Audio کارش چیه ؟
2-توو سایت Gsm خوندم و مقایسه عکسا رو دیدم و اینجور که مشخص بود دوربین One x خیلی تیره و تاریک عکس میگیره ؟؟؟!!!! واقعا اینقدر بده ؟؟؟؟
3-اکسینوس چیه ؟
4-تاچ ویز و 4 سنس ؟؟
در کل اینجور که مشخصه SAM یه مقداری بهتره
ممنون
Abolfazl_Real
27-08-2012, 14:00
1- Beats Audio میشه گفت نوعی Equalizer هستش که صدای گوشی رو هم در هندزفری و هم در اسپیکر بلندتر و باکیفیتر میکنه (در هندزفری بیشتر معلومه).
2- دوربینش هم خیلی بد نیست (البته s 3 دوربینش بهتره) - بهترین دوربین htc هستش.
3-
4- نوع رابط کاربری هستند(نوع هوم اسکیرین ، منوها و...)
...
2-توو سایت Gsm خوندم و مقایسه عکسا رو دیدم و اینجور که مشخص بود دوربین One x خیلی تیره و تاریک عکس میگیره ؟؟؟!!!! واقعا اینقدر بده ؟؟؟؟
3-اکسینوس چیه ؟
4-تاچ ویز و 4 سنس ؟؟
ممنون
1- چیپ به کار رفته برای بالا بردن کیفیت صدا. باید براش 150-160تومن هم یک هدفون خوب بخرید تا کیفیت مطلوب باشه. البته صدا رو زیاد نمیکنه! با کیفیت میکنه، صدای s3 بیشتر از one x هست
2-در مقابل اس 3 بله، در جای خودش یک دوربین موبایل معمولیه. هیچوقت دوربین های اچ تی سی خوب نبودن. اما سامسونگ قضیش فرق میکنه
3- نوع چیپ ساخت سامسونگ . اسمش اگزینوس هست.
4-رابط های کاربریه که البته تو آندروید با نصب چند نرم افزار کاملا قابل تغییره
در مورد موضوعات قبلی مورد بحث
قدرت پردازش،نمایشگر، دوریین،بلندی صدا ، ساپورت دولاپری برتری با سامیه
رابط کاربری زیبا و کیفیت بدنه با One x
aliaghil
27-08-2012, 17:51
آقای محترم ....کارخونه HTC ماله بابام که نیست .... یا 80% سهامشم ماله من نیست که بخوام ازش طرفداری کنم و یا samsung رو خراب کنم .....این چه طرز حرف زدنه ؟؟؟!!!!
چیزیو که از بقیه شنیدمو دارم اینجا هم میپرسم تا صحت و سقمش معلوم شه برام ......اوون ایراداتی هم که گفتم از کسی شنیدم که خودش داره و استفاده میکنه .
وقتی میخوام یک میلیون و یا بیشتر پول بدم برای یه گوشی ، نباید پولمو بریزم توو جوب ...... باید قبلش در موردش اطلاعات داشته باشم که توو پاچم نره.
ممنونم از دوستانی که بی منت و کامل راهنمایی کردن .
دوست عزیز لحن گفتن هم مهمه شما طوری بیان کردین که هر کسی بخونه فکر میکنه شما قصد تخریب داری، کمپانی سامسونگ هم مال بابای من نیست که بخوام تعصب داشته باشم چیزی رو که بود گفتم.
بهر حال اگه باعث ناراحتی شما سروران گرامی شدم ما رو ببخشید.
armin 76
27-08-2012, 19:54
3-اکسینوس چیه ؟
4-تاچ ویز و 4 سنس ؟؟
ممنون
همونطور که گفتن
Beats Audio کارش تو کیفیت صدا هست.با هدست بیتس که از 200 تومان اصلش گیر میاد تا 700 ت
عکساش طبیعی و بدون نویز .عکسای گرفته شده توی تاریکی خیلی خوبه.ممکنه بعضی ها به خاطر اینکه رنگ ها شاد و live هستن تو s3 این گوشیو توی دوربین برتر بدونن!اما بسیار رنگ ها واقعی و طبیعیه.
Exynos . هر طور بگی اگزینوس یا اگزینوز یا اکسینوس . اسم چیپست s3
تاچ ویز رابط کاربری سامسونگه.که توی s3 نیچر هست.سنس هم رابط کاربری اچ تی سی
منم موافقم با اینکه s3 برتره.
در هر صورت هر کدوم رو تهیه کنید در حد بسیار بالا و عالی هستن که تمام نیاز های شما از جمله نیاز های سنگین ! مثل بازی های 3d و گیم لافت رو به خوبی اجرا کنن.
نظر من رو s3 هست ...
infernal_a
31-08-2012, 08:26
همونطور که گفتن
Beats Audio کارش تو کیفیت صدا هست.با هدست بیتس که از 200 تومان اصلش گیر میاد تا 700 ت
عکساش طبیعی و بدون نویز .عکسای گرفته شده توی تاریکی خیلی خوبه.ممکنه بعضی ها به خاطر اینکه رنگ ها شاد و live هستن تو s3 این گوشیو توی دوربین برتر بدونن!اما بسیار رنگ ها واقعی و طبیعیه.
Exynos . هر طور بگی اگزینوس یا اگزینوز یا اکسینوس . اسم چیپست s3
تاچ ویز رابط کاربری سامسونگه.که توی s3 نیچر هست.سنس هم رابط کاربری اچ تی سی
منم موافقم با اینکه s3 برتره.
در هر صورت هر کدوم رو تهیه کنید در حد بسیار بالا و عالی هستن که تمام نیاز های شما از جمله نیاز های سنگین ! مثل بازی های 3d و گیم لافت رو به خوبی اجرا کنن.
نظر من رو s3 هست ...
ممنونم آرمین جان .
کیفیت صدای one x مثل Desire HD که نیست ؟ چون اوون خیلی خیلی ضعیفه .
توو این بین یکی از دوستان Nokia lumia 900 رو پیشنهاد داد . خیلی ازش تعریف میکرد ! (کلا با نوکیا حال نمیکنم)
نظر شما اساتید چیه ؟ قیمتش در چه حده ؟ شنیدم روو پایه 1.200 ؟
اصلا قابل قیاس هست با این 2 تا گوشی ؟ مثله اینکه Windows هم هست . کار کردن با ویندوز موبایل راحته ؟ یا اندروید بهتره ؟
ممکنه قیمتای نهاییه اینا رو لطف کنین و گارانتیه اصلیشون چیه و موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کنم ؟ مثلا HTC باید تایوانی باشه که اصل به حساب بیاد و ...
ممنون
Abolfazl_Real
31-08-2012, 11:59
کیفیت صدای وان ایکس خوبه (ولی اس 3 بلندتره) - نه مثل اون نیست
اصلا سمت نوکیا نرو
اون گوشی هم قابل مقایسه با اینا نیست
100 درصد آندروید بهتر از ویندوز موبایل هستش
Abolfazl_Real
31-08-2012, 12:02
htc one x حدود یک میلیون و صد هزار تومنه
galaxy s3 حدود یک میلیون و 250 هزارتومنه
maziarzar
31-08-2012, 18:14
با تشکر .
اشتباه به عرضتون رسوندن
دیگه فکر کردن نداره بدون شک بین اینا اس3 بهتره
وقتی گلکسی اس3 بهترین گوشی سال میشه باید بدونی که هم بهترینه هم بی نقص ترین
armin_punisher6
31-08-2012, 23:06
اشتباه به عرضتون رسوندن
دیگه فکر کردن نداره بدون شک بین اینا اس3 بهتره
وقتی گلکسی اس3 بهترین گوشی سال میشه باید بدونی که هم بهترینه هم بی نقص ترین
s3 بهترین گوشیه سال شد؟پس 4s چیه؟
infernal_a
08-09-2012, 11:44
با تشکر از تمامی دوستان بابت راهنماییهای کاملشون در نتیجه بنا بر خرید SIII شد ولی برای آخرین سوال از اساتید بین SIII و Iphone 4S کدومو ترجیح میدن ؟ البته بودجه من ماکزیموم تا 1.400 هست .
aliaghil
08-09-2012, 12:19
با تشکر از تمامی دوستان بابت راهنماییهای کاملشون در نتیجه بنا بر خرید SIII شد ولی برای آخرین سوال از اساتید بین SIII و Iphone 4S کدومو ترجیح میدن ؟ البته بودجه من ماکزیموم تا 1.400 هست .
سلام
بین این دو مورد بدون شک گلکسی اس 3 از همه لحاظ سرتر هست، اگه تمایل به خرید آیفون داری باید صبر کنی تا نسل جدید این گوشی بیاد ببینی چطوریه و گرنه تو خرید گلکسی اس 3 شک نکن.
GHOST RECON
08-09-2012, 13:16
one x که خوبه ولی اگر هم بین s3 و one v شک داشتی باز به نظر من کیفیت ساخت بالای htc سگش میارزه به سامسونگ
one x و s3 هم فرقشون جزیی هست
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
infernal_a
08-09-2012, 13:34
سلام
بین این دو مورد بدون شک گلکسی اس 3 از همه لحاظ سرتر هست، اگه تمایل به خرید آیفون داری باید صبر کنی تا نسل جدید این گوشی بیاد ببینی چطوریه و گرنه تو خرید گلکسی اس 3 شک نکن.
فکر کنم قیمت نسل جدید Iphone سر به فلک بزنه .....
ممنون
infernal_a
08-09-2012, 13:45
one x که خوبه ولی اگر هم بین s3 و one v شک داشتی باز به نظر من کیفیت ساخت بالای htc سگش میارزه به سامسونگ
one x و s3 هم فرقشون جزیی هست
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
ممنون دوست عزیز ... از نظر بدنه و تیریپ و شکل ظاهری one x یه سرو گردن بالاتر از سامیه توو این مسئله شکی نیست ولی کلا توو هر چیزی که دنبالش بودم بخصوص دوربین چه فیلمبرداری و چه عکس و کلا همه چیز با توجه به تستایی که GSM arena برای قیاس گذاشته بود بنظر سامی سرتره . (واقعا انتخاب بین این دوتا مشکله)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.