مشاهده نسخه کامل
: مقایسه Hp و Asus
سلام به همگی دوستان عزیز
خسته نباشید
میخواستم ببینم بین ASUS و HP کدوم یکی کارایی بهتری داره و گارانتیش بهتر پاسخگو هست؟
راستش من سرچ زدم تو تاپیک لپ تاپ های حرفه ای رو چند تا مدل خاص تا جواب این سوال رو پیدا کنم ولی هر کسی چیزی گفته بود. به همین خاطر تصمیم گرفتم با استفاده از نظرات شما اساتید همه رو یه جا جمع کنم.
از ادمین عزیز هم میخوام اگه این تاپیک ماله این قسمت نیست خودش جابه جا کنه تاپیکو:46:
چون تنوع مدل های هر دو شرکت واقعا بالاست لطفا نظرات بین این مدل ها باشه و بگید که کدوم یکی از همه بهتره؟
(واسه کار مهندسی میخوام، قیمت هم تا 1.900)
ASUS:
N55 SF
A53 SM
N43 SL
K43 SM
HP:
DV6-6c65
DV6-6c55
DV6-6120
خیلی ممنون:40:
Highbury
25-08-2012, 20:59
A53SM لبتابی هست که نسبت به قیمتش ارزندست.
از برند HP هم 6c55 و 65. سایر گزینه ها رو حذف کنید بهتره.
بین این 3 مورد هرکدام که از لحاظ ظاهری و قیمت مناسب دیدین را انتخاب کنید. از خرید هرکدامشان پشیمون نمیشید.
از لحاظ عملکردی در یک سطح قراردارند.
اسپیکرهای اچ پی قویتره. در ضمن وزن لبتابهای اچ پی 200-300 گرم سنگینتره.
mrtrevenge
25-08-2012, 21:18
لپ تاپ های asus تو ایران هم از لحاظ قطعات هم از نظر گارانتی بیشتر جا افتاده تا hp
asus سری n به نظر من فوق العاده اس و من خیلی پشیمون شدم که از لپتاپ های سری n نخریدم مخصوصا n55:41: البته مدلش بستگی به بودجه و کارایی اش برات داره :31:
Highbury
25-08-2012, 21:26
لپ تاپ های asus تو ایران هم از لحاظ قطعات هم از نظر گارانتی بیشتر جا افتاده تا hp
asus سری n به نظر من فوق العاده اس و من خیلی پشیمون شدم که از لپتاپ های سری n نخریدم مخصوصا n55:41: البته مدلش بستگی به بودجه و کارایی اش برات داره :31:
نگران نباش. تفاوت n با k بطور خلاصه در کیبورد، ظاهر و اسپیکره.
کیبورد k بهتره. n اسپیکرش قویتره کلا سری n برای گیم طراحی شده.
mrtrevenge
25-08-2012, 22:08
نگران نباش. تفاوت n با k بطور خلاصه در کیبورد، ظاهر و اسپیکره.
کیبورد k بهتره. n اسپیکرش قویتره کلا سری n برای گیم طراحی شده.ی
می دونم اما گرافیکش ضعیفتره من گیم خیلی دوست دارم 610mدیروز فهمیدم چه افتضاحیه:41:
Highbury
25-08-2012, 22:17
ی
می دونم اما گرافیکش ضعیفتره من گیم خیلی دوست دارم 610mدیروز فهمیدم چه افتضاحیه:41:
بله در جریان خرید شما هستم. شما خریدین بعدش مشاوره گرفتین !!!!
610 گرافیک ضعیفی هست و معمولا در لبتابهای حدود 1تومان و اداری دیده میشه. در کل ci7 با 610 اصلا همخونی نداره و نمیدونم هدف ایسوز از این کارچی بوده.
یه کار خیلی اشتباه بین مردم رواج پیداکرده. این هستش که گیر3پیچ به یک برند میدن و هرچقدر پول دارن میرن از همون برند خرید میکنن. نمیگم ایسوز بده، اما شما هرچقدر بودجه دارید مطمئن باشید از برندهای مختلف چندگزینه برای خرید وجود داره.در حدود بودجه شما هم از ایسوز موردهای بهتری بود و البته از برندهای دیگه موردهای خیلی بهتری هم بودش.
mrtrevenge
25-08-2012, 22:24
بدبختی من اینجا بود 3 هفته اینترنت به دلیل ساخت و ساز تو کوچمون قطع بود وگرنه این بلا سرم نمیومد منم که کف دستمو بو نکرده بودم بببینم گرافیکی سری 6 باشه اونوقت از سری 5 قدرتش کمتر!!!!!!!!!دیگه گذشت تقصیر فروشنده بود فک کردم اشناس سرش میشه نگو خواست ما را تیغ بزنه شما که استاد و ناظر انجمنی راهکار چیزی بلد نیستی که یه کارش بکنم این گرافیکو مثلا تقویت بشه؟ میدونم که نیست پشیمونی هم فایده نداره بی خی بهم گفتن امکان ارتقاش که نیست!:41:
A53SM لبتابی هست که نسبت به قیمتش ارزندست.
از برند HP هم 6c55 و 65. سایر گزینه ها رو حذف کنید بهتره.
بین این 3 مورد هرکدام که از لحاظ ظاهری و قیمت مناسب دیدین را انتخاب کنید. از خرید هرکدامشان پشیمون نمیشید.
از لحاظ عملکردی در یک سطح قراردارند.
اسپیکرهای اچ پی قویتره. در ضمن وزن لبتابهای اچ پی 200-300 گرم سنگینتره.
خیلی ممنونم از هر دو دوست عزیز
ممنون از توضیحات خیلی خوبتون
گرافیکش واسه کارهای مهندسی فرقی نمیکنه که AMD باشه یا nVidia درسته؟
یه سوال دیگه هم داشتم
بهتره 10-15 روز دیگه از تهران بخرم یا همین الان از مشهد بخرم؟
یک فروشنده هست آشناست همش میگه HP انگار که نافشو با HP بریدن :31:
ولی باز دوتا فروشگاه معتبر هست که یکیشون همش میگه ASUS و یکیشون هیچی نمیگه ولی همیشه اونجا ASUS هاشو واسه معرفی گذاشته تو ویترین همیشه هم اسوس پیشنهاد میده.
ولی با توجه به توضیحات Highbury و mrtrevenge عزیز احتمال زیاد Asus میخرم.
بازم ممنون از کمکتون
Highbury
26-08-2012, 18:20
خواهش میکنم. بنظرم تفاوت زیادی بین برندها نیست. یه چیزایی تو مخم هست که اونا رو سعی میکنم به زبون نیارم و تو انتخابهایی که برای خودم دارم ترتیب اثر میدم!
تفاوتی بین نوع AMD و nvidia نیست
اینکه الان بخری یا 15 یا هر روز دیگه بازم تصمیم با خودته. هر موقع احتیاج داری بخر، نداری نخر. آدم از یک ساعت بعدش خبر ننداره
armin_punisher6
26-08-2012, 20:38
توی برند اج پی سر تره ولی مدلهایی که انتخاب کردی زیاد اطلاعاتی ندارم.
mrtrevenge
26-08-2012, 22:58
خیلی ممنونم از هر دو دوست عزیز
ممنون از توضیحات خیلی خوبتون
گرافیکش واسه کارهای مهندسی فرقی نمیکنه که AMD باشه یا nVidia درسته؟
یه سوال دیگه هم داشتم
بهتره 10-15 روز دیگه از تهران بخرم یا همین الان از مشهد بخرم؟
به نظر من همون مشهد بخر چون اونا از تهران میارن و سفارش میدن اما فک نکنم تا چند روز اینده بتونن چون تعطیله! وضع دلار در نظر بگیر یه روز تاخیر میتونه صد تومن به نفعت باشه ممکن به ضررت پس از کسی که تو بازار هست بپرسی بهتره اونوقت من پرسیدم گفتن یه هفته بعد 100% گرون میشه که واقعا شد رو asus هم زیاد تاکید نکن اما برند تو ایران باید بخری که جا افتاده باشه نه که فردا خدا یی نکرده مشکلی براش پیش بیاد کسی نتونه حلش کنه!:20:
توی برند اج پی سر تره ولی مدلهایی که انتخاب کردی زیاد اطلاعاتی ندارم.
خواهش میکنم. بنظرم تفاوت زیادی بین برندها نیست. یه چیزایی تو مخم هست که اونا رو سعی میکنم به زبون نیارم و تو انتخابهایی که برای خودم دارم ترتیب اثر میدم!
تفاوتی بین نوع AMD و nvidia نیست
اینکه الان بخری یا 15 یا هر روز دیگه بازم تصمیم با خودته. هر موقع احتیاج داری بخر، نداری نخر. آدم از یک ساعت بعدش خبر ننداره
به نظر من همون مشهد بخر چون اونا از تهران میارن و سفارش میدن اما فک نکنم تا چند روز اینده بتونن چون تعطیله! وضع دلار در نظر بگیر یه روز تاخیر میتونه صد تومن به نفعت باشه ممکن به ضررت پس از کسی که تو بازار هست بپرسی بهتره اونوقت من پرسیدم گفتن یه هفته بعد 100% گرون میشه که واقعا شد رو asus هم زیاد تاکید نکن اما برند تو ایران باید بخری که جا افتاده باشه نه که فردا خدا یی نکرده مشکلی براش پیش بیاد کسی نتونه حلش کنه!:20:
ممنون از همه ی دوستان
نظر خودمم هم همینه که سریعتر بگیرم
الانش هم مشهد گرون تر شده چون دلار 100 تومن تو آخرین بار گرون شد
Asus A53 SM خیلی چشمو گرفته البته خوبیه اچ پی اینه که گرافیکاش DDR 5 هست ولی از گارانتیش زیاد خبر ندارم چطوره ولی گارانتی اسوس سازگار ارقام هست که معتبره....
mrtrevenge
27-08-2012, 10:07
ممنون از همه ی دوستان
نظر خودمم هم همینه که سریعتر بگیرم
الانش هم مشهد گرون تر شده چون دلار 100 تومن تو آخرین بار گرون شد
Asus A53 SM خیلی چشمو گرفته البته خوبیه اچ پی اینه که گرافیکاش DDR 5 هست ولی از گارانتیش زیاد خبر ندارم چطوره ولی گارانتی اسوس سازگار ارقام هست که معتبره....
توجه کن که شرکت asus برای جذب مشتری بیشتر یه مدلو با کانفیگ ها متفاوت ارایه میده تو k53 بالای 5کانفیگ داره اما تو A53 SM من تا جایی که اطلاع داشتم گرافیک 630M gefotceکه DDR3 اما گفتم شاید مدل جدید باشه اما در موردش تحقیق کن!
اما شما اصلا نگفتی که بازی کردن برات اهمیت داره یا نه ؟چون اگه اینطور نباشه کارت گرافیک خریدن مدل بالا خرج اضافه اس:20:
توجه کن که شرکت asus برای جذب مشتری بیشتر یه مدلو با کانفیگ ها متفاوت ارایه میده تو k53 بالای 5کانفیگ داره اما تو A53 SM من تا جایی که اطلاع داشتم گرافیک 630M gefotceکه DDR3 اما گفتم شاید مدل جدید باشه اما در موردش تحقیق کن!
اما شما اصلا نگفتی که بازی کردن برات اهمیت داره یا نه ؟چون اگه اینطور نباشه کارت گرافیک خریدن مدل بالا خرج اضافه اس:20:
اره A53 SM گرافیکش 630M DDR 3 هست که باز نسبت به اچ پی ها پایین تره ولی چون بازی زیاد واسم اهمیت نداره که بخوام براش پول بدم به همین خاطر فکر میکنم همین واسه دوره لیسانس بس باشه...
راستی یه چیزی فهمیدم که اصلا اسوس سری A نداره و A همون K هست. ولی حرف شما درسته کانفیگ متفاوتش تو یه سری مثلا همین K53 زیاده...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.