مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک جهت شارژ پرینتر جوهر افشان canon ip 3600
dashakol67
25-08-2012, 14:07
با سلام و خسته نباشید فراوان خدمت دوستان و مدیران و متخصصان این سایت بزرگ:40:
مدتی هست جوهر پرینترم تمام شده که شامل 4 رنگ هست.
جوهرش رو تهیه کردم ولی میخواستم بدونم بدون خرید مخزن این نوع پرینتر مستقیما قابل اضافه کردن جوهر هست.:25:
متاسفانه مخزن این پرینتر در شیراز نایاب شده.:18:
از دوستان که در این مورد تخصص دارن کمال تشکر را خواهم داشت که در این مورد من رو راهنمایی کنند.:35:
سلام دوست من
مخزن مهم نیست، با ترفند هایی می تونید همون کارتریج ها رو شارژ کنید اما حتما باید چیپ هاشون و عوض کنید و اتو ریست بذارید.
موفق باشید
dashakol67
26-08-2012, 13:19
سلام دوست من
مخزن مهم نیست، با ترفند هایی می تونید همون کارتریج ها رو شارژ کنید اما حتما باید چیپ هاشون و عوض کنید و اتو ریست بذارید.
موفق باشید
سلام دوست عزیز ممنون که راهنماییم کردید.:11:
چند تا سوال داشتم اول اینکه منظورتون از چیپ چیه؟ و آیا به صرفه تر از مخزن هست؟:21:
دوم اینکه اتو ریست چیه؟ خیلی خیلی ببخشید ولی من از پرینتر برعکس موبایل زیاد سر در نمیارم.لطف میکنید بگید این ترفنها رو از کجا باید بفهمم خیلی ممنون میشم.:45:
پایین هر کارتریج یه قطعه الکترونیکی هست به نام چیپ که مثل سیم کارت هست اما کوچیک. اگه یه کارتریج رو در بیارید حتما می بینیدش.
چیپ اصلی که روی کارتریج اصلی هست بعد یه مدت که استفاده کنید ازش دیگه اجازه استفاده و شارژ رو نمیده اما چین دستکاری کرده و چیپی ساخنه که با شارژ مشکلی نداره یعنی خود به خود ریست میشه و اتو ریست هست.
اون چیپ به وسیله دوتا پین پلاستیکی رو کارتریج وصله که می تونه عوض بشه. نمی دونم تو شیراز گیرمیاد یا نه اما چیپ اتوریست رو از تعمیرگاه ها می تونید بخرید و عوض کنید و کارتریج هاتون رو شارژ کنید.
dashakol67
27-08-2012, 13:07
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون .
فقط یه سوال من حالا به فرض چیپ اتو رسیت رو گیر آوردم خب حالا چطوری جوهر به هر کارتریج اضافه کنم ؟؟؟؟؟ یا در واقع چطوری شارژش کنم؟؟؟؟؟:37:
برای شارژ این کارتریج راه های متفاوتی وجود داره که این یه راهه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتریج قابل شارژ هم تو بازار وجود داره که هم چیپ داره و هم راحت شارژ میشه.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.