مشاهده نسخه کامل
: مشکل در پیدا کردن درایورها و ویندوز ریکاوری سونی اصل ژاپن مدل PCG-GRT55F/B
سلام
من این لپ تاب سونی وایو قدیمی مدل PCG-GRT55F/B از یکی خریدم روش سون نصبه ولی میخام ویندوز اورجینالی که روش نصب بوده را از اینترنت گیر بیارم و نصبش کنم از کجا گیرش بیارم؟؟؟؟
سایت سونی این مدل را نمیاره و گویا به سایت اصلی این مدل هدایت می کنه که اونم به زبان کره ای یا چینی هست که چیزی نمیشه ازش سردراورد
حالا از کجا درایور های اینو گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟
ssiinnaarad
28-08-2012, 13:20
سلام من لینک ویندوز سون اصل رو دارم ولی اگر درایور میخوای برو تو سایت سونی و مدل یا شماره لب تاب که زیرش یا روی کارتون نوشته شده رو بده تا درایوراشو دانلود کنی من لینک ویندوز سون رو میزارم برات
برو توی این وبلاگ که ماله خودمه هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من لینک ویندوز سون اصل رو دارم ولی اگر درایور میخوای برو تو سایت سونی و مدل یا شماره لب تاب که زیرش یا روی کارتون نوشته شده رو بده تا درایوراشو دانلود کنی من لینک ویندوز سون رو میزارم برات
برو توی این وبلاگ که ماله خودمه هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون دوست عزیز ولی همینطور که گفتم چون لپ تاب قدیمیه الان روش ویندوز سون نصبه ولی با ایکس پی سازگار تره توی سایت سونی هم هیچی نمیده و میره به سایت ژاپنی که از اونم من هیچی سر در نیاوردم
ssiinnaarad
09-09-2012, 14:45
سون نصب کن و از برنامه های دیگه برای اجرای برنامه هایی که فقط روی ایکسپی اجرا میشن استفاده کن مثله vitural box که اصلا یه ویندوز ایکپی سالم روی لبتابت میزاره فقط مجازیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.