ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل DVD +RW

Mehran-King
25-08-2012, 13:30
سلام دوستان

چند وقتی شده که DVD RW ام خراب شده یعنی نمیتونه برنامه رو بخونه ، دلیلی که واسم عجیبه اینه که وقتی که برق ضعیف میشه کامپیوترم یدفعه هنگ میکنه و همه چیز دوباره راه اندازی میشه ولی ریستارت نمیکنه! همه چیز روشنه و در همون حالت همه چیز راه اندازی میشه مثلا کل لوازم داخل کیس و موس و ... راه اندازی میشه ولی فکر کنم بدلیل همین مشکل ، اشتباه نکنم به DVD RW مشکل وارد شده یعنی دکمشو میزنم باز میشه! ولی وقتی توش سی دی میزارم نمیخونه! یه صدای عجیب میده و نمیخونه ، در ضمن مدتی هم هست که نمیتونم روی سیستمم هیچ برنامه ای نصب کنم وقتی میخوام برنامه نصب کنم کل سیستمم هنگ میکنه آنتی ویروس هم ندارم (میخواستم نصب کنم اما اجازه نمیده یعنی سیستمم هنگ میکنه آیا ممکنه از یه ویروس باشه؟) در ضمن راهی برای تعمیر DVD RW وجود نداره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین با تشکر.

EXTREME
25-08-2012, 19:16
برای درایوتون باید اول روی یه سیستم دیگه تست بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاست

برای اون مورد که سیستم هنگ میکنه باید اول از همه ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید
درست نشد باید هارد سیستم و پاور چک بشه
اگه هنگ کردن طری است که باید سیستم رو ریست کنید باید رم و اسلات حافظه و دمای قطعات هم چک بشه

Mehran-King
25-08-2012, 20:09
برای درایوتون باید اول روی یه سیستم دیگه تست بشه تا معلوم بشه مشکل از کجاست

برای اون مورد که سیستم هنگ میکنه باید اول از همه ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید
درست نشد باید هارد سیستم و پاور چک بشه
اگه هنگ کردن طری است که باید سیستم رو ریست کنید باید رم و اسلات حافظه و دمای قطعات هم چک بشه

ممنون از جوابتون فکر کنم درایور رو باید ببرم تعمیرکار...

الان آنتی ویروس رو به زور نصب کردم اما وقتی دارم اسکن میکنم میزان سی پی یو خیلی میره بالا و نمیشه اسکن کرد هی هنگ میکنه ...

در ضمن در هنگام کپی از یک درایو یه درایو دیگه مثلا از D به C هم سیستم هنگ میکنه و بخاطر یه فایل 700 مگابایت 60min می ایسته تا کپی کنه!

ممکنه سی پی یوم آسیب داده باشه؟

EXTREME
25-08-2012, 20:22
در وحله ی اول همونطور که گفتم باید ویندوز رو. عوض کنید تا معلوم بشه مشکل نرم افزاری است یا سخت افزاری

اگه با تعویض ویندوز و بعدش اسکن ویروس و آپدیت درایورهای سیستم مشکل حل نشد باید اون مواردی که گفتم چک کنید