مشاهده نسخه کامل
: درخواست بی صداترین فن پاور و CPU ؟
fastfind
25-08-2012, 07:41
سلام به همگی...
امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید....
دوستان پاور من Green Gp530Ab هستش و CPU من هم AMD Athlon II X4 645...
الان چند وقته فن هاش صدا میده... روغن و گردگیری هم کردم ولی فایده نداشت! عمرش سر اومده...
1. فن اصلی پاور من که روش هستش چند سانتیه؟ من خودم حدس میزنم 12 سانتی باشه ولی توی لینک زیر انگار زده 8 سانتی!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب آخرش 8 سانتیه یا 12 سانتی؟
2. فن cpu من چند سانتیه؟
3. بی صداترین فن ممکن برای پاور من چیه؟ میخوام شب سیستم روشن بذارم و میخوام کمترین صدای ممکن رو بده
4. بی صداترین فن ممکن برای Cpu ی من چیه؟ میخوام شب سیستم روشن بذارم و میخوام کمترین صدای ممکن رو بده
fastfind
25-08-2012, 20:16
من پاور رو باز کردم..سایز فن های درون پاور ابعادش 8 سانت در 8 سانت بود...
خوب من توی انجمن چرخ زدم و دیدم دوستان کم صداترین فن ها رو اینها معرفی کرده بودند:
Enermax T.B Silence Pwm
Noctua NF-R8 Pwm 80mm
خوب اینا ابعادش 8 در 8 هستش...
فقط مشکل پین هستش... سوکتی که در پاور من برای فن قرار داره 2 پین هستش!! :(
از دو تا فن بالا هیچ کدوم پین 2 نداره؟
میشه کابل فن های بالا رو قطع کرد و انتهای اون رو به کابل فنهای قبلی که پین 2 هستش وصل کرد؟ کار میکنه؟
لطفا یه راهنمایی کنید...
black years
26-08-2012, 00:55
شما فقط دو تا سیم مثبت و منفی 12 ولت رو به پاور وصل کن،خود پاور بصورت هوشمند دور فن رو کنترل میکنه.
سیم قرمز = مثبت
سیم مشکی = منفی
fastfind
26-08-2012, 06:12
شما فقط دو تا سیم مثبت و منفی 12 ولت رو به پاور وصل کن،خود پاور بصورت هوشمند دور فن رو کنترل میکنه.
سیم قرمز = مثبت
سیم مشکی = منفی
ممنون... خوب یعنی من فن Enermax T.B Silence Pwm رو بگیرم و از 4 تا سیم فقط 2 تا سیم مشکی و قرمزش رو به سوکت فن درون پاور وصل
کنم بدون مشکل کار میکنه؟
black years
26-08-2012, 09:06
مدار کنترل دور فن روی پاور قرار داره،پاور از طریق ولتاژ اعمالی به فن دور اون رو کنترل میکنه.
اما فنی که شما انتخاب کردید خودش بصورت هوشمند دورش کنترل میشه.
شما از اون 4 تا سیم فقط دوتایی که برای تغضیه ی فن هست رو به پاور وصل کن.
یه توضیح مختصر :
• فنهاي دو سيم : اينگونه فنها داراي دو سيم تغذيه هستند که يکي به منبع تامين ولتاژ ورودي و ديگري به زمين متصل ميشود.
• فنهاي سه سيم : اينگونه فنها داراي سه سيم هستند که علاوه بر سيمهاي تامين ولتاژ و زمين جهت تغذيه ، يک سيم ديگر به نام Tacho دارند که به عنوان خروجي استفاده ميشود. سيم Tacho در اين فنها ، در حقيقت سرعت چرخش ، که توسط خود فن اندازهگيري ميشود را ، توسط يک سيگنال مربعي به کنترل کننده منتقل ميکند و کنترل کننده با سنجش اين سيگنال سرعت فن را در هر لحظه ثبت ميکند.
• فنهاي 4 سيم : اينگونه فنها داراي چهار سيم ميباشند که علاوه بر سيمهاي تامين ولتاژ ، زمين و خروجي Tacho ، سيم ورودي ديگري به نام PWM دارد ، که از اين ورودي براي کنترل سرعت فن استفاده ميشود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.