مشاهده نسخه کامل
: من یه ایده شغلی دارم تقریبا عملی شده نظرتون چیه (لطفا راهنمایی کنید)؟
samadsam
25-08-2012, 01:17
سلام من یه ایده دارم میخوام اجراش کنم نظرتون چیه؟
میخوام سیستم فروش کالا برای همشهری ها راه بندازم به این شکل که خانواده ها یا از طریق اینترنت یا تلفنی لیست کالا ی خودشون رو سفارش میدن مثل انواع دارو ، خشکبار ، لوازم دیگه.
خوب اینجا ما این کالا ها رو براشون میخریم و با درصدی افزایش درب منزل بهشون تحویل میدیم. برای مثال هزینه خرید زیر 20 تومن 3 تومن هزینه برای ما...
مطمئنم اگه بود همچین چیزی من مشتریش میشدم !
به خصوص برای کسایی که سن و سالشون بالاس نسبتا و .. خیلی مفید میتونه باشه
شايد به نظر خيلي كار خوب و پر سود راحتي باشه اما واقعيت اينه كه من به شخصه چند شركت ميشناسم كه به نحو هاي مختلفي اومدن اين كارو بكنن و نتونستن ئ بستن در شركتشون رو
حالا چرا ؟
1: تا ملت شمارو بشناسن و عادت كنن به اينكه اندكي هزينه بدن براي اين كار زمان ميبره (و هزينه)
2: تا اينكه مغازه دارها شما رو بشناسن و بهتون پورسانت بدن طول ميكشه
3: الان اكثر سوپرها پيك دارن پس كالا هاي سوپرها رو كسي از شما با هزينه اضافه نمي گيره
4: محصولاتي مثل خشكبار ، ميوه و اينجور چيزها رو ملت نديده نمي خرن و ترجيهشوم اينه كه خودشون برن بخرن
دركل اين ايده با هزينه كم و زمان كم به نتيجه نمي رسه ولي اگه زمان بزذاريئ و صبور باشيئ و توان هزينه كردن داشته باشيد كاملا جواب ميده
samadsam
31-08-2012, 20:35
ممنونم از نظرات دوستان ، عزیزان همونطور که عرض کردم منم هدفم روی اجناسی خواهد بود که مشتری هایی بهتری داشته باشه قرار دادن جنس توی فروشگاه.
ملت هفته اول با یک تبلیغ نسبتا مناسب ما رو میشناسن .
1 - در حالا حاضر اکثر افراد کالا رو بر اساس نام و شهرت شرکت تهیه میکنند پس نیازی به شناخت کالا نیست.
2 - اجناسی که برای فروش توی سایت قرار میگیره ، دارای بروشور سیت می باشیند.
3 - من نظرم رو دارو ، وسایل اورژانسی ... ابزار الات. مطمئنن خیلی ها فرصت برای نگاه کردن به اجناس دارو خانه ها ندارن (نوار بهداشتی ، کا ن دوم...).
4 - ارسال مرسوله ای از طرف مشتری به مکان خاصی یا پست.
5 - افراد خارج از استان میتونند با واریز وجه خاص به حساب شرکت بدون حضور در استان کارهایی خودشون رو توسط افراد ما انجام بدن.
6 - فروش لوح های فشرده بازی برنامه فیلم هم میشه...
7 - سبزیجات ، مرکبات مناسب شرکت ما نیست ولی سایر اقلام احتمالا مشتری خواهند داشت.
8 - صرفه جویی در وقت ، صرفه جویی اقتصادی ، و اتفاقات دیگر...
پس اگر سرمایه بشه مطمئنن بر خواهد گشت
خوشحال میشم نکته ای ، راهنمایی چیزی هست بفرمایید
ملت هفته اول با یک تبلیغ نسبتا مناسب ما رو میشناسن .
یادمه یه روزی حدود 2000 تراکت رو بردیم تو شهر چسپوندیم(البته روز نبود و ساعت 10:30 شب بودش!)... وقتی داشتم دوستم رو میرسوندم خونه، دیدم که یه بابایی داره تبلیغات ما رو میکنه و تبلیغ های خودش رو جاش میزنه!!!!
صبح هم دیدم شهرداری داره تراکت ها رو میکنه و عملا کسی تبلیغات ما رو ندید!!!!روی ایدهی تبلیغاتتون باید خیلی فکر کنین...
3 - من نظرم رو دارو ، وسایل اورژانسی ... ابزار الات. مطمئنن خیلی ها فرصت برای نگاه کردن به اجناس دارو خانه ها ندارن (نوار بهداشتی ، کا ن دوم...).
در خصوص بهداشتی ها حتی بهش فکر هم نکنین.... کار به چند ساعت نکشیده چیل تر میشین و کلی دردسر برای باز کردن سایت... ابزار الات هم رو هم معمولا افراد به صورت اتفاقی میخرن!! مثلا تو شهر دارن میگردن، یه دفعه یه وسیلهی خاصی رو میبینن و به ذهنشون میرسه که میتونن کار خاصی باهاش بکنن و میخرنش.... این حرکت(فروش ابزار الات) مگر برای شهرهای بزرگ(لزوما فقط و فقط کلان شهر ها) جواب میده...
دیشب میخواستم پست بدم، ولی فکر کردم لازم نیست.... واقعیت اینه که نفوذ نت تو ایران خیلی کمه و اعتماد به اون خیلی کمتر... راه انداختن یه کسب و کار اینترنتی، کاری بسیار سخت و فرسایشیه که احتمالا تا حتی 1 سال نباید انتظار سود دهی مناسب رو ازش داشت!!!!
گاهی اوقات مشکلاتی حقوقی برای ادم پیش میاد که دهنش واز میمونه... مخصوصا در مورد بند های 4 و 5!!!
با این حال، حرکت خوبیه و بسته به شهر مورد نظر، و جمعیتش و میزان نفوذ اینترنت، میشه بهتر در این خصوص بحث کرد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.