ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کیبرد در مادربورد گیگا

moghaddas mfa
24-08-2012, 23:51
سلام.من وچند تا از دوستام که مادربورد گیگا داریم یه مشکل خیلی بزرگ داریم که اگه کمک کنید ممنون میشیم. اونم اینه که وقتی میخوام ویندوز عوض کنیم با زدن deleبه بخش تنظیمات میریم و بعد از انجام تنظیمات کامپیوتر رو ریستارت میکنیم ولی موقعه ای که باید کلیدی رو بزنیم تا بوت از طریق سی دی انجام بشه صفحه کلید خاموش هستش وکار نمیکنه........این مشکل در سه کامپیوتر دیگه که مادربورد گیگا داشتن هم وجود داشت ......اینو هم بگم که در هر سه کامپیوتر کیبرد ها سالم بوده و(خودم هم مادربورد رو دیروز نو خریدم)مشکلی نداشته......مثلا خودم که قبلا ایسوز داشتم به راحتی با همین کیبرد ویندوز عوض میکردم.......یکی بهم گفت که در قسمت ستاپ مادربورد گیگا قسمتی هست که باید انو روی Enabel قرار داد تا مشکل حل بشه که من نمیدونم کجاست ......الان هم که کامپیوتر رو در حالت sleep خاموش کردم و بعد قطع برق ، کامپیوتر رو که روشن کردم با دو گزینه مواجه شدم که بعد اون چک کردن گیگا امد که باید یکی شو انتخاب کنم که متاسفانه کیبرد کار نمیکنه حتی شمارش معکوس هم نداره که خودش بعد چند ثانیه ردش کنه.........راستی من هر وقت کامپیوتر رو خاموش میکنم یه چراغ روی موسم هست که خاموش نمیشه که قبلا روی ایسوز اینجوری نبود حتی موس رو روی مادربورد گیگای دوستم هم که امتحان کردم همین جوری بود.

EXTREME
24-08-2012, 23:56
اگه کیبورد یو اس بی است باید کیبورد رو در بایوس مین تعریف کنید
باید برید تو ستاپ سیستم در integrated peripherals گزینه ی usb keyboard function یا usb legacy رو فعال کنید f10 و سیو کنید مشکلتون حل میشه

در مورد چراغ موس
به این دلیل است که خط ولتاژ پورتی که موس بهخش خورده به سیم بنفش مین وصل شده در نتیجه با خاموش شدن سیستم و on بودن کلید پاور موس روشنه
اگه کنار پورت موس روی برد مین جامپر داره جاشو عوض کنید میره رو سیم قرمز و با خاموش شدن سیستم موس خاموش میشه و گرنه باید با تنظیمات بایوس ور برید تا درست بشه
بنابراین روشن موندن موس در خاموشی سیستم موردی نداره و مشکل نیست
اگه میخواین خاموش شه کلید پاور رو هم off کنید

moghaddas mfa
25-08-2012, 06:05
خیلی ممنون ......مشکل حل شد......