مشاهده نسخه کامل
: نفوذ پذیری مودم های D-link و TP-link
babak_tour
24-08-2012, 23:37
سلام.
من یه مودم ADSL وایرلس دارم. از مارک D-Link . امروز که پسرخالهام اومد خونمون. بدون اینکه از من پسورد بگیره به کانکشن وایرلسم با مبایل وصل شد. بهم گفت که تمام مدوم های D-Link و TP-Link این موشکل رو دارن. میخواستم بدونم دلیلش چیه؟ اصلا راهی داره که جلوی این کار رو گرفت؟
babak_tour
13-09-2012, 17:09
خوب با پرس و جویی که انجام دادم. این کار رو با برنامهی midpssh انجام میده(احتمالا). حالا کسی راجع به طرزکار این برنامه و نحوهی جلو گیری از اون چیزی میدونه؟ یا میتونه پیدا کنه؟
اصلا مهم نیست با چه کوقتی وصل میشن.
مهم اینکه که کانفیگش فوق العاده nonsecure است.
شما تشریف ببرین داخل تنظیمات سطح رمزنگاری رو wpa2 با یک پسورد قوی حداقل 15 کاراکتر بزارین ssid broadcast هم ببندین امرن کسی بتونه وصل بشه.
برو مک آدرس رو فعال کن. که به جز مک خودت نتونن وارد مودم بشن.
با لپ تاپ یا گوشی تست کن ببین اصلا پسوردی داره؟
babak_tour
15-09-2012, 19:07
اصلا مهم نیست با چه کوقتی وصل میشن.
مهم اینکه که کانفیگش فوق العاده nonsecure است.
شما تشریف ببرین داخل تنظیمات سطح رمزنگاری رو wpa2 با یک پسورد قوی حداقل 15 کاراکتر بزارین ssid broadcast هم ببندین امرن کسی بتونه وصل بشه.
دستت درد نکنه. اون دو مورد اول رو که از اول درست بود. برای پسورد هم یه پسورد 17 رقمی ترکیبی حروف و عدد بهش دادم. ولی این ssid رو باید ببینم. دقیقا کجای مودم هست؟
برو مک آدرس رو فعال کن. که به جز مک خودت نتونن وارد مودم بشن.
با لپ تاپ یا گوشی تست کن ببین اصلا پسوردی داره؟
از لطف شما هم متشکرم. ولی مسئله اینه که توی خونه غیر از لپتاپ خودم و خواهرم گوشی خودم و خواهرم هم هست و نمیتونم یجور تعداد IP هار محدود کنم. مگه اینکه این مک آدرس سیستمش با IP فرق کنه.
در کل مسئله اینه که من اول بدونم از چه راهی به شبکه وصل میشه، بعد برم جلوش رو بگیرم. وگرنه همین IP رو میتونم رنجش رو عوض کنم، ولی احتمالا کارش رو طولانی تر میکنه.
نکته اینه که گفته این اشکال توی مودم های D-link و TP-link وجود داره. این چه فرقی هست که مثلا با مودم Cisco نمیشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.