ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب سیستم فروشگاه ساز - فوری فوری

mehrdad.68
24-08-2012, 20:21
سلام ، وقت بخیر
در ابتدا بگم که تو انجمن سرچ کردم و یه چندتایی تاپیک رو هم تا صفحه ی آخرش مطالعه کردم اما اون چیزی که دقیقا میخوام بهش نرسیدم ،همچنین این امکان وجود داره که شرایط فرق کرده و شاید سیستم هایی که در گذشته به دوستان معرفی شده الان کارآیی لازم رو نداشته باشه ، به همین دلیل گفتم درخواست راهنمایی جدید بدهم تا از سقوط به وادی گمراهی و تاریکی دوری جسته باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام برای سایت فروش نمونه سوال و جزوه و کتاب، یه سیستم فروشگاه ساز انتخاب کنم ،میخوام بدونم در حال حاضر بهترین سیستم فروشگاهی ( هم رایگان ، هم تجاری ) چیست ؟ قیمت برام مهم نیست ، مهم فقط و فقط کیفیت و امنیت و پایداریه ، چون قراره در آینده ی خیلی خیلی نزدیک ، با تبلیغاتی که میکنیم ، (حتی تبلیغات تلویزیونی ) کاربران زیادی رو جذب سایت کنیم ، برای همین سایت باید کشش و ظرفیت این همه مشتری رو داشته باشه ،
همچنین عضویت آسان باشه ، تو قسمت پرداخت آنلاین مشکل نداشته باشه ، بعد از خرید امکان دانلود فایل و یا ارسال فایل به ایمیل خریدار وجود داشته باشه
پیشاپیش از تمام سروران عزیز خودم بابت پاسخ هایشان کمال تشکر را دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kadobazar
26-08-2012, 11:12
به نظر من اوپن کارت خوبه
کادو بازار
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sh.b.m
09-10-2012, 10:21
با سلام
به نظر من فروشگاه ساز ویرچو هم میتونه گزینه ی خوبی باشه هم از نظر امکانات و هم از نظر تیم فنی و پشتیبانی ،قوی و قابل اعتماد هست.

آدرس وب سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nadri212
21-10-2012, 11:36
با سلام

این سایتو می تونید ببینید و ممکنه براتون مفید باشه . مربوط به شرکت رادفا هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shadi-v
17-02-2013, 14:09
سلام دوستان مشکل منم همین مشکل دوستمونه
نمیدونم کدوم فروشگاه ساز بهتره
کسی تابحال با طراحی وب ایرانیان فروشگاه داشته یا نه؟

shadi-v
17-02-2013, 17:07
:n03: کسی نیست که با طراحی وب ایرانیان کار کرده باشه؟

webtooweb
17-02-2013, 23:51
با سلام من با اپن کارت کار کردم سیستم خوبیه پشتیبانی و انجمن خوبی هم داره...افزونه های زیادی هم براش هست، با کمی جستجو در انجمن میتونید جواب اکثر سوالاتتون رو پیدا کنید... موفق باشید.

virtu
21-02-2013, 11:50
با سلام
فروشگاه ساز ویرچو امکان فروش محصولات مجازی رو داره.برای مشاوره با کارشناسان شرکت میتونید به وب سایت ویرچو مراجعه کنید.

habiballahafg
26-03-2013, 23:18
با سلام از سیستم فروشگاه ساز سبد خرید نسخه فلکسی استفاده کنید هیچ گاه پشیمان نخواهید شد

farhad_112006
11-04-2013, 08:32
سلام.با هر کی کار میکنی با طراحی وب ایرانیان کار نکن.پول میگیره ولی چیز اشغال تحویلت میده.پشتیبانیشم داغونه.اصلا جواب نمیده.فروشگاه سازش هم دزدیه.قالباشم دزدیه

mfathi128
02-05-2013, 18:33
سلام دوستان من فروشگاهمون رو که در زمینه ماشین های اداری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و تجهیزات فروشگاهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است با توماتو ساختم. میتونین ببینید خیلی عالیه آدرسش اینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

meh:d
21-10-2013, 20:19
پرستا شاپ و اپن كارت به راحتي كارتون رو راه ميندازن