مشاهده نسخه کامل
: ایجاد آموزش انلاین
saeed latifi
24-08-2012, 19:38
سلام دوستان من می خوام یه سایت آموزش الکترونیکی بسازم که توی اون از تمام امکانات وب استفاده کنم مثل چند رسانه ای و فروم و چت و... به نظر شما کدوم سیستم مدیریت محتوا این قابلیت هارو داره؟
ممنون. لطفا جواب بدین !
M o h a m m @ d
24-08-2012, 20:30
فکر کنم جوملا برای محتوای سایت شما بهتر باشه .
saeed latifi
24-08-2012, 21:54
میشه بیشتر توضیح بدین؟ من با پی اچ پی هم در حد متوسط اشنایی دارم اچ تی ام ال و سی اس اس رو بلدم اما می خوام با مدیریت محتوا کار کنم چون کار طراحی رو سریعتر می کنه(می گن من کار نکردم بجز چند بار).
سلام دوست عزیز
به نظر من هم جوملا برای شما بهتر باشه البته در کنار جوملا ، وردپرس هم گزینه مناسبی میتونه باشه ...
M o h a m m @ d
25-08-2012, 23:09
میشه بیشتر توضیح بدین؟ من با پی اچ پی هم در حد متوسط اشنایی دارم اچ تی ام ال و سی اس اس رو بلدم اما می خوام با مدیریت محتوا کار کنم چون کار طراحی رو سریعتر می کنه(می گن من کار نکردم بجز چند بار).
شما فقط برای صفحه اصلی میتونید از جوملا استفاده کنید .برای فرم باید از انجمن سازها استفاده کنید اگه ارزش داره پولی نصب کن vBulletin اگه زیاد فرقی نمیکنه رایگان مثل mybb یا phpbb
برای چت هم نمیدونم جوملا داره یا نه اگه باشه هم خیلی سادس .یا هم از اسکریپت چت استفاده کنید که کلا ظاهرش فرق میکنه که با توجه به ابنکه php html css بلدید میتونید تو ظاهرش تغییراتی بدید.
جوملا هم یه کم سخته باید یه کم تو لوکال هاست یا هاست رایگان کار کنی تا دستت بیاد.
البته با وردپرسم میتونید کار کنید ساده تره از جوملا زودتر یاد میگیرید ولی جوملا براتون بهتره
saeed latifi
28-08-2012, 21:50
مرسی دوست عزیز.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.