ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من يه هاست 60 مگ لينوكس خريدم. حالا ميشه به سوالات من پاسخ بدين؟

Honradez
20-07-2006, 11:26
من يه هاست 60 مگ لينوكس خريدم. حالا ميشه به سوالات من پاسخ بدين؟ مرسي!

1. چگونه مي تونم در اين سايت برنامه هاي دانلود معرفي كنم؟ مثل سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه كاربران عضو ميشن و بعد ميتونن پست بدن و اگه پستشون مورد تاييد مدير قرار گرفت در سايت قرار مي گيره؟
2. چگونه ميتونم يك فروم بسازم؟ شما كدام را پيشنهاد ميكنيد؟:‌ SMF - phpBB - MyBB - vBulletin
بعد چجوري بايد آپلود كنم روي اينترنت؟

خلاصه يه توضيح كلي بديد كه من چجوري روي سايتم هم برنامه هاي دانلود (با شرايط فوق) و هم فروم داشته باشم.

با تشكر فراوان!
لطفا زودتر جواب بدهيد!

ALt3rnA
20-07-2006, 14:02
من به شما همین وی بالتین رو توصیه میکنم .
البته اگه مبتدی هستید پیشنهاد میکنم از کسی کمک بگیرید

Honradez
20-07-2006, 17:34
آخه وي بالتين كه گرونه! نسخه نال شده هم كه اگه وي.بي بفهمه هاستو ميبنده!!!

در ضمن دوستان ديگر جواب نداره؟ اينهمه استاد...

jamali
20-07-2006, 17:40
عزيزم براي معرفي دانلود من ورد پرس يا مووبل تايپ رو معرفي ميكنم
( من خودم برا سايتم از ورد پرس استفاده كردم سايت من : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

در مورد انجمنش هم وي بولتين رو بيخيال شو چون من يه بار نال شدش رو نصب كردم هاست رو بستن به زور پس گرفتم :blink:
SMF و PhpBB خوبن و همين طور MyBB ولي اين آخريه هم حرفه اي تره و هم سخت تر از لحاظ نصب قالب و ...
البته MyBB خيلي شباهت داره به وي بولتين و حتي قالب هاي vB هم بهش ميخوره ولي سخته نصب قالبش
من نسخه فارسي و قالبش رو دارم اگر خواستي برات ميزارم

peymanm
21-07-2006, 08:12
شما ميتوني از سيستم مديريت محتواي
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده كني كه خودش هم انجمن و خيلي ماژولها كاربردي ديگه دو داره در ضمن از امنيت و قدرت بالايي هم بر خورداره اين سيستم رو ميتوني از سايت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

يا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

يا

دربافت كني

در ضمن اون سايت هايي رو هم كه در بالا نام بردي همگي اوليش كه مال خودمه كه من هم از همين سيستم استفاده ميكنم .
اگه سوالي داشتي به من اميل بزن

peyman_motahhari@yahoo.com