ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در سرعت

mansor92
24-08-2012, 14:38
سلام، من ماشین کامیون بنز 6 تن(911) دارم. و موتور این ماشین رو هم سوپر دار کردم ، حالا بعد از مدت یک سال زور و قدرت ماشین کم شده، و دقیقا یک دنده از ماشین گرفته شده. اگه میشه کمک کنین.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟...........

rami_hemi
25-08-2012, 14:11
موتور ماشی رو وقتی سوپر دار کردین سرس یلندر اون رو هم تعمیر کردین ؟ واشر سر سیلندر ها رو عوض کنید پمپ گازوئیل ماشین سیستم خنک کننده ماشینم حتما تقویت کنید . توربو کردن موتور گازئولی سخت تر از بنزینی هست چون فشار سرسیلندر این موتورها خیلی بیشتر هست بخصوص موتورهای سنگین من بیشتر شکم روی سر سیلندر هست در ظمن اگه میتونید از یه توبو با اینتر کولر استفاده کنید .
و اینکه سوپر ماشین با روغن خنک میشه دیگه ؟ مطمئنید سالمه هنوز؟

D r i v e r
30-08-2012, 04:45
موتور ماشی رو وقتی سوپر دار کردین سرس یلندر اون رو هم تعمیر کردین ؟ واشر سر سیلندر ها رو عوض کنید پمپ گازوئیل ماشین سیستم خنک کننده ماشینم حتما تقویت کنید . توربو کردن موتور گازئولی سخت تر از بنزینی هست چون فشار سرسیلندر این موتورها خیلی بیشتر هست بخصوص موتورهای سنگین من بیشتر شکم روی سر سیلندر هست در ظمن اگه میتونید از یه توبو با اینتر کولر استفاده کنید .
و اینکه سوپر ماشین با روغن خنک میشه دیگه ؟ مطمئنید سالمه هنوز؟

رامین کامیون دار ها و راننده های کامیون توربو شارژر رو همون سوپر میدونن(:دی) که احتمالا به سوپر شارژر اشاره میکنه
دوست عزیز شما هم ماشین رو باید به مکانیک نشون بدین
ممکنه به خیلی چیزا ارتباط داشته باشه
بهتره اینکارو هم زود تر انجام بدین ;)

rami_hemi
30-08-2012, 07:42
میدونم امیر خیلی سر اینم با مکانیکا بحث کردم درست نمیشن اینم میدونی از کجا نشات گرفته ؟ از اونجا که اولین کامیونها بنزینی امریکایی بودن و سوپر شارژر روی موتورهای بنزینی قبل از توربو وارد شده .
میبینی که تو بقیه حرفام از لفظ توربو استفاده کردم و تو همون اول سوپر شارزر گفتم
احتمال قوی یا توربو سوخته (سوپر سوزونده ) یا سر سیلندر ایراد داره
در ضمن امیر یکی از دوستام داره توربو شارزر میاره مار کش safer هست یه سراغی ازش باید بگیرم .