مشاهده نسخه کامل
: روشن شدن اتوماتیک لپ تاپ
saeidperak1
24-08-2012, 09:51
با سلام
ای برادر به داد من برسین من دارم دیوونه میشم ببینید من لپ تاپو که خاموش میکنم میرم بخوابم صبح پا میشم میبینم روشن بعد شاخ درمیارم اخه مگه میشه در ضمن الان دارم میرم یه انتی ویروس اپدیت شده بگیرم ببینم شاید ویروس دارم خواهشا کمک کنید شاید لپ تاپ اتوماتیک رفته رو ساعت که روشن شه؟؟؟؟منتظرم
LightningII
24-08-2012, 11:25
با سلام
ای برادر به داد من برسین من دارم دیوونه میشم ببینید من لپ تاپو که خاموش میکنم میرم بخوابم صبح پا میشم میبینم روشن بعد شاخ درمیارم اخه مگه میشه در ضمن الان دارم میرم یه انتی ویروس اپدیت شده بگیرم ببینم شاید ویروس دارم خواهشا کمک کنید شاید لپ تاپ اتوماتیک رفته رو ساعت که روشن شه؟؟؟؟منتظرم
تنظیمات بایوس رو چک کردید ؟؟
این دستور رو در خط فرمان وارد کنید و اینتر بزنید :
powercfg –devicequery wake_armed
لیستی از بخشهایی که باعث روشن شدن سیستم شما میشوند میاره . میتونید در صورت عدم نیاز، اون بخشها رو غیر فعال کنید .
سلام
امکان داره بایوس شما قابلیت روشن شدن به صورت خودکارو داشته باشه
من پیشنهاد میکنم وارد تنظیمات بایوس بشین و دنبال گزینه ای شبه به turn on atumaticlly at بگردین و اون رو disable کنید
اگه پیدا نکردین یه بار تنظیماتشو به حالت default برگردونین البته بعد از default باید boot ها رو مشخص کنید
امیدوارم مشکلتون حل بشه
saeidperak1
24-08-2012, 11:48
ممنون از همگی ولی من بایوس بلد نیستم در ضمن 2روز هست لپ تاپم ایننجوری شده
LightningII
24-08-2012, 12:07
ممنون از همگی ولی من بایوس بلد نیستم در ضمن 2روز هست لپ تاپم ایننجوری شده
بالاخره چی دوست عزیز . مثل همه باید برید یاد بگیرید . چون راهنمایی انلاین وقتی جواب میده که خودتون هم دست بکار شید و نمیدونم نمیدونم رو بذارید کنار .
اولاً تقریباً 95 درصد غیر ممکنه سیستم خودبخود روشن شه ! حتی برنامه هایی مثل Auto power on هم از حالت هایبرنت و استندبای میتونند سیستم رو روشن کنند نه از حالت شات دان .
برای بررسی همون 5 درصد باقیمونده شما اینکارهای مقدماتی رو بکنید که میگم :
مطمئن شید کسی روشنش نکرده باشه .
مدل دقیق لپتاپتون رو بگید .
شبها سیستم رو شات دان کنید و کابل شبکه یا مودم رو ازش جدا کنید .
70 درصد احتمال داره با اینکارها مشکل حل شه .
اگه نشد سیستم رو روشن کنید و بلافاصله دکمه ی F2 رو اونقدر بزنید تا وارد محیط ستاپ بایوس شید . اگه F2 عمل نکرد بار بعد با دکمه ی Del اینکار رو بکنید .
اگه راهنمایی دوستمون در بالا رو خودتون نتونستید انجام بدید،
از سربرگها و بخشهای مختلف ستاپ بایوس با گوشی و یا دوربین عکس بگیرید و حجمش رو کم کنید همینجا بذارید .
ضمناً اون دستوری که گفتم رو در خط فرمان وارد کردید یا نه ؟
اگه از لیستی که میاد چیزی دستگیرتون نشد از اون هم عکس بگیرید بذارید اینجا تا بتونیم راهنماییتون کنیم .
اگه اینکارهایی که گفتم رو انجام ندید هیچ کاری از دست کسی برنمیاد .
saeidperak1
24-08-2012, 13:55
چشم یاد میگیرم من مطمینم کی روشنش نکرده مدل لپ تاپ دل 5010 راستی باتریشم امروز در اوردم شاید از باتریشه؟؟؟؟ کابل هم امروز درمیارم صبح که پاشدم امروز دیدم لپ تاپ روش یه ویروس کش خوب هم نصب میکنم شاید حل شد راستی بله خططون رو توrun اجرا کردم اما هیچی نیومد...
LightningII
24-08-2012, 14:18
بله خططون رو توrun اجرا کردم اما هیچی نیومد...توی run نه . خط فرمان .
توی run بزنید cmd تا خط فرمان باز شه . اونجا اون خط دستور رو با دقت وارد کنید و اینتر بزنید .
armin_punisher6
24-08-2012, 14:26
حالا من میتونم کاری کنم که لپ تاپم تو ساعت خاصی روشن شه؟
LightningII
24-08-2012, 14:48
حالا من میتونم کاری کنم که لپ تاپم تو ساعت خاصی روشن شه؟
میتونید از حالت هایبرنت یا استندبای تنظیم کنید روشن شه، به شبکه وصل شه، یه سری برنامه رو اجرا کنه و سر ساعت مشخص خاموش شه . چرا نشه .
از برنامه ی Auto PowerOn & ShutDown استفاده کنید .
saeidperak1
24-08-2012, 15:02
الان من 3بار این کدو نوشتم هیچی نشد تو سی ام دی اومد پایین تا خط بعدی را بنویسم چیکار کنم حالا؟؟؟؟؟
از صبح اونقد تنظیمات این ور اونور کردم 50درصد امیدوارم درست بشه...
saeidperak1
24-08-2012, 15:10
اساتید محترم من یه چیزی میگم ببینید به دردتون میخوره؟؟؟؟
از وقتی لپ تاپم اینجوری شده که داشتم با فایر وال سون ور میرفتم فک کنم مشکل از اینجا باشه...
LightningII
24-08-2012, 15:13
الان من 3بار این کدو نوشتم هیچی نشد تو سی ام دی اومد پایین تا خط بعدی را بنویسم چیکار کنم حالا؟؟؟؟؟
از صبح اونقد تنظیمات این ور اونور کردم 50درصد امیدوارم درست بشه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اساتید محترم من یه چیزی میگم ببینید به دردتون میخوره؟؟؟؟
از وقتی لپ تاپم اینجوری شده که داشتم با فایر وال سون ور میرفتم فک کنم مشکل از اینجا باشه...
فایروال بی فایده ی ویندوز رو خب برید از داخل کنترل پنل غیر فعال کنید . کاری نداره .
saeidperak1
24-08-2012, 17:08
خوب اگه اومد چیکار کنم؟؟؟؟؟/
saeidperak1
25-08-2012, 08:36
دوستان سلام
من دیروز این کارا کردم ولی نشد صبح داشم پا میشدم که دیدم لپ تاپ جلو خودم روشن شد مچشو گرفتم:31:
ببخشین دوستان ولی کمکم کنید
LightningII
25-08-2012, 08:45
ممکنه از پریز مشترک برق باشه که اخیراً برای من هم پیش آمد .
شما شبها سیم برق رو از دوشاخه جدا کنید نتیجه رو ببینید .
saeidperak1
25-08-2012, 15:00
خوب معلومه که پریز را جدا کنم دیگه چجوری روشن میشه دوستان واقعا از همتون ممنون من امروز ویندوزمو عوض کردم احتمال میدم از ویروس باشه اخه امروز که که لپ تاپو روشن کردم هیچ برنامه کار نکرد بعدش صفحه خیلی تیره شد اما الان ویندوز زدم ایشالله مشکل حل میشه راستی من تو اون ویندوزم حدود 200تا ویروس داشتم حتما یکی از اینا اینکارو میکرد امیدوارم امروز دیگه روشن نشه
ممنون از همگی...
LightningII
25-08-2012, 15:24
خوب معلومه که پریز را جدا کنم دیگه چجوری روشن میشه
پریز رو جدا کنید چجوری روشن میشه ؟!! ای بابا دوست عزیز داخل لپتاپها یک باتری بزرگ هست که بدون اون هم روشن میشند !! :31:
تو اون ویندوزم حدود 200تا ویروس داشتم حتما یکی از اینا اینکارو میکرد امیدوارم امروز دیگه روشن نشه
200 ویروس ؟؟!! :18:
اگه هاردتون رو Fdisk نکردید امیدی به رفع ویروسها نداشته باشید .
saeidperak1
25-08-2012, 21:30
پریز رو جدا کنید چجوری روشن میشه ؟!! ای بابا دوست عزیز داخل لپتاپها یک باتری بزرگ هست که بدون اون هم روشن میشند !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
درسته اخه من باتریو کلا در اوردم:5:
200 ویروس ؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
اگه هاردتون رو Fdisk نکردید امیدی به رفع ویروسها نداشته باشید
من نمیدونم اونی که گفتید چی ولی امروز ویندوز زدنی فرمتشون کردم
داداشی شما که ماشالله از کامپیوتر بلدید یه سوال؟
من که کروم استفاده میکنم وقتی میزنم عکسای گوگل را ببینم نمیاره عکسارو همشو ضربدری میاره من ای دی اس ال دارم راستی با ie هم امتحان کردم نشد کمکم کن لطفا البته قبل از اینکه ویندوز بززنم هم اینجوری بود
Phoenix84
25-08-2012, 21:48
ندیدن عکس ها به خاطر لطف برادران ف.ی.ل.ت.ر.چی هست!"بیل"و"کلنگ"هم سرچ کنی تصاویر نمیده یا کم میده!شک داری امتحان کن:31:
LightningII
25-08-2012, 21:52
درسته اخه من باتریو کلا در اوردم:5:
کار اشتباهیه . باتری رو بذارید سرجاش .
اگه وسط کار برق بره یهو سیستمتون خاموش میشه و گذشته از ایجاد مشکلات نرم افزاری، به خیلی از قطعات میتونه آسیب سخت افزاری وارد شه و بدجور توی خرج بیفتید .
مثل این آقا :
برای نگهداری درست باتری این پست و لینکی که دادند رو ببینید :
من که کروم استفاده میکنم وقتی میزنم عکسای گوگل را ببینم نمیاره عکسارو همشو ضربدری میاره من ای دی اس ال دارم راستی با ie هم امتحان کردم نشد کمکم کن لطفا البته قبل از اینکه ویندوز بززنم هم اینجوری بود
کروم خیلی مرورگر سریعیه . شاید isp شما در اون لحظه مشکل داشته باعث شده سرویس جستجوی تصاویر گوگل درست عمل نکنه .
من نمیدونم اونی که گفتید چی ولی امروز ویندوز زدنی فرمتشون کردم
دستور Fdisk . توی خط فرمان باید نوشت و کل هارد رو فرمت کرد . سکتور صفر که گاهی ویروسی میشه رو هم بازنویسی میکنه .
شما موقع نصب ویندوز همه ی پارتیشنها رو حذف کنید و دوباره با حجمی متفاوت بسازید همین کار انجام میشه .
saeidperak1
25-08-2012, 23:54
ممنون که منو راهنمایی میکنید اخه یکی از متخصصان میگفت باتری رو یه هفته در بیار فته بعد بزار مونه فقط با باتری کار کن و دوباره شارژش کن برای هفته بعد گفت مال من توش موند رسوب کرد خراب شد؟؟!!!
راستی بله کروم خیلی خوب ولی همه عکسارو میاره فقط مال گوگ اخه اگه چیل تر شده باشه حتی یه دونه هم میاره اینجا اصلا تصویر نمیاره بعدشم بالاش مینویسه اینستال پلاگین هرچی میزنم نصب نمیشه جدیدترین نسخه فلش پلیر را هم نصب کردم؟؟؟
LightningII
26-08-2012, 00:11
ممنون که منو راهنمایی میکنید اخه یکی از متخصصان میگفت باتری رو یه هفته در بیار فته بعد بزار مونه فقط با باتری کار کن و دوباره شارژش کن برای هفته بعد گفت مال من توش موند رسوب کرد خراب شد؟؟!!!
راستی بله کروم خیلی خوب ولی همه عکسارو میاره فقط مال گوگ اخه اگه چیل تر شده باشه حتی یه دونه هم میاره اینجا اصلا تصویر نمیاره بعدشم بالاش مینویسه اینستال پلاگین هرچی میزنم نصب نمیشه جدیدترین نسخه فلش پلیر را هم نصب کردم؟؟؟
اون آقا که باتری لیتیوم-یون رو با باتری اسید-سرب فرق نمیذاشته و گفته رسوب کرده شاید قبلاً باتری سازی ماشین داشته . ایشون متخصص که چه عرض کنم خیلی مبتدی بودند .
شما نباید باتری رو دربیارید . اصلاً توی راهنمای سیستمتون چنین چیزی گفته نشده .
فقط ماهی دو بار بذارید روی باتری کار کنه تا کاراییش رو از دست نده .
این لینک پایین رو حتماً تا ص 6 نگاه کنید . واجب شد . فقط اول اون ستاره ی قرمز رو delete کنید . گذاشتم تا آدرسش فی لتر نشه اینجا .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*akhtafzar.com/Laptop/battery-guide-for-laptop.html
ضمناً اگه با کروم مشکلی دارید فعلاً با فایرفاکس کار کنید .
saeidperak1
26-08-2012, 00:20
واقعا دستتون درد نکنه که بدون هیچ چشم داشتی به ما مبتدیا کمک میکنید اخه من خیلی سایت ذخیره کردم نمیتونم از فایر استفاده کنم البته اونم مشکلات داره و بهش عدت نکردم کاش همین کرومم درس میشد الان دارم راهنمایی های اقا پویا را میخونم در مورد لپ تاپ...
saeidperak1
26-08-2012, 10:10
من دیگه دارم دق میکنم الان امروز ویندوز زدم دیشب بازم روشن شد تو خواب بودم خدایا چیکار کنم یکی به دادم برسه؟؟؟
خدا عوضتون بده ..... از خنده ترکیدم..... :n02:..... این پست ها رو میشه تو روزنامه برای شاد کردن مردم چاپ کرد.... دوستانی که کامپیوترشون به صورت خودکار روشن میشه باید تنظیمات بایوس رو به حالت اول در بیارن...اگر برنامه ی Auto PowerOn & ShutDown یا شبیه اون رو نصب کردین .... قبل از پاک کردن برنامه تنظیمات اون رو به حالت اولیه در بیارین....:n02: موفق باشید:n08:
parsa7751
07-01-2014, 22:58
با سلام
اگر لپ تاپت ایسوسه ، بایوس لپ تاپت رو آپدیت کن درست میشه. برا ی من اینطوری بود بایوسش رو آپدیت کردم درست شد. به ایسوس هم اطلاع دادم. حالا دباره به دلیل اینکه ویندوز 8 یه مشکلی داشت بایوس جدید تر نصب کردم و متاسفانه بایوس جدید جدید همون مشکل رو داره. مطمئنم که مشکل از بایوسه و باید منتظر بایوس جدید بمونم چون امکان برگشتن به بایوس قبلی وجود نداره.
Public Enemy
07-01-2014, 23:32
تنظیمات تمام برنامه هایی که لپ تاپ رو اتوماتیک روشن می کنند ، در بایوس دخیره می شه .
لذا با برگردوندن تنظیمات بایوس به حالت Optimal ، این تنظیمات حذف می شن.
:n12:
ببین برادر کامپیوتر شما جنی شده و من در نت تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که برایتان کپی کردم:
در مفاتیح الجنان از پیامبر اکرم(ص) نقل شده که برای دفع شیاطین و جادوگران میفرمایند: "آیه سخره( سوره اعراف آیه 54 تا56) را بخوانند: « إِنَّ رَبَّكُمُ اللَّهُ الَّذِى خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ فىِ سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلىَ الْعَرْشِ يُغْشىِ الَّيْلَ النهََّارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثًا وَ الشَّمْسَ وَ الْقَمَرَ وَ النُّجُومَ مُسَخَّرَاتِ بِأَمْرِهِ أَلَا لَهُ الخَْلْقُ وَ الْأَمْرُ تَبَارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعَلَمِينَ * ادْعُواْ رَبَّكُمْ تَضَرُّعًا وَ خُفْيَةً إِنَّهُ لَا يحُِبُّ الْمُعْتَدِينَ * وَ لَا تُفْسِدُواْ فىِ الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلَاحِهَا وَ ادْعُوهُ خَوْفًا وَ طَمَعًا إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِيبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِين »
یا. این دعا مکرر خوانده شود:« اللَّهُمَّ إِنَّكَ لَا يَكْفِي مِنْكَ أَحَدٌ وَ أَنْتَ تَكْفِي مِنْ كُلِّ أَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ فَاكْفِنِي شَرَّ الْجِنِّ وَ الْأِنس.»
یا. وضو داشتن مداوم و تکرار ذکر " َ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيم" انجام شود.
یا. در نهایت تکرار می کنیم، اصلي ترين توصيه در اين باره، دوري از تنهايي و فكر نكردن به اين گونه مسايل است.
:n29:
اما جدا از شوخی منم لبتاب دل دارم مثل شما و تا حالا تو طول یکسالی که دارمش حدود 3 یا چهار بار خودش بی دلیل روشن شده.
اگر لبتابت تو یه ساعت مشخص روشن نمیشه و بی نظمه مطمین باش از بایوس و اینجور چیزا نیست و مشکل سخت افزاری داره یا ویروس
واسه راحتی خیالت از برق بکش باتری رو هم در بیار.
من سه چهار بار اینجور شد بعدا شک کردم نکنه که قبل از خاموشی کامل در لبتابو نبستم. شما هم تا خاموشی کامل در لبتابو نبند و بعدش کامل که خاموش شد ببندش.
دیگه چیزی به خاطرم نمیاد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.