مشاهده نسخه کامل
: قطع شدن از اينترنت adsl پس از روشن كردن تلفن و شماره گيرى
amirkhan61
23-08-2012, 18:10
سلام دوستان
من يك دستگاه تلفن جديد خريدم وقتى تلفن رو بر ميدارم و روشن ميكنم تا شروع به شماره گيرى كنم از adsl ديسكانكت ميشم، همينكه گوشى رو خاموش ميكنم و ريكانكت ميكنم دوباره به اينترنت وصل ميشم
اگه كسى اطلاعاتى داره كمك كنه لطفاً ممنون ميشم
alikhafan123
23-08-2012, 18:20
سلام دوستان
من يك دستگاه تلفن جديد خريدم وقتى تلفن رو بر ميدارم و روشن ميكنم تا شروع به شماره گيرى كنم از adsl ديسكانكت ميشم، همينكه گوشى رو خاموش ميكنم و ريكانكت ميكنم دوباره به اينترنت وصل ميشم
اگه كسى اطلاعاتى داره كمك كنه لطفاً ممنون ميشم
برای همه گوشی های تلفن باید حتما یک نویزگیز یا همون Splitter بذارید.حتما واجبه
amirkhan61
23-08-2012, 18:31
برای همه گوشی های تلفن باید حتما یک نویزگیز یا همون Splitter بذارید.حتما واجبه
از اسپليتر هم استفاده كردم ولى مثمر ثمر نشد
vahoodonline
23-08-2012, 20:12
غیر ممکنه با اسپلیتر همه مشگلها حل میشه منم دقیقا همچین مشگلی رو داشتم که با این دستگاه حل میشه
amirkhan61
23-08-2012, 23:01
غیر ممکنه با اسپلیتر همه مشگلها حل میشه منم دقیقا همچین مشگلی رو داشتم که با این دستگاه حل میشه
يعني مشكل شما هم دقيقاً همين بود؟ با شماره گيري تلفن اينترنتتون قطع ميشد يا وقتي كسي بهتون زنگ مي زد؟
iUser1998
24-08-2012, 10:29
من هم دقیقا همین مشکلو داشتم و با splitter به راحتی حل شد. احتمالا باید اتصالات splitter رو چک کنید و یا از سالم بودنش مطمئن بشید.
Pedram_IR
27-08-2013, 16:17
منم همین مشکل رو دارم، وقتی گوشی رو برمیدارم که زنگ بزنم چراغ اینترنت روی مودم قطع میشه و چراغ adsl هم چشمک زن میشه، دیگه با مصیبت دوباره وصل میشه، مثلا من امروز ظهر تمکاس گرفتم، اینترنت قطع شد، الان بعد از 5 ساعت دوباره وصل شد، اشکال از سیم کشی داخل خونه نیست چون رفتم مودم رو مستقیم وصل کردم به سیمهایی که داخل خونه دم درب ورودی اومده ولی باز هم این مشکل سر جاش بود.
به نظر شما اشکال از کجاست؟
HADI ONLY
27-08-2013, 16:51
منم همین مشکل رو دارم، وقتی گوشی رو برمیدارم که زنگ بزنم چراغ اینترنت روی مودم قطع میشه و چراغ adsl هم چشمک زن میشه، دیگه با مصیبت دوباره وصل میشه، مثلا من امروز ظهر تمکاس گرفتم، اینترنت قطع شد، الان بعد از 5 ساعت دوباره وصل شد، اشکال از سیم کشی داخل خونه نیست چون رفتم مودم رو مستقیم وصل کردم به سیمهایی که داخل خونه دم درب ورودی اومده ولی باز هم این مشکل سر جاش بود.
به نظر شما اشکال از کجاست؟
Spliter خرابه یا درست وصل نمی کنید . به نظر من با یک Spliter دیگه تست کنید و سیم تلفن رو به قسمت phone وصل کنید نه modem . که البته واضح است .
Milad4171
27-08-2013, 21:07
-راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز قبل از ایجاد تاپیک ، به تاپیک های موجود در بخش توجه کنید تا سریع تر مشکلتون حل بشه.
موفق باشید/:n01:
Armin.Computer
27-08-2013, 22:17
سلام
اینم تاپیک خوبیه:
بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pedram_IR
27-08-2013, 22:46
Spliter خرابه یا درست وصل نمی کنید . به نظر من با یک Spliter دیگه تست کنید و سیم تلفن رو به قسمت phone وصل کنید نه modem . که البته واضح است .
مشکلم این بود که تلفنی که باهاش تماس می گرفتم روی یه خط دیگه بود که اسپلیتر نداشت، بعدا یه جا خوندم که برای تک تک تلفن ها باید اسپلیتر جداگونه بگیرم :)
د اداش از نویز گیر استفاده کن .خود مودم یکی باید داشته باشه . اگه داشت مال خودشو بزن. در زمن سیم تلفن شما نباید کنار سیم برق باشه :n26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.