PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : علت اصلی قبول نشدن در کنکور

Mr_100_dolari
23-08-2012, 16:14
علت اصلی قبول نشدن در کنکور

چرا كه سال فقط 365 روز است. در حالی كه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1) سال 52 جمعه داریم و میدانید كه جمعه ها فقط برای استراحت است به این ترتیب 313 روز باقی میماند.

2) حداقل 50 روز مربوط به تعطیلات تابستانی است كه به دلیل گرمای هوا مطالعه ی دقیق برای یك فرد نرمال مشكل است. بنابراین۲۶۳ روز دیگر باقی میماند.

3) در هر روز 8 ساعت خواب برای بدن لازم است كه جمعا" 122 روز میشود. بنابراین 141 روز باقی میماند.

4) اما سلامتی جسم و روح روزانه 1 ساعت تفریح را میطلبد كه جمعا" 15 روز میشود. پس 126 در روز باقی میماند.

5) طبیعتا" 2 ساعت در روز برای خوردن غذا لازم است كه در كل 30 روز میشود. پس 96 روز باقی میماند.

6) 1 ساعت در روز برای گفتگو و تبادل افكار به صورت تلفنی لازم است. چرا كه انسان موجودی اجتماعی است. این خود 15 روز است. پس 81 روز باقی میماند.

7) روزهای امتحان 35 روز از سال را به خود اختصاص میدهند. پس 46 روز باقی میماند.

8) تعطیلات نوروز و اعیاد مختلف دست كم 30 روز در سال هستند. پس 16 روز باقی میماند.

9) در سال شما 10 روز را به بازی میگذرانید. پس 6 روز باقی میماند.

10) در سال حداقل 3 روز به بیماری طی میشود و 3 روز دیگر باقی است .

11) سینما رفتن و سایر امور شخصی هم 2 روز را در بر میگیرند. پس 1 روز باقی میماند.

12) 1 روز باقی مانده همان روز تولد شماست. چگونه میتوان در آن روز درس خواند؟!!

Alireza SM
23-08-2012, 21:04
فروم جای این چیزهای خنک و بی مزه و لوس بازی نیست.

Ghaioom
23-08-2012, 23:23
دوست من این تاپیک صرفاً جهت خنده بوده شما چرا به دل گرفتی آخه؟! شما حتما آدم شوخی نیستی وگرنه نمیگفتی! ;)
یکم خنده بد نیست.
در ضمن من این متن کنکور رو من خیلی وقت پیش یا بگم چند سال پیش خوندم و برای بار اول کلی خندیدم!

...Good Life

Mr_100_dolari
23-08-2012, 23:41

دوست عزیز زیاد سخت نگیر خیلی ها بار چندمشون که دارند کنکور میدن (شایدم بار اولشون باشه) خیلی ها الان دانشجو هستند و خیلی ها هم هستند که دانشگاهشون تموم شده اما هیچ وقت خاطرات اون دوران رو فراموش نمیکنن پس زیاد سخت نگیر کنکور آخر دنیا و زندگی نیستش که اگر کسی بخواد در موردش شوخی کنه کسی رو ناراحت کنه (فکر نکنم جزو مقدسات هم باشه)
در کل اگر این مطلب شما رو ناراحت کرده میتونید وارد پست هایی شوید که بهش علاقه دارید .

Muhammad110
25-08-2012, 20:42
سلام

تایپیک خوبی بود واقعا دست استارترش درد نکنه!
ولی از شوخی گذشته به نظرم اکثر شکست بچه ها این موارده:

1.همه ی کتاب ها رو کامل نخوندن مثلا ممکنه که تموم فیزیک رو واسه کنکور نخوندن
2.یا یه درس رو خوندن اما روش مسلط نشدن

اولی بستگی به برنامه ریزی داره و دومی بستگی به منابع و بیس داوطلب

omnia.2008
26-08-2012, 15:08
تاپیک خوبی بود من اول فک نمیکردم با هدف شوخی باشه با خودم گفتم رفتم تو یه پست میذارم مثل همین که به شوخی جوابو بدم ... امدم تو دیدم کلا....:))))
جالب بود دستت درد نکنه ;)

M A M M U T
26-08-2012, 16:00
بیشتر به درد فیس بوک میخورد تا اینجا:41:

dirt road
27-08-2012, 21:19
با تامل در جوابهاي بعضي از دانش آموزان(شايد هم دانشجويان) متوجه علت اصلي قبول نشدن آنها در كنكور و همچنين خودكشي دبيران و اساتيد رياضي خواهيد شد!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TGSMqw7UGHcq2xQ&pid=2.2&fid=Sent&inline=1&appid=YahooMailNeo

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TGSMqw7UGHcq2xQ&pid=2.3&fid=Sent&inline=1&appid=YahooMailNeo

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TGSMqw7UGHcq2xQ&pid=2.4&fid=Sent&inline=1&appid=YahooMailNeo

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TGSMqw7UGHcq2xQ&pid=2.5&fid=Sent&inline=1&appid=YahooMailNeo

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] TGSMqw7UGHcq2xQ&pid=2.6&fid=Sent&inline=1&appid=YahooMailNeo

dirt road
28-08-2012, 13:01
[QUOTE=dirt road;7184323]

با تامل در جوابهاي بعضي از دانش آموزان(شايد هم دانشجويان) متوجه علت اصلي قبول نشدن آنها در كنكور و همچنين خودكشي دبيران و اساتيد رياضي خواهيد شد!

چرا پستمو حذف كرديد!!!
مشكلي نداشت كه جناب مدير،ناظر؟؟؟
:13:

moh72
13-09-2012, 21:35
اونی که دراز کشیده خیلی باحاله :39: