ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افتادن برنامه ه*ک به کامپیوتر

malavan.ehsan
23-08-2012, 13:15
سلام
دیروز یه نامردی یه برنامه رو تو اینترنت پخش کرد که مربوط به -- سیستم بود یعنی من هر کاری انجام بدم عکس برا اون فرستاده میشه برنامه نمیدونم چه جوری پاک میشه وقتی سیستم میاد بالا باید برم از منوی Task manager برم و غیر فعالش کنم یعنی هر بار سیستم میاد بالا باید برم و غیر فعالش کنم لطفا یه راه حلی بگید بدون عوض کردن ویندوس بتونم از بینش ببرم
ممنون

EngineeR EhsaN
23-08-2012, 13:20
با برنامه ای مثل tune up برنامه های استارت آپ سیستمتون رو ویرایش کنید و این برنامه رو غیر فعال کنید

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

malavan.ehsan
23-08-2012, 16:56
با برنامه ای مثل tune up برنامه های استارت آپ سیستمتون رو ویرایش کنید و این برنامه رو غیر فعال کنید

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
اگه امکان داره یه خورده واضع تر توضیح بدی ممنون میشم

EngineeR EhsaN
23-08-2012, 17:09
یه نرم افزار هست به اسم Tune up Utilities که مدیریت و یکپارچه سازیه سیستمه ، اگه مطمئنی که این برنامه رو میتونی از تسک منیجر از کار بندازی میتونی با نرم افزاری که پیشنهاد دادم نرم افزاریهایی که موقع بالا اومدن سیستم شروع میشن رو کنترل کنی اون نرم افزار -- رو هم غیر فعال کنی :46:

malavan.ehsan
23-08-2012, 17:55
یه نرم افزار هست به اسم Tune up Utilities که مدیریت و یکپارچه سازیه سیستمه ، اگه مطمئنی که این برنامه رو میتونی از تسک منیجر از کار بندازی میتونی با نرم افزاری که پیشنهاد دادم نرم افزاریهایی که موقع بالا اومدن سیستم شروع میشن رو کنترل کنی اون نرم افزار -- رو هم غیر فعال کنی :46:

من که TUne up رو دارم الان اسکن کردم و مشکلات رو برطرف کرد فقط طریقه غیر فعال کردن رو نمیدونم(برای همیشه) این قسمتو مشکل دارم

jafarian
23-08-2012, 22:38
ویندوز خودتون بصورت clean boot بالا بیارین ببینید بازم به اون ارور برخورد میکنید یا که نه برای اینکارم منوی run اجرا کنید داخلش دستور msconfig بزنیید بعدش طبق دو تا شکل پایین که قراردادم پیشن برین ازآخرم تایید اکی کنید وقتی که سیستم ریست شد بالا اومد ببینید مشکلتون رفع شده یا که نه:20:

5516755168

malavan.ehsan
23-08-2012, 23:24
ویندوز خودتون بصورت clean boot بالا بیارین ببینید بازم به اون ارور برخورد میکنید یا که نه برای اینکارم منوی run اجرا کنید داخلش دستور msconfig بزنیید بعدش طبق دو تا شکل پایین که قراردادم پیشن برین ازآخرم تایید اکی کنید وقتی که سیستم ریست شد بالا اومد ببینید مشکلتون رفع شده یا که نه:20:

5516755168

سلام
ممنون مشکل حل شد فقط نمیدونم چطوز میتنونم شرشو کامل از سیستم بکنم؟

kases
24-08-2012, 03:25
سلام
ممنون مشکل حل شد فقط نمیدونم چطوز میتنونم شرشو کامل از سیستم بکنم؟

سلام

در قسمت msconfig در سربرگ start up مسیر فایل مخرب احتمالا باشه برو به اون مسیر و مخرب زیپ کن و پسورد بزار روش بزار تو این انجمن دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تا برسی بشه

معمولا در پوشه AppData در مسیر یوزر اکانت خودشو مخفی میکنه و یا در قسمت تسک منیجر میتونی بر روی فایل مخرب کلیک راست کنید و open file location انتخاب کنید مسیر فایل مخرب پیدا کنی

این مراحل تست کنید ببینید جواب میده

با برنامه mbam هم سیستم فول اسکن کنید و هر چی پیدا کرد پاک کنید و سیستم ریست کنید.