ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک،اشتباه در حد مرگ تو انتخاب رشته

seventy
22-08-2012, 20:17
سلام دوستان.
الان تو مرز سکته ام لطفا کمکم کنید.
داشتم انتخاب رشته ام رو نگاه میکردم که یکدفعه دیدم
تو انتخاب 8 عمران شبانه اردبیل رو انتخاب کردم (اشتباهی به جای روزانه)
در حالیکه اصلا تا انتخاب 90 نمیخواستم هیچ شبانه ای بزنم.
حالا به نظرتون امکان داره اگه من همین رشته-شهر رو قبول شم میتونم انتخاب های پایین تر که روزانه هستن رو برم.
من که بومی گیلان هستم و اردبیل تو قطب ما نیست اصلا امکان قبول شدنم تو این رشته-شهر هست؟ (با وجود بومی گزینی تو شبانه)
اگه اطلاعات بیشتری خواستید درخدمتم
خواهشا کمک کنید:41::41::41::41::41::41::41:

aazp
22-08-2012, 20:39
من یادمه یکی دو سال هست که اجازه حذف رو توی انتخاب رشته میدن ، امیدوارم امسال هم این طوری باشه ، حتما فردا یه تماسی با روابط عمومی سنجش بگیر

hossein_gorgan
22-08-2012, 20:51
اره راست میگه تماس بگیر.

saeed 1428
22-08-2012, 21:15
قبولی تو شبانه بستگس به رتبتون داره ولی در کل بهتره هر چه زودتر با سازمان سنجش تماس بگیرید اگه راهی باشه خودشون راهنمایی می کنن

seventy
22-08-2012, 21:29
من یادمه یکی دو سال هست که اجازه حذف رو توی انتخاب رشته میدن ، امیدوارم امسال هم این طوری باشه ، حتما فردا یه تماسی با روابط عمومی سنجش بگیر
مهلت حذف جدا از مهلت ویرایش انتخاب رشته هست؟
اخه مهلت ویرایش تموم شده

m.prodigy
22-08-2012, 21:46
مهلت حذف جدا از مهلت ویرایش انتخاب رشته هست؟
اخه مهلت ویرایش تموم شده

نه دیگه.همون یه بار رو فرصت میدن که یا حذف کنی یا ویرایش.

شما دنبال این سوال باش: ایا منی که هم شبانه و هم روزانه قبول میشم ؛میتونم روزانه انتخاب مثلا 50 رو به جای شبانه انتخاب مثلا 10 برم؟فرض اینه که هر ردو رو قبول شدی.
چون توی روزانه ها اگه توی انتخابهای زیریت قبول شی میتونی از این رشته انصراف بدی و بری رشته زیری که قبول شدی رو بخونی.

saeed 1428
22-08-2012, 22:06

شما دنبال این سوال باش: ایا منی که هم شبانه و هم روزانه قبول میشم ؛میتونم روزانه انتخاب مثلا 50 رو به جای شبانه انتخاب مثلا 10 برم؟فرض اینه که هر ردو رو قبول شدی.
چون توی روزانه ها اگه توی انتخابهای زیریت قبول شی میتونی از این رشته انصراف بدی و بری رشته زیری که قبول شدی رو بخونی.
شما مطمینی همچین کاری رو میشه انجام داد؟

seventy
23-08-2012, 05:51

اره.من دقیقا دنبال همین سوالم.کسی میدونه میشه یا نه؟:42:

syamak790
23-08-2012, 11:38
سلام آخه حواست کجاست جوون ؟؟ یکی از فامیلهای ما روزانه کامپیوتر قبول شد بعد از 1 ترم رفت شبانه مکانیک ، البته چون رتبش میخورد و انتخاب پایینترش بود فقط شهریه پرداخت کرد شما هم همینطور اما بصورت بالعکسش میشه

seventy
23-08-2012, 12:13
اقا زنگ زدم سازمان سنجش گفتن یه نامه همراه مدارکت بفرست
اگه بشه واست حذفش میکنیم.
خود یارو گفت با پست پیشتاز بفرست ولی احساس میکنم طول میکشه تا برسه
با فکس بفرستم بهتر نیست؟
به نظرتون ترتیب اثر میدن؟

mrtrevenge
23-08-2012, 16:45
سلام اول 7انتخاب اول با رتبت بفرست ممکن اصلا نگرانی ات بی خود باشه و بالایی ها قبول بشی اما در مورد اینکه بری از شبانه به روزانه به هیچ وجه ممکن نیست اینو مطمئنم پس زود کار های مهم تری انجام بده من جای تو بودم میرفتم تهران!!!!!

m.prodigy
23-08-2012, 17:04
شما مطمینی همچین کاری رو میشه انجام داد؟
اره میشه.مخصوصا اگه توی دانشگاه خودت باشه راحت تره.اما اگه توی یه دانشگاه دیگه باشه یه خورده سختتر میشه.اگه مدرکت جابه جا شه (مثلا از وزارت علوم به وزارت بهداشت یا برعکس)دیگه خیلی سخت تر میشه!!!:31:

یکی از فامیلهای ما روزانه کامپیوتر قبول شد بعد از 1 ترم رفت شبانه مکانیک ، البته چون رتبش میخورد و انتخاب پایینترش بود فقط شهریه پرداخت کرد شما هم همینطور اما بصورت بالعکسش میشه

فرقش اینه که فامیل شما از روزانه رفته شبانه و این ممکنه/اما در مورد جابه جایی از شبانه به روزانه بعید میدونم.اما باز هم باید پرسید(شاید تبصره یا تکماده ای باشه)

seventy
23-08-2012, 18:57
سلام اول 7انتخاب اول با رتبت بفرست ممکن اصلا نگرانی ات بی خود باشه و بالایی ها قبول بشی اما در مورد اینکه بری از شبانه به روزانه به هیچ وجه ممکن نیست اینو مطمئنم پس زود کار های مهم تری انجام بده من جای تو بودم میرفتم تهران!!!!!
میدونم به احتمال خیلی زیاد انتخابهای اولم رو قبول نمیشم.خیلی خوش بینانه بودن.
الان مدارک رو همراه انتخاب رشته فرستادم و گفتم انتخاب 8 رو حذف کنند.
خدا کنه این کار رو انجام بدن:41:

mrtrevenge
23-08-2012, 21:13
خدا کنه درست بشه خیلی سخته!! من خودم امسال کنکور دادم ان شا الله موفق بشی!:42:

hermione
24-08-2012, 10:24
حتما پیگیری کن تا قبل از اعلام نتایج که بعدش خیلی کارت سخت میشه

seventy
25-08-2012, 12:36
سلام دوستان.
امروز زنگ زدم سنجش و یارو گفت که از 5 تا 10 شهریور
همه کارکنان و حتی بخش انتخاب رشته تعطیل هستن.
حالا من چیکار کنم؟
یعنی امسال نتایج دیرتر میاد؟؟:42:

mrtrevenge
25-08-2012, 12:56
سلام دوستان.
امروز زنگ زدم سنجش و یارو گفت که از 5 تا 10 شهریور
همه کارکنان و حتی بخش انتخاب رشته تعطیل هستن.
حالا من چیکار کنم؟
یعنی امسال نتایج دیرتر میاد؟؟:42:
راست میگن اجلاس غیر متعهد هاس
فک نکنم ولی همین حالا هم جواب ها دارن اما دوباره چک می کنن اصلا کاری نداره براشون نرم افزاره .
زود تر نمی دن که بگن شک و شبه ای نداشته باشه!!!!
ولی بعد تعطیلات 5 روز وقت هست اون موقع دیگه مگه یه کاریش بکنن!

buter fly
26-08-2012, 11:20
منم میتونم واست دعا کنم ایشالا حل بشه :46: