Satrikon
20-07-2006, 06:56
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزي بود كه ميخواستم اينو بزارم...
شايد اسمش مقاله نباشه ولي آموزش مفيديه
اين آموزش مال خودمه و نتيجه ي 1 ساعت تلاش هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم 1 آموزش از ما بعد از خوندن تعداد زيادي مقاله از اين انجمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين روش امتحان شده و خودم ازش هميشه استفاده ميكنم
حالا برم سر اصل مطلب
اول از همه اين فايل 2.5 مگا بايتي رو دانلود كنيد و از حالت فشرده خارج كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه شود كه فايل ريزوم نداره اما دانلود منيجر ميتونه دانلود كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اين فايل رو بعد از دانلود و نصب پك ويستا كه 24 مگا بايت بود از C:\WINDOWS\system32 كپي و فشرده كردم وآپلود كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد Safe Mode بشين
به اين آدرس برين C:\WINDOWS\system32
فايل shell32.dll رو به نام wgy تغيير بدين!
حالا فايلي كه از حالت فشرده خارج كردين رو اينجا كپي كنيد C:\WINDOWS\system32
حالا سيستم رو ري استارت كنين و از آيكون هاي بسيار زيباي ويستا كه به جاي آيكون هاي ويندوز اومدن لذت ببرين!
به مسير C:\WINDOWS\system32 برين...
فايل wgy رو كات كنين و يك جا نگهداري كنين
اگر هم خواستين به حالت قبل برگردين
فايل wgy رو به shell32.dll تغيير نام بدين و همين كارها رو با اين فايل انجام بدين
طبق قانون شماره ي 7 اينجا
منبع:تجربه خودم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذكر منبع الزاميست!!!
منم دعا كنيد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند روزي بود كه ميخواستم اينو بزارم...
شايد اسمش مقاله نباشه ولي آموزش مفيديه
اين آموزش مال خودمه و نتيجه ي 1 ساعت تلاش هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم 1 آموزش از ما بعد از خوندن تعداد زيادي مقاله از اين انجمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين روش امتحان شده و خودم ازش هميشه استفاده ميكنم
حالا برم سر اصل مطلب
اول از همه اين فايل 2.5 مگا بايتي رو دانلود كنيد و از حالت فشرده خارج كنيد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه شود كه فايل ريزوم نداره اما دانلود منيجر ميتونه دانلود كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اين فايل رو بعد از دانلود و نصب پك ويستا كه 24 مگا بايت بود از C:\WINDOWS\system32 كپي و فشرده كردم وآپلود كردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد Safe Mode بشين
به اين آدرس برين C:\WINDOWS\system32
فايل shell32.dll رو به نام wgy تغيير بدين!
حالا فايلي كه از حالت فشرده خارج كردين رو اينجا كپي كنيد C:\WINDOWS\system32
حالا سيستم رو ري استارت كنين و از آيكون هاي بسيار زيباي ويستا كه به جاي آيكون هاي ويندوز اومدن لذت ببرين!
به مسير C:\WINDOWS\system32 برين...
فايل wgy رو كات كنين و يك جا نگهداري كنين
اگر هم خواستين به حالت قبل برگردين
فايل wgy رو به shell32.dll تغيير نام بدين و همين كارها رو با اين فايل انجام بدين
طبق قانون شماره ي 7 اينجا
منبع:تجربه خودم! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذكر منبع الزاميست!!!
منم دعا كنيد! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]