ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اون هایی که galexy s3و یا یک گ.شی amoledدارن حتما بخونن

darkm4ster
22-08-2012, 14:35
مخصوصا اون هایی که gs3دارن این پست رو حتما بخونید چون این مشکل و 90درصد gs3ها دارن
اول بریدبا paint(نرم افزار کامپیوتر) یک صفحه ی سیاهه سیاه بکشید یا به هر روشی یک عکس سیاه سیاه بدون هیچ چیزی بریزید تو گوشی
بعد برید تو یک اتاق تاریکه تاریک با گالری یا هر نرم افزاری این عکس رو کامل باز کنید جوری که صفحه ی گوشی شما یک دست سیاه باشه
حالا کاری که انجام می دید
یک خورده گریه کنید
یک خورده فحش بدید به سامسونگ
حالا اشگ هاتون رو پاک کنید بقیه پست رو بخونید
گوشی شما هیچ مشکلی نداره اون نقطه ها فقط یک سری مجموعه پیکسل تیره تر هستن که فقط در این حالت(اتاق تاریک و صفحه یک دست تاریک) میشه تشخیصشون داد
این مشکل رو همه AMOLEDها دارن از هر 1000تا یک دونش درسته و برای همین بقیه شرکت ها از این استفاده نمی کنن
اینم یک فروم اینگلیسی که توش در این باره بحث شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوگل هم این رو سرچ کنید اولین ردیف عکس چیزی که می بینید
galexy s3 display problem black spots in dark room
هر کار می کنم لینکش کار نمی کنه که لینک مستقیم بدم

h!tman
22-08-2012, 14:42
خسته نباشید:دی
این رو توی گلکسی نکسوس هم مشاهده کردیم
as you found out, a common sight on AMOLED however it's not an issue. These pixels are simply darker than the others

amirreza_r143
22-08-2012, 16:42
خوب مگه ادم مرض داره بیاد تو چنین حالتی نگاه کنه؟ عکس کاملا مشکلی اونم تو اتاق کاملا تاریک موقعیتی هست که شاید هر 10 سال یه بار پیش بیاد به نظر من که نمیشه اسم این رو مشکل گذاشت

sayanermia
22-08-2012, 16:43
این مورد رو منم توی گالکسی s1 هم دارم.. :31: اولین بار که دیدم ( همون روزایی که خریده بودم ) گفتم خاک بر سرم بهم انداختند :31: ولی بعدا فهمیدم صفحه های amoled سامسونگ همینطوری هستند و همه دوستانم که سامسونگ داشتند این موردو دارند...

alitalker
31-08-2012, 08:36
سلام من gs3 دارم کاری که شما گفتید رو انجام دادم و هیچ مشکلی نبود
صفحه کاملا سیاه و یک دست هست.

masoudbrg
10-09-2012, 17:14
................

Lord Farshad
11-09-2012, 13:01
درود.

تو اتاق تاریک تنهایی خطرناکه ها
میشه گریه نکنیم؟ آخه مرد که گریه نمیکنه/ حالا با این مشکل چیکار کنیم واااای:19:

ترول آیا !؟ :دی یا اسپم !؟ :دی

=======================

والا ما هم که چند ساله اس 1 داریم ؛ این مورد فاجعه بار غم انگیز گریه آور رو حس نکردیم!

به نظرم در کل چیز خاصی نیست ، بیشتر هدف کوبوندن سامی هست :46: :27:

Legacy's
19-09-2012, 15:36
این مشکل رو همه AMOLEDها دارن از هر 1000تا یک دونش درسته و برای همین بقیه شرکت ها از این استفاده نمی کنن
نمایشگر N8 هم از نوع AMOLED ساخت سامسونگه. اصلاً همچین چیزی مشاهده نشد.

MOHAMMAD2010
19-09-2012, 15:40
منم گالکسی نکسوس دارم اینجوریه
چیز بزرگی نیست ( آدم کمتر تو همچین موقعیتی قرار میگیره ! )
تازه این روزا دیگه خیلی گوشی های صفحشون amoled هست و این مورد براشون هست
خواهشا اینقدر گندش نکنین