PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید لپ تاپ تا یک میلیون و صد . . فــــــــــوری

S.M.B
22-08-2012, 13:29
سلام دوستان.
نیاز هام : کارهای عمومی لپ تاپ + خیلی کم کارهای گرافیکی.
رشتم هم کامپیوتر - نرم افزار هستم . از 24 ساعت 12 ساعتش رو پای کامپیوتر هستم :31:
اگه یه نفر که هم رشته خودم هست راهنماییم کنه بهتره . . . بازی های روز رو هم بازی نمیکنم
گرافیک اینتل نمیخام . . .
آخه اینتل آنبورد هست و بازی ها رو میگن خوب ساپورت نمیکنه و بیشتر برای مشاهده HD و کارهای خیلی معمولی هست.

----------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه سوال دیگه : برای رندر کردن گرافیک مهمتره یا رم ؟

S.M.B
22-08-2012, 14:59
بچه ها لطفا همراهی کنید . . .

Highbury
22-08-2012, 18:15
با 1100 نباید انتظار داشته باشی که لبتابی که میخواهی به روزترین بازیها رو انجام بده !
دو تا از بهترین لبتابها در این رنج
اچ پی 4530 با پردازنده ci3 و گرافیک 6490
سامسونگe5z با پردازنده ci3 و گرافیک 520mx

در مورد این دو، زیاد بحث شده تو فروم. کافیه چند تاپیک در صفحه اول را مطالعه کنید.

sAeEd_kHaAn
22-08-2012, 18:20
سلام دوستان.
نیاز هام : کارهای عمومی لپ تاپ + خیلی کم کارهای گرافیکی.
رشتم هم کامپیوتر - نرم افزار هستم . از 24 ساعت 12 ساعتش رو پای کامپیوتر هستم :31:
اگه یه نفر که هم رشته خودم هست راهنماییم کنه بهتره . . . بازی های روز رو هم بازی نمیکنم
گرافیک اینتل نمیخام . . .
آخه اینتل آنبورد هست و بازی ها رو میگن خوب ساپورت نمیکنه و بیشتر برای مشاهده HD و کارهای خیلی معمولی هست.

----------------------------------------------------------------------------------
دوستان یه سوال دیگه : برای رندر کردن گرافیک مهمتره یا رم ؟

با همین گرافیک اینتل کال اف دیوتی رو یکی از دوستام بازی میکرد اونقدرام ضعیف نیست ولی خوب در هر صورت یه گرافیک ان بورده

farshad74
23-08-2012, 14:41
اگه میتونی لپتاب asus بگیری خیلی خوب میشه .

asus عالیه . من خودم مدل k43sa دارم با 4 گیگ رم و 2 گیگ گرافیک و cpu core i5 2.4 .

قیمتش الان 1500 است.

AMIRHJ
23-08-2012, 20:47
سلام

میتونی با 1150 Acer 5750 با کانفیگ
Cor i5 , 4Gig Ram , 500 or 640 GiG
GT 540 1GiG
و
فوجیتسو سری لایف بوک AH_531 با کانفیگ cor i5, 4 Gig ram , Gt525 1Gig

تهیه کنید ، به مراتب از سایر گزینه ها بهتر و به هزینه شما نزدیکتره

Cori5 =2410_2450

رده بندی پردازنده و کارت های گرافیک لپتاپ ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با افزایش بودجه تا 1300 گزینه های بهتری رو میشه پیشنهاد داد..............................

Highbury
23-08-2012, 22:07
این دوستمون لبتابش رو خرید، بهتره پیشنهاد دیگه ندین.ممنون

میتونی با 1150 Acer 5750 با کانفیگ
Cor i5 , 4Gig Ram , 500 or 640 GiG
GT 540 1GiG

سلام. 5750 با گرافیک 540 یا 630 چند ماه هستش از بازار جمع شده و الان با گرافیک 610 هستش. کلا ظاهرش هم عوض شده و به جای سری اسپایر، سری تراول میت تو بازاره.

AMIRHJ
24-08-2012, 00:02
این دوستمون لبتابش رو خرید، بهتره پیشنهاد دیگه ندین.ممنون

سلام. 5750 با گرافیک 540 یا 630 چند ماه هستش از بازار جمع شده و الان با گرافیک 610 هستش. کلا ظاهرش هم عوض شده و به جای سری اسپایر، سری تراول میت تو بازاره.

سلام

شما از کجا اطلاع دارید که ایشون خریدشونو کردند

کلا چند ساعته ایشون پست زدند که رفتند خرید کردند

در مورد لپ تاپ شما کجا استعلام کردید موجود نیست

موجود هستش ، نگران نباشید ، تا دلتون بخواد موجوده حتی با 540

تازه 610 هم مفروضا باشه حوالیه 1 تومن شاید کمتر به مراتب بازم بالاتره از 4530 و E5z با کانفیگ های فوق الذکره

راستی برای اثبات بر موجود بودن میتونید یه سر به دی جی آنلاین و میهن مارکت بزنید !! حتما متوجه میشید !×

اگرم کسی با کانفیگ 540 خواست ، بگن خودم براشون استعلام میکنم و آدرسشو میدم

Highbury
24-08-2012, 00:10
سلام

شما از کجا اطلاع دارید که ایشون خریدشونو کردند

کلا چند ساعته ایشون پست زدند که رفتند خرید کردند

در مورد لپ تاپ شما کجا استعلام کردید موجود نیست

موجود هستش ، نگران نباشید ، تا دلتون بخواد موجوده حتی با 540

تازه 610 هم مفروضا باشه حوالیه 1 تومن باید شاید کمتر به مراتب بازم بالاتره از 4530 و E5z با کانفیگ های فوق الذکر

راستی برای اثبات بر موجود بودن میتونید یه سر به دی جی آنلاین و میهن مارکت بزنید !! حتما متوجه میشید !×

اگرم کسی با کانفیگ 540 خواست ، بگن خودم براشون استعلام میکنم و آدرسشو میدم
دوست عزیز آهسته تر دعوا که نداریم. اگر هم تو بازار باشه از قدیم مونده، بلا استثنا در 1-2 ماه اخیر هرچی 5750 اومده با گرافیک 610 بوده.
آره اشتباه گرفتم کاربر piishii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریده، روزانه بیشتر از10 پ خ میاد که ایشون رو با پیشی اشتباه گرفتم.
به دیجی آنلاین هم اعتباری نیست، ملاک بازاره . اما مطمئن باشید اگر هم باشه از قدیمه و خیلی هم کم

AMIRHJ
24-08-2012, 00:29
دوست عزیز آهسته تر دعوا که نداریم. اگر هم تو بازار باشه از قدیم مونده، بلا استثنا در 1-2 ماه اخیر هرچی 5750 اومده با گرافیک 610 بوده.
آره اشتباه گرفتم کاربر piishii ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریده، روزانه بیشتر از10 پ خ میاد که ایشون رو با پیشی اشتباه گرفتم.
به دیجی آنلاین هم اعتباری نیست، ملاک بازاره . اما مطمئن باشید اگر هم باشه از قدیمه و خیلی هم کم

گرامی من آهسته هستم ، شما تند خوندی : )

آخه من اصلا شـــــــــــــــــاخ در آوردم 12 ساعت از تاپیکـــــــــــــ نگذشته ،
بعد شما اومدین میگین ایشون خریدشونو کردنـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــد!!

بعدشم میگین موجود نیست !! 4530 1050 5750 و.... تا ابد موجودند : )

در هر صورت گرامی این مــدل به وفور موجوده شما نگران نباشید و حقیقتا
حتی با گراف 610 از دو مدلی که اشاره فرمدید بهترند و گزینه مناسبتریه

دیجی آنلاین و میهن مارکت به اعتبار فروشندگان ! معتبرند!

در آخر اگر خشونتی در پست قبل بود کـــــــه نبود ! معذرتــــــــــــ