مشاهده نسخه کامل
: بهترین مانیتور برای بودجه تا 300 تومن
سلام،
یه مانیتور با کیفیت و خوب تو رنج قیمت 300 تومن به پایین میخوام، گیم هم بازی میکنم (حداقل 5ms باشه)
با تشکر
sajjad1973
22-08-2012, 07:40
سلام،
یه مانیتور با کیفیت و خوب تو رنج قیمت 300 تومن به پایین میخوام، گیم هم بازی میکنم (حداقل 5ms باشه)
با تشکر
پیشنهاد من اینه LG SUPER LED E2260V FULL HD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LG E2260V FULL HD
- مانیتور 21.5 اینچ واید (Wide)
- مگا کنتراست 5،000،000:1
- فوق العاده باریک (Super Slim) با ضخامت 12.9 میلیمتر
- وضوح تصویر 1920x1080
- تکنولوژی DFC (افزایش کنتراست تصویر)
- ورودی دیجیتال (DVI)
- ورودی نمایش تصویر (HDMI) با کیفیت Full HD
Specification
Panel:
Technology: Super LED
Size: 21.5" Wide
Aspect ratio: 16:9
Resolution: 1920 x 1080 (Full HD)
Contrast Ratio: 5,000,000:1 (DFC)
Viewing Angle: H: 170°, V: 160°
Response Time (ms): 5
Pixel Pitch (mm): 0.248 x 0.248
Brightness (cd/m²) Typical: 250
Supported Colors: 16.7 M
Panel Surface: Anti-Glare
Display:
Horizontal Frequency (KHz): 30 ~ 83
Vertical Frequency (Hz): 56 ~ 75
Input Connector:
D_Sub: Yes
DVI: Yes
HDMI: Yes
TV Tuner: No
AV: No
Component: No
Webcam: No
USB: No
Physical:
Video Signal Type: RGB Analog/Digital
Speaker: No
Wall Mount: No
Net Dimensions (WxDxH) with stand (mm): 508.8×172×392.4
Net Weight (Kg): 2.3
Power Consumption:
Power Supply: 12V , 2.0A
Normal Operation (W): 26
Power Off mode (W): 0.5
Special Features: F-ENGINE , Tilt , Energy Saving , Super Slim
وزن:2.3 کیلوگرم
ابعاد: 508.8×172×392.4 میلیمتر
persiantoolsbaz
22-08-2012, 08:09
سلام،
با تشکر
مانیتور E2260V LG امکانات و ظاهر خوبی داره .
زمان پاسخدهیش 5 میلی ثانیه هست .
مگا کنتراسته و کیفیت تصویر خوبی داره .
باریک و ظیف هست و ظاهر زیبا و جدیدی داره .
ورودی HDMI و DVI داره .
رزولوشنش 1920X1080 هست ( FULL HD )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ArashMiniStar
22-08-2012, 09:26
مگه همین مانیتور نبود که صفحش براق هست و ناراضی بودن؟؟؟؟
sajjad1973
22-08-2012, 09:50
نه اون مدل E2391VR هست که صفحش glare هست-
اگه دقت کنی اینو e2260v رو تو همون مشخصاتش که من تو پست قبلیم هم نوشتم - نوشته Panel Surface: Anti-Glare هست
ضمن اینکه من خودم دارم الان از این مانیتور استفاده میکنم - به هیچ وجه مشکل reflection رو نداره
amirhosien_007
22-08-2012, 10:30
نه اشتباه میکنی ، اون یه مدل دیگه بود و 23 اینچ بودش
sajjad1973
22-08-2012, 10:35
چرا پست های من هی تکرار میشه - :31:
نکنه من مردم و کسی من رو نمیبینه - :45:
یکی من رو گاز بگیره ببینم زنده ام یا مرده :41:
ArashMiniStar
22-08-2012, 13:17
نه اون مدل E2391VR هست که صفحش glare هست-
اگه دقت کنی اینو e2260v رو تو همون مشخصاتش که من تو پست قبلیم هم نوشتم - نوشته Panel Surface: Anti-Glare هست
ضمن اینکه من خودم دارم الان از این مانیتور استفاده میکنم - به هیچ وجه مشکل reflection رو نداره
داداش قیمت نوش رو داری؟
basketball
22-08-2012, 13:59
اون مدل 490 قیمت داره این یکی هم که معرفی کردند 280
sajjad1973
22-08-2012, 14:52
البته e2260v انگار دیگه 280 تومن گیر نمیاد - من خودم سه هفته پیش گرفتم 284 تومن - الان همون جایی که من ازش خریدم این مانیتور رو گذاشته 324 تومن - انگاری قیمتش رفته بالا
amirhosien_007
22-08-2012, 15:32
با این وضعیت دلار قیمت چی نرفته بالا.
ای بابا یادم رفت این بیسکوئیت های رنگارنگ قیمتش همون 100 تمونه
ممنون دوستان، یکی دو مورد سوال دارم،
یک اینکه من قبلا یجا خوندم کسایی که گیم بازی میکردن از زمان پاسخدهی 5ms هم شکایت کرده بودن و گفته بودن بعضی موقع ها باعث یه افت کوچیک میشه، البته اینم گفته بودن که اینقدرا زیاد نیست ولی باز گفته شده بود برای گیم، 2ms باشه خیلی بهتره و حتی واسه گیمهای سنگین و سریع آینده هم هیچ نگرانی از بابت تاخیر نخواهد بود. نظر شما در این مورد چیه؟
یکی هم اینکه میزان کنتراست از چه اندازه بیشتر باشه بهتره؟ متوجه نمیشم گاها چرا اینقدر بین مانیتورهایی که همگی مانیتور خوب تلقی میشن اختلاف کنتراست هست، مثلا یکی 500.000 رو به عنوان خوب تو مشخصات ذکر میکنه، یکی 1 میلیون، بعضیا مثل همین E2260V کنتراست 50 میلیون، 100 میلیون و ... هم که داریم. حالا به نظرتون در این زمانی که قرار داریم حداقل کنتراست از چه میزانی به بیشتر رو میشه به عنوان حداقل کنتراست خوب معیار قرار داد؟
یکی هم در مورد زاویه دید توضیح بدین ممنون میشم، مثلا اینکه مینویسه زاویه دید 170 درجه افقی و عمودی، آیا معنیش اینه که از طرف افق یا عمود اگه به اندازه 170 درجه اختلاف دید باشه (یعنی 85 درجه از طرف چپ و 85 درجه از طرف راست مانیتور) باز مشکل دید پیش نمیاد و بخوبی قابل رویته؟ همینطوره؟
با تشکر
persiantoolsbaz
25-08-2012, 15:01
ممنون دوستان، یکی دو مورد سوال دارم،
یک اینکه من قبلا یجا خوندم کسایی که گیم بازی میکردن از زمان پاسخدهی 5ms هم شکایت کرده بودن و گفته بودن بعضی موقع ها باعث یه افت کوچیک میشه، البته اینم گفته بودن که اینقدرا زیاد نیست ولی باز گفته شده بود برای گیم، 2ms باشه خیلی بهتره و حتی واسه گیمهای سنگین و سریع آینده هم هیچ نگرانی از بابت تاخیر نخواهد بود. نظر شما در این مورد چیه؟
یکی هم اینکه میزان کنتراست از چه اندازه بیشتر باشه بهتره؟ متوجه نمیشم گاها چرا اینقدر بین مانیتورهایی که همگی مانیتور خوب تلقی میشن اختلاف کنتراست هست، مثلا یکی 500.000 رو به عنوان خوب تو مشخصات ذکر میکنه، یکی 1 میلیون، بعضیا مثل همین E2260V کنتراست 50 میلیون، 100 میلیون و ... هم که داریم. حالا به نظرتون در این زمانی که قرار داریم حداقل کنتراست از چه میزانی به بیشتر رو میشه به عنوان حداقل کنتراست خوب معیار قرار داد؟
یکی هم در مورد زاویه دید توضیح بدین ممنون میشم، مثلا اینکه مینویسه زاویه دید 170 درجه افقی و عمودی، آیا معنیش اینه که از طرف افق یا عمود اگه به اندازه 170 درجه اختلاف دید باشه (یعنی 85 درجه از طرف چپ و 85 درجه از طرف راست مانیتور) باز مشکل دید پیش نمیاد و بخوبی قابل رویته؟ همینطوره؟
با تشکر
زمان پاسخدهی 5 میلی ثانیه جزء زمانهای پاسخدهی خوبه و برای بازی های معمولی جواب میده ولی اگه گیمر حرفه ای هستی و اهل بازی های اکشن هستی 2ms بهتره .
البته من بازم میگم تفاوت زمانهای 5ms و 2ms خیلی محسوس نیست .
در مورد کنتراست هم باید بگم که کل مانیتورهایی که مگا کنتراست هستن کیفیت تصویر خوب و مطلوبی دارن و حالا هرچقدر که این نسبت کنتراست بالاتر باشه تصویر بهتری داری .
در مورد زاویه دید هم وقتی میگه 170 درجه افقی و عمودی یعنی اینکه شما اگه از سمت راست یا سمت چپ مانیتور یه زاویه 170 درجه ای نسبت به مانیتور داشته باشی تصویر رو با کیفیت و بدون تاری دید میبینی .
زمان پاسخدهی 5 میلی ثانیه جزء زمانهای پاسخدهی خوبه و برای بازی های معمولی جواب میده ولی اگه گیمر حرفه ای هستی و اهل بازی های اکشن هستی 2ms بهتره .
البته من بازم میگم تفاوت زمانهای 5ms و 2ms خیلی محسوس نیست .
در مورد کنتراست هم باید بگم که کل مانیتورهایی که مگا کنتراست هستن کیفیت تصویر خوب و مطلوبی دارن و حالا هرچقدر که این نسبت کنتراست بالاتر باشه تصویر بهتری داری .
در مورد زاویه دید هم وقتی میگه 170 درجه افقی و عمودی یعنی اینکه شما اگه از سمت راست یا سمت چپ مانیتور یه زاویه 170 درجه ای نسبت به مانیتور داشته باشی تصویر رو با کیفیت و بدون تاری دید میبینی .
ممنون داداش از توضیحات کاملت :11:
فقط یه سوالم داشتم، این ویژگی glare که برای بعضی مانیتورها ایراد میگیرن، آیا اینطور مانیتورها وقتی خاموشن صفحشون براقه یا اینکه وقتی روشنن این براق بودن حس میشه و تو کیفیت تصویر تاثیر میذاره؟ میخوام بدونم آیا واقعا برای یه مانیتور ایراد محسوب میشه، یا اینکه زیاد مهم نیست.
persiantoolsbaz
27-08-2012, 08:00
ممنون داداش از توضیحات کاملت :11:
فقط یه سوالم داشتم، این ویژگی glare که برای بعضی مانیتورها ایراد میگیرن، آیا اینطور مانیتورها وقتی خاموشن صفحشون براقه یا اینکه وقتی روشنن این براق بودن حس میشه و تو کیفیت تصویر تاثیر میذاره؟ میخوام بدونم آیا واقعا برای یه مانیتور ایراد محسوب میشه، یا اینکه زیاد مهم نیست.
خواهش آقا
ببین نمیشه گفت داشتن صفحه نمایش glare ایراد محسوب میشه چون الان اکثر مانیتورهای لوکس بازار glare هستن چون صفحه نمایش glare مانیتور رو شیکتر و لوکس تر از مانیتورهایی که صفحه نمایش مات دارن ، جلوه میده .
خوب وقتی روشنه یکم reflex نور داره و وقتی خاموشه میتونی تصویر خودت رو توش ببینی . راستش glare بودن صفحه نمایش توی کیفیت تصویر واقعا" تاثیر خاصی نداره و این آیتم بیشتر یه مورد برای زیبایی مانیتور هست و آزاردهنده نیست .
Polaris7007
14-11-2012, 20:48
جناب sajjad1973 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم منو راهنمایی کنید دیگه واقعا کلافه شدم
من یه lcd17 قدیمی ال جی داشتم ، گذاشتم کنار همین e2260 رو گرفتم ولی مشکلم باهاش اینه که فقط و فقط در رزلوشن 1080*1920 کیفیتش خوبه ، که اون هم دیگه باید با ذره بین نگاهش کرد (فرضا ویندوز را هم روی 150% بگذارم بقیه برنامه ها غیرقابل خونده) در سایر رزلوشن ها یا با چهارگوشه مانیتور فیت نیست، یا تصویر کشیده شده و غیرواقعیه.کارت گرافیکم gforce 9400 بود روی یه کیس گرافیک آنبرد امتحان کردم دیدم خیلی بهتره. رفتم یه گرافیک Nvidia Geforce 210 گرفتم با کابل HDMIهم وصل کردم باز هم هیچ رزلوشنیش مطلوب نیست یا "با کیفیت و خیلی ریزه" ، یا "درشت و بی کیفیت" یا "کیفیت معمولی ولی غیرفیت با اطراف صفحه" الان روی 1050*1680 گذاشتم ویندوز رو هم 125% کردم به زور دارم کار میکنم. باور کنین کیفیتش نصف همون مانیتور عتیقه قبلی هم نیست.نمی دونم دیگه چکار کنم گرافیکشم درست نصبه ، فکر نکنم مادربرد مهم باشه ؟!!! اگه میشه من با ایمیلتون تماس بگیرم و چندتا عکس از رزولشن ها بفرستم اینجا سخته. شما هم بهم بگید چطوری دارید باهاش کار می کنید.
یه دنیا ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.