مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید لپ تاپ HP
S.A.E.E.D P30
21-08-2012, 21:43
درود خدمت پی سی ورلدی های عزیز
دوستان من قصد خرید HP Pavilion DV6-6C45 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دارم. چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1. این لپ تاپ برای بازی خویه؟
2. تو این قیمت گزینه بهتری برای خرید هست؟
3. این که میگن لپ تاپ های HP زیاد خراب میشن و در کل تعمیر شده ها و برگشت خورده ها وارد ایران میشه درسته؟
4. میشه این لپ تاپ رو بدون ویندوز اوریجینال پیدا کرد؟ اصلا داشتن ویندوز اوریجینال مهمه؟
5. از نظر قدرت و کیفیت 4540 بهتره یا این؟
ببخشید زیاد شد.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون.
Highbury
21-08-2012, 23:21
بله لبتاب خوبی هست وبرای بازی هم مناسبه
اون مشکلاتی که گفتین رو هم نداره
ویندوز داشته باشه یا نداشته باشه فرقی نداره. اگرهم داشته باشه ورژن هوم هستش و خودت یه ویندوز 5 هزارتومانی آلتیمیت نصب کن. تو هر کوچه ای پیدا میشه :31:
مگر شما وقتی کامپیوتر خانگی میخرید ویندوز ارجینال داره یا خودتون یکی نصب میکنید؟ اینم با اون هیچ تفاوتی نداره
این از 4540 بهتره. بدون شک
مبارکتان باشه
S.A.E.E.D P30
21-08-2012, 23:53
بله لبتاب خوبی هست وبرای بازی هم مناسبه
اون مشکلاتی که گفتین رو هم نداره
ویندوز داشته باشه یا نداشته باشه فرقی نداره. اگرهم داشته باشه ورژن هوم هستش و خودت یه ویندوز 5 هزارتومانی آلتیمیت نصب کن. تو هر کوچه ای پیدا میشه :31:
مگر شما وقتی کامپیوتر خانگی میخرید ویندوز ارجینال داره یا خودتون یکی نصب میکنید؟ اینم با اون هیچ تفاوتی نداره
این از 4540 بهتره. بدون شک
مبارکتان باشه
ممنون از پاسختون
اخه اگه ویندوز اوریجینال داشته باشه 100 - 100 و خورده ای پول ویندوزشه فقط. تازه طبق گفته شما بدرد هم نمیخوره و از همین 5 تومنی ها باید بگیرم!
میشه این لپتاپ رو بدون ویندوزش رو هم گیر اورد؟ یعنی DOS.
Highbury
22-08-2012, 00:09
ممنون از پاسختون
اخه اگه ویندوز اوریجینال داشته باشه 100 - 100 و خورده ای پول ویندوزشه فقط. تازه طبق گفته شما بدرد هم نمیخوره و از همین 5 تومنی ها باید بگیرم!
میشه این لپتاپ رو بدون ویندوزش رو هم گیر اورد؟ یعنی DOS.
فکر نکنم.
وقتی لبتاب رو پسند کردی بقیه چیزاش مهم نیست.
1- بله
2- بااین گرافیک یا در حدش نه
3- خیر
4- خیر-خیر
5- 6c45
S.A.E.E.D P30
22-08-2012, 10:49
1- بله
2- بااین گرافیک یا در حدش نه
3- خیر
4- خیر-خیر
5- 6c45
ممنون از پاسختون
تو برند های دیگه غیر از dell تو این قیمت گزینه بهتری برای خرید هست؟
نه.من که ندیدم.در رده این گرافیک اصلا هیچ لپتاپی با core i5 نیست.مگه N55 core i5 داشته باشه که من ندیدم.ااینجا هم باشه خیلی کمه.اگه بر فرض باشه هم فکر می کنم گرونتر باشه.گرافیک gt555 ایسوس هم ddr3 هست.این مدل hp عالیه.چه از نظر کیفیت چه برای بازی.شک نکن بهش
S.A.E.E.D P30
23-08-2012, 11:13
دوستان من دیروز رفتم برای خرید 6c45 پیش یک اشنا. ولی انقدر از HP بد گفت که منو واقعا به شک انداخت. گفت پول دور ریختنه و خیلی زیاد خراب میشه.
گفت اخرین انتخابت بین برند ها هم HP نباشه. از طرفی به سراغ هم رده این لپتاپ تو برند asus میرم قیمت خیلی افزایش پیدا میکنه که از توان من خارجه. برندهای دیگه هم اصلا بهم نمیچسبه.
خواهشا دوستان راهنمایی کنن بخصوص کسایی که HP داشتن.
واقعا آدم از دست این مغازه دارا کفری میشه بخدا...
دوست عزیز hp یه کمپانی آمریکاییه که الان 60 ساله داره فعالیت میکنه و بیشتر قطعات کامپیوتر تولید میکنه و فروش لپتاپ هاش تو اروپا و آمریکا از همه برند ها بهتره و چندساله که داره برند اول ساخت لپتاپ شناخته میشه تو اروپا...
پس اگه از برند asus تایوانی و lenovo چینی بهتر نباشه بدتر نیست اینم که شما میری مغازه های تعمیراتی و Hp رو بیشتر از بقیه اونجا میبینی به خاطره اینه که asus و lenovo اگه خراب شن به شرکت گارانتی کنندشون مرجوع میشن برای همین کسی از آمار خرابیشون خبر نداره....
من خودم hp دارم و کلا غیر از Hp هم نمی خرم دوستم یه 6c50 داره کلا 5 ساعت تو شبانه روز خاموشش میکنه آخ نگفته این لپتاپ....
و در آخر بگم اگه در مورد لپتاپی تحقیقاتت رو کردی برو بگیرش به این چرندیاتی که مغازه دارا میگن گوش نده مطمعن باش اونا واسه سود خودشون حرفی رو میزنن نه برای سود تو...
6c45 لپتاپ عالیی هست تو خریدش شک نکن...
من نمی دونم چی بگم.الکی هم نمی خوام تعریف کنم از HP.ولی یه سوال؟اون آشناتون خودش HP داره؟جوابش مشخصه که نه.پس طبیعیه که منصرفت کنه.حالا چرا؟چون HP امریکاییه و اینجا گارانتی نداره.پس همه می کوبوننش.چون اینجا رو بورس نیست و همه می گن ایسوس.ولی با این همه جو منفی و گارانتی های معتبر ایسوس و ... باز هم فروش خیلی خوبی داشته سری dv6 تو ایران.من هم می خواستم بگیرم همین حرفها رو شنیدم زیاد.باز بستگی به خودت داره.ایسوس هم برند با کیفیتیه.من گفتم تو این رنج قیمت با این گرافیک لپتاپی برای بازی پیدا نمی کنی.دلیل عوده اش هم اینه که cpu این لپتاپ i5 هست که الان حد اقل 150-200 تومن تو یه برند با مشخصات یکسان بین i5 , i7 تفاوت قیمته.hp تو سری 6000 حتی با cpu i5 هم Gpu 6770.7690xt قرار داده که کمتر برندی همچین کاری کرده.مثلا همین N55 تو سایتش i5 هم با gt555 داره.ولی نمی دونم چند درصد اینجوریه.چون حد اقل اینجا اکثرا i7 هستند.کلا Hp از اونجایی که چه تو لپتاپ و چه Pc بزرگترین کمپانی تو دنیا هست خیلی تنوع کانفیگ داره.بری تو سایتش سردرد می گیری انقدر مدل داره!من تو برند دیگه ای ندیدم.به هر حال جدای از اینها hp هم مثل همه لپتاپها ممکنه مشکلاتی پیش بیاد براش.ولی می شه گفت تو سری dv6 کیفین عمومی بالاست.من خودم نزدیک یک ساله 6070 دارم و تقریبا می تونم بگم روزی 14-15 ساعت مداوم روشنه.اوایل بیشتر هم بود شاید.بازی هم روزی حد اقل 2-3 ساعت می کنم.(تو چند ماه اول روزی 7-8 ساعت)تا حالا که کوپکترین مشکلی نداشتم باهاش.به نظر شخص خودم کلا 80 درصد مشکلات لپتاپ به خاطر استفاده نا درست کاربر هست.مگه اینکه مثلا هارد مشکل داشته باشه یا گرافیک و... که اگه بود تا حالا تو همین فروم خیلیها می گفتند
باز انتخاب خودته که چی برداری.اگه لپتاپی تو این قیمت با همچین گرافیکی پیدا کردی ما رو هم بی خبر نذار!:دی
در ضمن یه نصیحت جدی:هرگز تو ایران تو هیچ زمینه ای به فروشنده گوش نده.نه فقط لپتاپ.بلکه حتی اگه خواستی جوراب بخری!!!
metallover
23-08-2012, 18:16
دوست عزیز hp فقط مشکلش اینه که یه گارانتی گردن کلفت مثل سازگار گارانتیش نکرده والا یه سروگردن از asus ولنوو بالاتره.در ضمن 6c45 روچند بهت قیمت داد؟
S.A.E.E.D P30
23-08-2012, 20:30
دوست عزیز hp فقط مشکلش اینه که یه گارانتی گردن کلفت مثل سازگار گارانتیش نکرده والا یه سروگردن از asus ولنوو بالاتره.در ضمن 6c45 روچند بهت قیمت داد؟
از دوستان بابت راهنمایی های مفید و بی طرفشون خیلی خیلی ممنونم. منم دیگه خیالم راحت شد و تصمیمم قطعی. شنبه میرم که بخرم صد در صد.
metallover عزیز قیمتا مختلف بود. از 1490 بود تا 1550 . بدون گارانتی 1490 1500 و با گارانتی 1520 بود تا 1550 . گارانتی سریر میداد 1525. نظرتون در مورد قیمتا چیه دوستان؟
سلام قیمت 6c50 نمدونی دوروبر چند بود؟
S.A.E.E.D P30
23-08-2012, 22:49
سلام قیمت 6c50 نمدونی دوروبر چند بود؟
نه متاسفانه دوست من.
S.A.E.E.D P30
26-08-2012, 14:32
درود
دوستان من این لپ تاپ رو خریدم (6c45) لپ تاپ خوبی هست و از خریدم راضی هستم.
فقط یه سوال: در حالت عادی اصلا صدای فن رو نمیشنوم ولی گاهی مواقع صدای فن بلند میشه البته نه زیاد ولی قابل شنیدنه. میخاستم بدونم این عادیه؟
البته هنوز کول پد نخریدم.
درود
دوستان من این لپ تاپ رو خریدم (6c45) لپ تاپ خوبی هست و از خریدم راضی هستم.
فقط یه سوال: در حالت عادی اصلا صدای فن رو نمیشنوم ولی گاهی مواقع صدای فن بلند میشه البته نه زیاد ولی قابل شنیدنه. میخاستم بدونم این عادیه؟
البته هنوز کول پد نخریدم.
مبارکه
بله کاملا عادیه دور فن هرچی قطعات گرم تر شن بالاتر میره
S.A.E.E.D P30
28-08-2012, 15:12
درود دوستان
من از این لپ تاپ (6c45) تو بازی ها چه انتظاری باید داشته باشم؟
با توجه به این که موقغ خرید 4 گیگ رم اضافه هم روش انداختم.
مثلا GTA IV رو امتحان کردم و روی بالاترین درجه تنظیمات به غیر از Shadow که روی high گذاشتم (که میشد 1 درجه بالاتر هم گذاشت) حدود 20 - 25 فریم میگیرم.
یا تو crysis2 تو تنظیمات low فوقش 20 فریم بگیرم. تو تنظیمات بالاتر هم افت فریم دارم و اصطلاحا تیک میزنه. در حالی که تو نوت بوک چک فریم این بازی رو با کارت من تو low زده 88 ؟! بنظرتون مشکل از کجاست؟
امکان داره 4 گیگ رمی که اضافه کردم با رم قبلی سازگاری نداشته باشه؟ یا کلا همینه و من انتظارم از این لپتاپ زیاده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من crysis2 رو تو high خیلی راحت بازی کردم با گرافیک 6770.تو Low مسلما پایین فریم می ده.مطمئنی با ATI بازی می کنی نه اینتل؟تنطیمات گرافیک رو از کنترل پنل گرافیک(همون catalyst) رو High performance بذار
درود دوستان
من از این لپ تاپ (6c45) تو بازی ها چه انتظاری باید داشته باشم؟
با توجه به این که موقغ خرید 4 گیگ رم اضافه هم روش انداختم.
مثلا GTA IV رو امتحان کردم و روی بالاترین درجه تنظیمات به غیر از Shadow که روی high گذاشتم (که میشد 1 درجه بالاتر هم گذاشت) حدود 20 - 25 فریم میگیرم.
یا تو crysis2 تو تنظیمات low فوقش 20 فریم بگیرم. تو تنظیمات بالاتر هم افت فریم دارم و اصطلاحا تیک میزنه. در حالی که تو نوت بوک چک فریم این بازی رو با کارت من تو low زده 88 ؟! بنظرتون مشکل از کجاست؟
امکان داره 4 گیگ رمی که اضافه کردم با رم قبلی سازگاری نداشته باشه؟ یا کلا همینه و من انتظارم از این لپتاپ زیاده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
موقع بازی به برق وصل میکنید یا از باطری استفاده میکنید؟!
S.A.E.E.D P30
29-08-2012, 13:51
موقع بازی به برق وصل میکنید یا از باطری استفاده میکنید؟!
به برق وصل میکنم.
چطوری میتونم مشخصات کارت ATI رو تو لپتاپ پیدا کنم؟ همه جا اینتل رو بهم نشون میده!!
S.A.E.E.D P30
29-08-2012, 13:55
من crysis2 رو تو high خیلی راحت بازی کردم با گرافیک 6770.تو Low مسلما پایین فریم می ده.مطمئنی با ATI بازی می کنی نه اینتل؟تنطیمات گرافیک رو از کنترل پنل گرافیک(همون catalyst) رو High performance بذار.اگه فرکانس رم دوم با اولی یکی باشه مشکلی نیست.در ضمن اگه رم مشکل داشته باشه خود سیستم مشکل پیدا می کنه.مثل Blue screen و... .با همون رم 4 هم باید روون اجرا بشه
نه مطمئن نیستم. تو سیستم هم همش اینتل رو بهم نشون میده!!
به برق وصل میکنم.
چطوری میتونم مشخصات کارت ATI رو تو لپتاپ پیدا کنم؟ همه جا اینتل رو بهم نشون میده!!
شما احتمالا با گرافیک اینتل بازی هارو ران میکنید این دفعه که خواستید تو بازی برید رو آیکون بازی کلیک راست رو بزن و اونجا یه قسمت هست که میتونی از توش انتخاب کنی که بازی با کدوم گرافیک ران شه شما گرافیک اصلی رو انتخاب کنید...
واسه دیدن مشخصات گرافیک هم از gpu-z استفاده کن...
ببین دوست عزیز شما مطمئنی درایور گرافیک رو نصب کردی؟البته احتمالا به طور پیش فرض نصب هست.اول برو تو device manager قسمت display ببین گرافیک AMD رو میشناسه یا نه.برای رفتن به دیوایس منیجر هم روی آیکون My computer کلیک راست کن بعد برو manage.یه بار هم از صفحه دسکتاپ کلیک راست کن ببین گزینه اول graphic properties هست یا نه.اگه این چیزایی که گفتم نیست پس درایور نصب نشده.اگه درایور نصب باشه شما همون کلیک راست تو صفحه دسکتاپ بکن برو تو graphic properties و گزینه high performance رو انتخاب کن که از گرافیک AMD استفاده کنه.به همین راحتی
S.A.E.E.D P30
29-08-2012, 16:22
من crysis2 رو تو high خیلی راحت بازی کردم با گرافیک 6770.تو Low مسلما پایین فریم می ده.مطمئنی با ATI بازی می کنی نه اینتل؟تنطیمات گرافیک رو از کنترل پنل گرافیک(همون catalyst) رو High performance بذار
ببین دوست عزیز شما مطمئنی درایور گرافیک رو نصب کردی؟البته احتمالا به طور پیش فرض نصب هست.اول برو تو device manager قسمت display ببین گرافیک AMD رو میشناسه یا نه.برای رفتن به دیوایس منیجر هم روی آیکون My computer کلیک راست کن بعد برو manage.یه بار هم از صفحه دسکتاپ کلیک راست کن ببین گزینه اول graphic properties هست یا نه.اگه این چیزایی که گفتم نیست پس درایور نصب نشده.اگه درایور نصب باشه شما همون کلیک راست تو صفحه دسکتاپ بکن برو تو graphic properties و گزینه high performance رو انتخاب کن که از گرافیک AMD استفاده کنه.به همین راحتی
ممنون امین جان. درست شد. gta درست بود ولی کرایسیس رو زده بود not assighned که من گذاشتم رو high performance و درست شد. ولی یه سوال مگه نباید خودش سوییچ کنه؟ چطور gta رو تشخیص داد کرایسیس رو نه؟
شما احتمالا با گرافیک اینتل بازی هارو ران میکنید این دفعه که خواستید تو بازی برید رو آیکون بازی کلیک راست رو بزن و اونجا یه قسمت هست که میتونی از توش انتخاب کنی که بازی با کدوم گرافیک ران شه شما گرافیک اصلی رو انتخاب کنید...
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. اینی که گفتین راست کلیک کنم رو ایکن و گرافیم رو انتخاب کنم رو پیدا نکردم.
خب اتوماتیک که سویچ نمی کنه!nvidia هم فکر نمی کنم به این معنی اتوماتیک سویچ کنه.شما می تونی از تنطیمات کلا رو high performance بداری که کلا می ره رو AMD یا می تونی از همون کنترل پنل گرافیک بازیها رو add کنی و از اونجا پلی کنی که کار سخت تریه به نظرم.یه قسمت داره به نام Pin فکر می کنم که ادرس فایل exe بازی رو می دی و از catalyst بازی رو پلی می کنی.حد اقل مال من که همینجوریه و وقتی رور high... باشه خودش بازی رو با AMD اجرا می کنه.این همه بازی که کردم تا حالا مشکل سویچ نداشته.مگه تو سری 7000 تغییر کرده باشه که نمی دونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.