ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از دو نرم افزار؟

Arrowtic
21-08-2012, 20:07
سلام
من مدتیه دارم فیلمای آموزشی بلندر رو میگیرم تا ببینمشون و یاد بگیرم.ولی یه سوال برام پیش اومده:توی این فروم و در قسمت گالری اکثرا دیدم ابزار های ساخت رو زدن مثلا blender و zbrush.مگه هر دوی این نرم افزارا برای ساخت مدل سه بعدی نیستن؟اگه آره پس برای چی از 2 تا استفاده شده؟یعنی چرا مدل توی بلندر فقط ساخته نشده؟

بعدشم این که آیا من باید همراه با بلندر zbrush هم یاد بگیرم تا بتونم مدل بسازم یا با بلندر خالیم میشه ساخت؟روشنم کنید لطفا : دی

Mohammad Yek110
21-08-2012, 20:10
سلام
من مدتیه دارم فیلمای آموزشی بلندر رو میگیرم تا ببینمشون و یاد بگیرم.ولی یه سوال برام پیش اومده:توی این فروم و در قسمت گالری اکثرا دیدم ابزار های ساخت رو زدن مثلا blender و zbrush.مگه هر دوی این نرم افزارا برای ساخت مدل سه بعدی نیستن؟اگه آره پس برای چی از 2 تا استفاده شده؟یعنی چرا مدل توی بلندر فقط ساخته نشده؟

بعدشم این که آیا من باید همراه با بلندر zbrush هم یاد بگیرم تا بتونم مدل بسازم یا با بلندر خالیم میشه ساخت؟روشنم کنید لطفا : دی

سلام
zBrush و Mudbox کار اصلیشون Sculpting هست
یعنی در اوردن پستی و بلندی ها
من که خودم مایا کار کردم برای مدلسازی به یکی از این دوتا نیازه چون خود نرم افزارا ( مکس ، مایا ، بلندر و... ) قابلیت های خوبی ( در این زمینه ) ندارن و اگرم داشته باشن به زیبراش یا مودباکس ( مادباکس ) نمی رسن
ولی اگه بخواین مدلینگ رو کاملا با زیبراش کار کنید یکم سخته ، بیشتر به عنوان نرم افزار ثانویه استفاده میشه
مثلا شما مدل یه صورت رو می زنید ، با مایا طبیعی در نمیاد توی زیبراش درستش می کنید
برای یه انیماتور خوب شدن یادگیری یه نرم افزار کافی نیست
سوال دیگه ای بود در خدمتم:11:

Arrowtic
21-08-2012, 20:25
یعنی که شما مثلا مدل ها تونو با بلندر میزنید بعدش سیو میکنید و تو Zbrush استفاده میکنید تا خوشگل بشه؟(البته من هدفم تا مدت ها فقط برای دل خودم و علاقمه و نمیخوام تو بازی یا انیمیشین یا چیزی ازش استفاده کنم)
V-RAY هم کارش همینه؟(مثل Zbrush)

به طور دقیق چه امکاناتی این نرم افزارا مثل ZBrush میدن؟یعنی بازم یه حیطه جدا و سختن و کلی طول میکشه تا یاد بگیرم یکیشونو یا نه چیز سختی نیستن و اصل کار زدن اون مدله؟و این طبیعی در اوردنی که میگید چه جوره؟یعنی با Zbrush چه کار میکنید که طبیعیش میکنه؟

مرسی از جوابتون

پ.ن:من الآن بلندر یاد بگیرم یعنی و توش خوب شم بعد برم سراغ ZBrush؟با چه ترتیبی کلا یاد بگیرم؟

راستی راستی این رندر گرفتن که میگن همون فرآیند گرفتن یه عکس خوشگل از مدل هاست؟(یعنی خوب و خوشگل بچینیشون)؟
برای رندر گرفتن از چه نرم افزار هایی استفاده میشه؟

Mohammad Yek110
21-08-2012, 20:36
یعنی که شما مثلا مدل ها تونو با بلندر میزنید بعدش سیو میکنید و تو Zbrush استفاده میکنید تا خوشگل بشه؟(البته من هدفم تا مدت ها فقط برای دل خودم و علاقمه و نمیخوام تو بازی یا انیمیشین یا چیزی ازش استفاده کنم)
V-RAY هم کارش همینه؟(مثل Zbrush)

به طور دقیق چه امکاناتی این نرم افزارا مثل ZBrush میدن؟یعنی بازم یه حیطه جدا و سختن و کلی طول میکشه تا یاد بگیرم یکیشونو یا نه چیز سختی نیستن و اصل کار زدن اون مدله؟و این طبیعی در اوردنی که میگید چه جوره؟یعنی با Zbrush چه کار میکنید که طبیعیش میکنه؟

مرسی از جوابتون

پ.ن:من الآن بلندر یاد بگیرم یعنی و توش خوب شم بعد برم سراغ ZBrush؟با چه ترتیبی کلا یاد بگیرم؟

طبق رنگها جواب دادم :

من مدلهامو با مایا می زدم.توی زیبراش Import می کردم.توی زیبراش کارای تکمیلی رو انجام میدادم.خلاصه بگم امکانات مدلینگ زیبراش قویه ولی توی بعضی جاها به مایا نمی رسه ( مایا رو برای مثال میارم ).اینجا از هردو استفاده میکنیم که نتیجه بهتری بگیریم

من با V-RAY کار نکردم ولی فکر کنم برای نور پردازی و رندر باشه

این تصویرو ببینید.چین و چروکها رو فقط با زیبراش و بقیه نرم افزار های Sculpting میشه اینجوری در اورد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زیبراش هرچی مدلینگش قوی باشه هیچوقت مثلا انیمیت کردنش به مایا نمی رسه
بهتره فقط قسمتایی که به دردتون می خوره رو یاد بگیرین
زیادم سخت نیستن

اینو توی قسمت آبی گفتم:11:

خواهش می کنم:46:

هر پروژه ای که شروع می کنید ( برای تمرین ) از هردو استفاده کنید تا مسلط بشین.بهتره با هم یاد بگیرین

Arrowtic
21-08-2012, 21:07
یادتون رفت تعریف ساده ی رندر رو بگید.
الآن با چه برنامه ای باید رندر گرفت؟ZBrush یا Blender؟

Mohammad Yek110
21-08-2012, 21:37
یادتون رفت تعریف ساده ی رندر رو بگید.
الآن با چه برنامه ای باید رندر گرفت؟ZBrush یا Blender؟

رندر به خروجی نهایی یه کار سه بعدی میگن
مثلا انیمیشنا بعد از ساخته شدن به صورت فایل ویدیویی رندر میشن
رندر کردن معمولا با خود نرم افزار انجام میشه ( بلندر ، مایا ، مکس ، سینما فور دی و... ) و علاوه بر انیمیت پردرآمد ترین کار سه بعدی هست
برای رندر از پلاگین هم استفاده میشه
mental ray
V-RAY
Render-Man
...

Arrowtic
21-08-2012, 22:12
ممنون.یه چیو نفهمیدم:
شما اگه مدل اصلیتو بسازی توی ZBrush بهش جزئیات بدی بعد چه جوری این مدل جدیدو توی بلندر رندر میکنی؟منظورم اینه که فرمت خروجی Zbrush رو هم ساپورت میکنه یعنی؟

Mohammad Yek110
22-08-2012, 07:32
ممنون.یه چیو نفهمیدم:
شما اگه مدل اصلیتو بسازی توی ZBrush بهش جزئیات بدی بعد چه جوری این مدل جدیدو توی بلندر رندر میکنی؟منظورم اینه که فرمت خروجی Zbrush رو هم ساپورت میکنه یعنی؟

مدل اصلی رو می سازم.وارد زیبراش می کنم.جزئیات میدم.مدل جدید رو دوباره وارد بلندر می کنم.رندر می گیرم
در مورد ساپورت فرمتها مطمئن نیستم ولی فکر کنم ساپورت بشه

MichealDobrev
12-09-2012, 23:34
با سلام دوست عزیز
کلا هر نرم افزاری در هر ناححیه و منطقه خاصی مورد استفاده قرار میگیرد
مثلا در شرکت بلواسکای که بنده مشغول به کار در انجا هستم استفاده از چند نرم افزار ضروری است و شخص حرفه ای چندین نرم افزار مختلف را استفاده میکند
در انیمیشن ice age 4 ما از نرم افزار maya برای مدل اولبه و انیمیشن از رندر من پیکسار برای رندر از زیبراش برای جزیات از nuke برای تصویر گیری از بادی پینت برای لوکیشن ها و از اسکچ پرو برای اسکچ استفاده کردیم
تلاش زیادی هست تا یک انیمیشن در این رده ساخته بشه
بنابرایین شما اگه بخواین با بلندر رندر بگیرین و با زیبراش فقط مدل کنید نباید انتظار یک کار خوب داشته باشین عزیز اگه سوالی دارین بنده و دوست دانا و ماهر
yeksadodah ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در خدمت شما هستیم

knight_rak
12-09-2012, 23:47
سلام
دوست عزیز شما توی بلندر میتونید از اسکلاپت خودش استفاده کنید ونیازی نیست به زیبراش وارد کنید درسته که زیبراش برای این کار ساخته شده ولی شما کافیه نمونه هارو نگاه کنید که با بلندر هم میشه همچین جزئیاتی رو ساخت خیلی هم راحت مثل باقی چیزای بلندر فقط کافیه وارد حالتش بشید و نوع براش رو انتخاب و روی جزئیات کار کنید
در مورد رندر هم شما از رندر داخلی بلندر و یا هر رندر خارجی میتونید استفاده کنید که v-ray یکی از این رندر های خارجی محسوب میشه و شما باید نصبش کنید و با تنظیمات رندر و رندر گرفتن اون زیبایی مدل دیده میشه
حالا شما میتونید مدل از با زیبراش جزئیات بزنید و دوباره توی بلندر رندر کنید یا توی خود بلندر روی جزئیات کار کنید
من خودم هیچ ضعفی از قسمت sculpt بلندر ندیدم خیلی هم راحت تر از زیبراش هستش

موفق باشید

MichealDobrev
13-09-2012, 15:09
با سلام خدمت شما دوست گرامی
ما هم نمیگوییم نرم افزاری همچون بلندر در قسمتی ضعف دارد و در قسمتی خیر
برای دسترسی به کاری حرفه ای تر شما ملزم هستید از نرم افزارهای متنوع استفاده کنید
اگه قرار بود که فقط از یک یا دو نرم افزار در تهیه کارها استفاده میشد پس نرم افزار مایا و زیبراش فقط میموند و بادی پینت و مادباکس و دیگر نرم افزارها نبود
چون مایا هم میتونه رندر کنه هم انیمیت کنه هم مدل بسازه دلیل نمیشه در همه کارها از اون استفاده شه
ولی شهرته بیشترش در انیمیشن سازیه
مثلا ما یک پروژه داریم میخوایم یه انیمیشن بسازیم دو تا حالت داره یکی اینکه
مدل رو با مایا بزنیم بعد با زیبراش دیتیل کنیم بعد با فتوشاپ تکسچر بدیم بعد با بادی پینت اناتومیشو درس کنیم بعد با رنرمن رندر بگیریم
یه حالته دیگه اینه که همه اینکارارو فقط با مایا انجام بدیم و هم انیمیت هم مدل هم رندر و با اون بگیریم
مسلما کیفیت و زیبایی حالت اول هزاران برابر حالت دوم میباشد