مشاهده نسخه کامل
: Optimus Black P970 یا Xperia ray یا Xperia U
با سلام خدمت اساتید عزیز و گرامی
با توجه به بودجه خودم بین این 3 گوشی تردید دارم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید :11:
اینم بگم که بیشتر نظرم روی الجی اپتیموس بلک هستش
الویت من برای انتخاب
1- صدا و کیفیت صفحه نمایش
2- باتری
3-زیبایی و خوش دست بودن
4-cpu , gpu ,...
5-دوربین
6-....
اگر تو این رنج قیمت از برند ها یا گوشی های دیگه هم مد نظرتون هست معرفی کنید
با تشکر از راهنمایی شما:11:
armin 76
21-08-2012, 18:20
بدون شک xperia u
بدون شک xperia u
تشکر از راهنمایی شما اما u مشکل حافظه داره وگرنه 100% انتخاب منم بود
به نظر شما میشه با این مشکل کنار اومد؟
اگر واقعا اولویت اصلیتون صفحه نمایشه Optimus Black بهترینه .
اگر قدرت پردازش رو میخواید U
armin 76
21-08-2012, 18:45
تشکر از راهنمایی شما اما u مشکل حافظه داره وگرنه 100% انتخاب منم بود
به نظر شما میشه با این مشکل کنار اومد؟
بله با کابل otg
من به خاطر اینکه کسی توجه زیادی به برند الجی نشده و زیاد تو بورس نیست u انتخاب کردم ...
اما میشه گفت نسبت به اپتیموس کم میاره .ولی اونقدرا هم کم نیست .
من حتی اگر کیفیت صفحه واسم تو اولویت بود بازم u با توجه به امکانات سخت افزاری انتخاب میکردم.چون اوقد کم نیست که عذاب اور باشه ...
بله با کابل otg
من به خاطر اینکه کسی توجه زیادی به برند الجی نشده و زیاد تو بورس نیست u انتخاب کردم ...
اما میشه گفت نسبت به اپتیموس کم میاره .ولی اونقدرا هم کم نیست .
من حتی اگر کیفیت صفحه واسم تو اولویت بود بازم u با توجه به امکانات سخت افزاری انتخاب میکردم.چون اوقد کم نیست که عذاب اور باشه ...
من با برند الجی مشکلی ندارم و تاحالا چند تا گوشی ازش داشتم و راضی هستم
armin 76
21-08-2012, 19:19
من با برند الجی مشکلی ندارم و تاحالا چند تا گوشی ازش داشتم و راضی هستم
آپدیت به نسخه های بعد و یا ریختن بازی و برنامه های زیاد و سنگین چی ؟
اگر براتون زیاد مهم نیست اپتیموس میتونه با صفحه ی بزرگ و با کیفیت بهتر همچینین باتری کمی بهتر و پشتیبانی از کارت حافظه گزینه ی خوبی باشه ..
آپدیت به نسخه های بعد و یا ریختن بازی و برنامه های زیاد و سنگین چی ؟
اگر براتون زیاد مهم نیست اپتیموس میتونه با صفحه ی بزرگ و با کیفیت بهتر همچینین باتری کمی بهتر و پشتیبانی از کارت حافظه گزینه ی خوبی باشه ..
اپتیموس گویا قراره تا آخره سال میلادی به اندروید4 آپ شه درست یا غلطشو نمیدونم
از نظر بازی و برنامه هم اهل بازی کردن نیستم اما برنامه نصب کردن مهمه که فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
از htc , سامسونگ پیشنهادی ندارید با توجه به الویت من
armin 76
21-08-2012, 19:37
از نظر بازی و برنامه هم اهل بازی کردن نیستم اما برنامه نصب کردن مهمه که فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
بله من هم شنیدم.
ولی با توجه به اینکه تک هسته ای هستش احتمالا کند شدن داره . همونطور که برخی از گوشی های سونی به این مشکل دچار شدن .
بله نرم افزار نصب کردن در حد معمول که قطعا مشکلی پیش نمیاد .
سامسونگ تو رنج قیمت 500 به بالا مثل ace 2
اچ تی سی هم توی این قیمت ها چیز خوبی نیست .باز تو 550 وان وی رو داره که با توجه به قیمت بالاش امکاناتی در حد اپتیموس بلک داره !
آقا همین الان خبری دیدم که گفته به اندروید 4 آپ میشه
منبع خبر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
armin 76
21-08-2012, 22:57
آقا همین الان خبری دیدم که گفته به اندروید 4 آپ میشه
منبع خبر
به نظر شما چرا gs1 آپگرید 4 دریافت نمیکنه ؟
1 . رم
2. cpu
تازه گفته دریافت خواهد کرد ! یا من اشتباه میکنم ؟
همین خبر تو موبایل .ای ار بود که ...
همونطور که گفتم اگر افت سرعت پیدا نکنه که معلوم نیست خیلی خوبه .
گلکسی اس بی دلیل
ICS بدون لگ داره
همینطور پورت جیلی بین
armin 76
21-08-2012, 23:21
گلکسی اس بی دلیل
ICS بدون لگ داره
همینطور پورت جیلی بین
رام غیر رسمی که هست ...
رسمی به این دلیل توجیه کردن مردم رو که cpu و رمش در حدی نیست که بتونه بدون لگ کار کنه ...
سامسونگ میتونست عین سونی برای گوشیهاش عرضه کنه ...
مثلا xperia mini یه چیزیه از نظر سخت افزاری عین گالکسی اس اما اون آپگرید داره اما این نه !!!...
از گلکسی خیلی ضعیف تره.
ولی سامسونگ کار احمقانه ای کرد
میاد با یک Cortex A5 و ICS عرضه میکنه . ولی برا فلگشیپ گذشتش نه!!!!!!!!!
.:PAR3A:.
22-08-2012, 00:34
قراره ICS چند ماه دیگه واس بلک بیاد ، در حالی که 2 ماه میشه که JB اومده. :دی
به نظر شما چرا gs1 آپگرید 4 دریافت نمیکنه ؟
1 . رم
2. cpu
تازه گفته دریافت خواهد کرد ! یا من اشتباه میکنم ؟
همین خبر تو موبایل .ای ار بود که ...
همونطور که گفتم اگر افت سرعت پیدا نکنه که معلوم نیست خیلی خوبه .
دلیلی که سامسونگ آورد فوق العاده احمقانه بود و دلیل اصلیش فقط و فقط به خاطر حفظ فروش محصولات گرون ترش مثل نوت و S2 بود.
من 100% Xperia U رو توصیه میکنم ، با توجه به قیمت کمش هم کیفیت ساخت عالی داره ، هم سخت افزار فوق العاده قوی ، هم ساپورت بهتر نسبت به سایر رقبا.
اگه Xperia U رو هم قصد انتخاب ندارید سراغ بلک و امثالهم نرید ، برید سراغ گلکسی اس.
درسته JB اومده اما هنوز هیچ شرکتی آپ JB برای محصولات قدیمیش ارائه نکرده همین که الجی از 2.2 به 2.3 و 2.4 رفته خودش کلیه:31:
اکسپریا U اگه مشکل حافظه و کوچکی صفحه رو نداشت حتما انتخاب من بود اما این دوتا مشکل خیلی اساسیه:41:
GS هم قیمتش خیلی بیشتره و مزیتی هم نسبت به OB نداره به نظرم ضعیفتر هم باشه
اینم جعبه فروش OB که برچسب رو جدیدا زدن روش
عزیزم Galaxy S نسبت به همه تک هسته ای ها یک سرو گردن بالاتره.
عزیزم Galaxy S نسبت به همه تک هسته ای ها یک سرو گردن بالاتره.
از نظر CPU که یکی هستن
از نظر GPU هم سامسونگ 540 و الجی 530 که البته زیاد مهم نیست البته از نظر من که دنبال بازی و این حرفا نیستم
اما صفحه نمایش OB برتره و آپدیت 4 داره میاد براش و فلش داره و خوش دست تر و خوش ساخت تر هم هست
Abolfazl_Real
22-08-2012, 13:57
اگه تک هسته ای میخای برداری arc s هم گزینه ی خوبی میتونه باشه
آندروید 4 هم واسش اومده
صفحش بزرگ و با کیفیته
و....
armin 76
22-08-2012, 14:46
از نظر CPU که یکی هستن
از نظر GPU هم سامسونگ 540 و الجی 530 که البته زیاد مهم نیست البته از نظر من که دنبال بازی و این حرفا نیستم
اما صفحه نمایش OB برتره و آپدیت 4 داره میاد براش و فلش داره و خوش دست تر و خوش ساخت تر هم هست
از هر نظر بگی galaxy از optimus بالاتره
کیفیت فیلمبرداری
سخت افزاری
روان بودن در اجرای اندروید 2.3 و همچنین در صورت آپگرید به 4 (البته به صورت رام غیر رسمی)
این درحالیه که بعضی ها از روان نبودن اپتیموس در برخی از جاهای گوشی میگن و این احتمال هست در آپگرید به 4 این روان نبودن بیشتر بشه .
اگر ملاک اصلیتون کیفیت صفحه س باید بگم super amoled بسیار با کیفیت عمل میکنه .طوری که قطعا جواب گوی نیاز شماس.
قالب هر دو تقریبا عین همه . تازه گلکسی خوش دست تر هم هست ...به خاطر گرد بودن گوشه ها
armin 76
22-08-2012, 14:47
اگه تک هسته ای میخای برداری arc s هم گزینه ی خوبی میتونه باشه
آندروید 4 هم واسش اومده
صفحش بزرگ و با کیفیته
و....
ایشون قیمت مد نظرشون 450 هست.
arc s که 580 تومنه !!
از هر نظر بگی galaxy از optimus بالاتره
کیفیت فیلمبرداری
سخت افزاری
روان بودن در اجرای اندروید 2.3 و همچنین در صورت آپگرید به 4 (البته به صورت رام غیر رسمی)
این درحالیه که بعضی ها از روان نبودن اپتیموس در برخی از جاهای گوشی میگن و این احتمال هست در آپگرید به 4 این روان نبودن بیشتر بشه .
اگر ملاک اصلیتون کیفیت صفحه س باید بگم super amoled بسیار با کیفیت عمل میکنه .طوری که قطعا جواب گوی نیاز شماس.
قالب هر دو تقریبا عین همه . تازه گلکسی خوش دست تر هم هست ...به خاطر گرد بودن گوشه ها
تو همه تست های صفحه نمایش که دیدم OB رو با GS2 مقایسه میکنن پس میشه نتیجه گرفت از GS برتره
از نظر سخت افزاری هم که فقط 540 در برابر 530 فرقشونه که مهم نیست
خوش دستی هم امروز مجددا امتحان کردم واقعا OB بهتره یعنی تا دستتون نگیرید متوجه نمیشید با قطر بسیار کم و وزن 109 گرم خیلی خوش دسته
البته باید قیمت این دو رو هم در نظر بگیریم که بازم OB خوش قیمت تره
اینم تست معتبر که بازم برتری نوا رو اثبات میکنه
Time for a verdict on the new display – the 4” NOVA display of the LG Optimus Black P970. As far as LCD displays go, it’s easily among the best – its brightness is unmatched and the other characteristics are very good as well.
armin 76
22-08-2012, 18:46
تو همه تست های صفحه نمایش که دیدم OB رو با GS2 مقایسه میکنن پس میشه نتیجه گرفت از GS برتره
از نظر سخت افزاری هم که فقط 540 در برابر 530 فرقشونه که مهم نیست
خوش دستی هم امروز مجددا امتحان کردم واقعا OB بهتره یعنی تا دستتون نگیرید متوجه نمیشید با قطر بسیار کم و وزن 109 گرم خیلی خوش دسته
البته باید قیمت این دو رو هم در نظر بگیریم که بازم OB خوش قیمت تره
اینم تست معتبر که بازم برتری نوا رو اثبات میکنه
Time for a verdict on the new display – the 4” NOVA display of the LG Optimus Black P970. As far as LCD displays go, it’s easily among the best – its brightness is unmatched and the other characteristics are very good as well.
خوب عزیز صفحه ی s2 با s هر دو super amoled هست .معلومه وقتی چیز جدیدتر هست با اون مقایسه میکنن! البته s2 از نظر عمق تصویر بهتره .کلا اس2صفحه ی بهتری داره.
تازه من نگفتم که amoled بهتره یا . گفتم که کیفیتش بسیار رضایت بخشه .ینی اینطور نیست وقتی گرفتید گوشی رو بگید اه چه قد تاره یا فلان ...
در ضمن از نظر خوشدستی هیچ گوشیی بد ساخت نیست !
شما با super amoled سامسونگ کار کردید ؟ به نظرم اگر این واسه شما بد حساب میشه اپتیموس بگیرید وگرنه اگر واسه شما رضایت بخش بود gs1 رو از دست ندید...
این نظر منه ...
از نظر CPU که یکی هستن
نه Cpu و نه Gpu یکسان نیستند
جفتشون گلکسی اس قوی تره
من اون موقع که اومده بود Optimus black رو خریدم عزیزم:) جفتشون رو داشتم
خوب عزیز صفحه ی s2 با s هر دو super amoled هست .معلومه وقتی چیز جدیدتر هست با اون مقایسه میکنن! البته s2 از نظر عمق تصویر بهتره .کلا اس2صفحه ی بهتری داره.
تازه من نگفتم که amoled بهتره یا . گفتم که کیفیتش بسیار رضایت بخشه .ینی اینطور نیست وقتی گرفتید گوشی رو بگید اه چه قد تاره یا فلان ...
در ضمن از نظر خوشدستی هیچ گوشیی بد ساخت نیست !
شما با super amoled سامسونگ کار کردید ؟ به نظرم اگر این واسه شما بد حساب میشه اپتیموس بگیرید وگرنه اگر واسه شما رضایت بخش بود gs1 رو از دست ندید...
این نظر منه ...
نه دوست عزیز super amoled نداشتم اما امروز هر دو صفحه رو تست کردم به نظر nova خیلی روشنتر هستش و تو نور خیلی واضح تره
نمیدونم اون تست gsmarena رو شما قبول دارید یا نه nova رو گفته از رتینا هم بهتره
نه Cpu و نه Gpu یکسان نیستند
جفتشون گلکسی اس قوی تره
من اون موقع که اومده بود Optimus black رو خریدم عزیزم:) جفتشون رو داشتم
نمیدونم دیگه من طبق این منبع میگم cpu هر دو یکیه شما اگر منبع دارید لطفا ذکر کنید
LG Optimus Black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Samsung Galaxy S (I9000) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](i9000)-price-in-india)
Mobile Image
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](i9000)-mobile-phone-small-1.jpg
Brand
LG
Samsung
Model
er AMOLED Capacitative Touchscreen
Processor
CPU
Yes, 1 GHz Cortex-A8 processor, PowerVR SGX530 GPU, TI OMAP 3630 chipset
ARM Cortex A8 1GHz processor
armin 76
22-08-2012, 19:54
منم هر با هر دوتاشون کارکردم !
البته gs1 رو داشتم اما با اپتیموس کار کردم !
والا من کسی رو ندیدم که انقد بر روی کیفیت صفحه پافشاری کنه. همه هم از super amoled راضی بودن و هستن .
فکر نمیکنم نظرتون رو بشه تغییر داد .
موفق باشید :12:
منم هر با هر دوتاشون کارکردم !
البته gs1 رو داشتم اما با اپتیموس کار کردم !
والا من کسی رو ندیدم که انقد بر روی کیفیت صفحه پافشاری کنه. همه هم از super amoled راضی بودن و هستن .
فکر نمیکنم نظرتون رو بشه تغییر داد .
موفق باشید :12:
آرمین عزیز چون کارم یه جوریه که خوانایی گوشی زیر نور آفتاب برام خیلی مهمه
من رو هیچ گوشی و برندی تعصب ندارم اما دوست دارم اگه نظری داده میشه با دلیل و مدرک باشه
مثلا دوستمون میگه از نظر پردازشی GS برتره درصورتی که هر دو Cortex-A8 processor هستند :23:
عزیزم یک سیستمی به نام Soc وجود داره.
معماری A8 داره . اما چیپست هامینگبرد با Omap تفاوت داره و بسیار قوی تره
قوی ترین تک هسته ای Galaxy S هست
همچنین صفحه نمایش هم خوانایی خوبی زیر آفتاب داره
دقیقا حکایت اواتار شماست.البته شما میگی با تعصب نظر میدم. پس هرطور راحتید
عزیزم یک سیستمی به نام Soc وجود داره.
معماری A8 داره . اما چیپست هامینگبرد با Omap تفاوت داره و بسیار قوی تره
قوی ترین تک هسته ای Galaxy S هست
همچنین صفحه نمایش هم خوانایی خوبی زیر آفتاب داره
دقیقا حکایت اواتار شماست.البته شما میگی با تعصب نظر میدم. پس هرطور راحتید
hitman عزیز من با System on Chip ها و تفاوت اومپ و هامنگبرد و تگرا و .. آشنا هستم
شما بهتر میدونید که omap 3630 ه مثل هامینگبرد هر دو 45 نانومتری هستند تو بعضی بنچ مارکها تی آی بهتره بعضی دیگه هامینگبرد
من جسارت نکردم و نگفتم شما با تعصب نظر میدین باز هم از نظرات شما متشکرم
در اینجا یک نمونه مشابه از بنچ ها هست. البته نکسس اس که دقیقا شبیه گلکسی اس هست.
در همه موارد . نکسس برتره. البته همونطور که میبینید بلک از آخرین ورژن فرویو و نکسس اولین ورژن جینجر برد استفاده میکنه.
در آخرین ورژن جینجر برد قضیه فرق میکنه و اختلاف زیاد میشه.
ولی همشون از عهده اجرای چند نرم افزار بر میان . همینطور بازی
پس بهتره فوکوس کنیم رو صفحه نمایش
صفحه نمایش بلک فوق العاده روشنه . یعنی نووا از نظر روشنایی قبل از وایت مجیک سونی اولین صفحه نمایش دنیا بود.
اما خوب طبیعتا در رنگ بندی ها یکم بد عمل میکنه و همینطور در رنگ های تیره اصلا خوب عمل نمیکنه .
خوانایی خوبی زیر نور آفتاب داره
دقیقا سوپر امولید برعکس اینه . رنگ مشکی و امثالهم رو عالی نشون میده ولی روشنایی پایین تری داره
مشکلش توی رنگای روشنه .
هر کدوم با معیارتون هماهنگ بود بردارید
البته. ساپورت دولاپری گلکسی اس خیلی خیلی خیلی بهتر از بلک هست. همین الان نسخه 4.1 هم براش پورت شده .
الان GS تو همه تست ها که ضعیفتر عمل کرده!!
armin 76
24-08-2012, 22:34
دادا شما که نظرات دوستان رو میدونید ، همچنین نظر خودتون هم که مشخصه و تمام برتری ها و تفاوت هاشون رو میدونید خب چرا اقدام به خرید نمیکنید ؟
نمیدونم اگر بد نوشتم منظوری ندارم ...:11::12:
دادا شما که نظرات دوستان رو میدونید ، همچنین نظر خودتون هم که مشخصه و تمام برتری ها و تفاوت هاشون رو میدونید خب چرا اقدام به خرید نمیکنید ؟
نمیدونم اگر بد نوشتم منظوری ندارم ...:11::12:
درسته نظرم روی OB هست اما اگر کسی بادلیل و مدرک میتونست برتری گوشی دیگری رو ثابت کنه قبول می کردم که متاسفانه نشد
با تشکر از راهنمایی شما و بقیه دوستان به امید خدا این هفته خرید میکنم:11:
الان GS تو همه تست ها که ضعیفتر عمل کرده!!
دیگه والا اعتماد ندارید
بچمارک با رام اصلی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با رام کاستوم تا 2200 هم میده
کاستوم های کوادرانت برای خودش هیچ اعتباری نداره.
Reza_994
25-08-2012, 17:12
سلام
یه xperia u برای یه نفر میخواستم بگیرم ( مشکی صورتی )
ارزون ترین قیمت بدون گارانتی چنده ؟ کجا ؟
460 زده یجایی !!!!!!
armin 76
25-08-2012, 19:56
ارزون تر از 470 فکر نکنم گیر بیاری ...
OB سفید رو بالاخره خریدم واقعا شیک و فوق العادست تجربه اکسپریا مینی رو داشتم اما خیلی از اون سرتره اصلا قابل مقایسه نیست
با تشکر از راهنمایی همه اساتید
Abolfazl_Real
28-08-2012, 01:09
مبارکت باشه
گوشی خوبی خریدی
armin 76
29-08-2012, 13:26
OB سفید رو بالاخره خریدم واقعا شیک و فوق العادست تجربه اکسپریا مینی رو داشتم اما خیلی از اون سرتره اصلا قابل مقایسه نیست
با تشکر از راهنمایی همه اساتید
مبارکه
علت تفاوت اصلی که شما رو هیجان زده کرده نازکی و بزرگی صفحه هستش نسبت به XM !
LordPedi
31-08-2012, 00:09
سلام دوستان
آقای 30vil راجع به OB چندتا سوال داشتم
1- توی پنل ها شما افت سرعت شاهد نبودین؟
2-بازی ها رو روون اجرا میکنه؟
3-کیفیت صداش چطوریه ؟ مخصوصا زمانی که با هندزفری ازش استفاده می کنید؟
4-بین Optimus Black و Galaxy Ace 2 کدوم بهتره؟ از نظر سرعت و صفحه نمایش؟
و اینکه مشکل خاصی از OB ندیدید و در کل چطوره؟
با تشکر
سلام دوستان
آقای 30vil راجع به OB چندتا سوال داشتم
1- توی پنل ها شما افت سرعت شاهد نبودین؟
2-بازی ها رو روون اجرا میکنه؟
3-کیفیت صداش چطوریه ؟ مخصوصا زمانی که با هندزفری ازش استفاده می کنید؟
4-بین Optimus Black و Galaxy Ace 2 کدوم بهتره؟ از نظر سرعت و صفحه نمایش؟
و اینکه مشکل خاصی از OB ندیدید و در کل چطوره؟
با تشکر
1- دوست عزیز واقعا روان و بسیا خوب عمل میکنه و هیچ هنگ و lag و ... تا الان نداشتم
2- متاسفانه اهل بازی نیستم و فعلا چیزی روش نصب نکردم اما فکر نمیککنم مشکلی داشته باشه و بازیهای HD هم به راحتی اجرا میکنه
3- کیفیت صدا داخل هندزفری عالی هستش صدای گوشی هم خوبه و تاحالا تماسی رو از دست ندادم اما برای گوش دادن موزیک با گوشی صداش متوسطه
4- ایس2 دو هسته ای و 800 هستش اما OB یک هسته ای و 1000 اما از نظر صفحه نمایش 100% OB بهتره و صفحه 4 اینچ داره اما ایس کوچکتره درضمن قیمت ایس2 هم با OB یکسان نیست
در کل من از خریدم راضی هستم تاچ روان و عالی - کیفیت صفحه نمایش بسیار خوب در زیر نور آفتاب هم خوانایی عالی داره - دوربین خوب - کیفیت ساخت بالا- نازک و سبک و طراحی بسیار زیبا-آندروید 2.3 هم داره و 2.4 هم داره میاد - باتری هم با استفاده معمولی 2 روز جواب میده که فکر کنم خوب باشه با توجه به آندروید بودن
LordPedi
31-08-2012, 09:39
1- دوست عزیز واقعا روان و بسیا خوب عمل میکنه و هیچ هنگ و lag و ... تا الان نداشتم
2- متاسفانه اهل بازی نیستم و فعلا چیزی روش نصب نکردم اما فکر نمیککنم مشکلی داشته باشه و بازیهای HD هم به راحتی اجرا میکنه
3- کیفیت صدا داخل هندزفری عالی هستش صدای گوشی هم خوبه و تاحالا تماسی رو از دست ندادم اما برای گوش دادن موزیک با گوشی صداش متوسطه
4- ایس2 دو هسته ای و 800 هستش اما OB یک هسته ای و 1000 اما از نظر صفحه نمایش 100% OB بهتره و صفحه 4 اینچ داره اما ایس کوچکتره درضمن قیمت ایس2 هم با OB یکسان نیست
در کل من از خریدم راضی هستم تاچ روان و عالی - کیفیت صفحه نمایش بسیار خوب در زیر نور آفتاب هم خوانایی عالی داره - دوربین خوب - کیفیت ساخت بالا- نازک و سبک و طراحی بسیار زیبا-آندروید 2.3 هم داره و 2.4 هم داره میاد - باتری هم با استفاده معمولی 2 روز جواب میده که فکر کنم خوب باشه با توجه به آندروید بودن
خیلی ممنونم از کمکتون.
البته مسئله اصلی در مورد تفاوت ایس 2 و OB ، پردازندس که اونم در اجرای بازی های سنگین و مالتی تسکین بکار میاد. من چندتا ویدیو از اجرای چندتا بازی سنگین روی ایس 2 مثل Nova و combat گرفتم و با اختلاف 2-3 ثانیه کند بود. بازی کردن با گوشی برام مهمه ولی نه بازی های سنگین، تازه بازی های سنگین بخودی خودش گاهی خسته کنندس چون با گوشی حال نمیده، من بهترین بازی های دنیا رو با لپ تاپم بازی میکنم، حالا فکر کنید که اون بازی سنگین افت فریم هم داشته باشه. البته تو گوشی های با این رنج قیمت این هم جای شکر داره.
فقط اینجا دو تا سوال دیگه دارم 30vil عزیز:
1- اینکه گوشی Optimus Black مالتی تسکنین یا همون اجرای چندتا برنامه همزانش چطوریه؟
2- بعضی ها میگفتن با froyo تو پنلا افت سرعت دیدن، ولی باز اون با گفته ی شما شاید مربوط به نصب زیاد app باشه که شاید موجب کندی بشه. البته من دیدم که android ICS اومده رو OB، شما نگرفتینش؟ و فکر کنم با ICS سرعت پنل ها بهتر میشه، نه؟
خیلی ممنونم از کمکتون.
البته مسئله اصلی در مورد تفاوت ایس 2 و OB ، پردازندس که اونم در اجرای بازی های سنگین و مالتی تسکین بکار میاد. من چندتا ویدیو از اجرای چندتا بازی سنگین روی ایس 2 مثل Nova و combat گرفتم و با اختلاف 2-3 ثانیه کند بود. بازی کردن با گوشی برام مهمه ولی نه بازی های سنگین، تازه بازی های سنگین بخودی خودش گاهی خسته کنندس چون با گوشی حال نمیده، من بهترین بازی های دنیا رو با لپ تاپم بازی میکنم، حالا فکر کنید که اون بازی سنگین افت فریم هم داشته باشه. البته تو گوشی های با این رنج قیمت این هم جای شکر داره.
فقط اینجا دو تا سوال دیگه دارم 30vil عزیز:
1- اینکه گوشی Optimus Black مالتی تسکنین یا همون اجرای چندتا برنامه همزانش چطوریه؟
2- بعضی ها میگفتن با froyo تو پنلا افت سرعت دیدن، ولی باز اون با گفته ی شما شاید مربوط به نصب زیاد app باشه که شاید موجب کندی بشه. البته من دیدم که android ICS اومده رو OB، شما نگرفتینش؟ و فکر کنم با ICS سرعت پنل ها بهتر میشه، نه؟
1- دوست عزیز تا الان برنامه هایی که نصب کردم مشکلی نداشته آسفالت 7 هم روش امتحان کردم روان اجرا میکنه
2- الان من با 2.2 انقدر راحتم و روان کار میکنه که میترسم به 2.3 ارتقا بدم درمورد ارتقا هم چون گوشی گارانتی یاس داره شرکت بدون هزینه با باکس اصلی به 2.3 آپدیت میکنه تکنسین اونجا میگفت هم روانتر میشه هم مصرف باتری کمتر میشه اما فعلا با 2.2 خیلی راحتم ICS اومده اما برای خاورمیانه هنوز نیومده
LordPedi
31-08-2012, 12:58
خیلی از پاسخ سریع و مناسبت ممنونم. من احتمال 99% دیگه Optimus Black رو میخرم فقط تنها مشکل محتمل دیگه ای که شنیدم اینه که بعضیا میگن OBشون به wifi وصل نمیشه یا برخی از برنامه هاشون نمیتونه از wifi استفاده کنه، شما این مشکلو نداشتی؟
خیلی از پاسخ سریع و مناسبت ممنونم. من احتمال 99% دیگه Optimus Black رو میخرم فقط تنها مشکل محتمل دیگه ای که شنیدم اینه که بعضیا میگن OBشون به wifi وصل نمیشه یا برخی از برنامه هاشون نمیتونه از wifi استفاده کنه، شما این مشکلو نداشتی؟
دوست عزیز من که این مشکل رو نداشتم با وایرس دانشگاه و خونه هیچ مشکلی نداشته اکانت سازی و مارکت و LG APP هیچ مشکلی نداشته جی پی اس هم خیلی سریع فیکس میشه
salamichobaran
05-09-2012, 23:58
بچه ها بین xperia ray با lg optimus black p970 هم میشه یه مقایسه ای بکنین ؟ به نظر شما کدوماش بهتره؟ اولویت های من اول دوربین ( البته ممکنه کیفیت دوربین 5 مگاپیکسلی از 8 بیشتر باشه) دوم صفحه نمایش. ممنون میشم نظراتونو بهم بگین :-) کلا روی محصولات lg میشه حساب کرد یا نه ؟
maziarzar
06-09-2012, 06:43
ری که الان گرون شده رفته دوربرای500تومن نمیارزه اخه قبلا 370بود
دوربین ری بهتره صفحه نمایششم بد نیست
ال جی رواکثرا نپسندیدا میگن این گوشی رو که اپ میکنی سرعتش افت شدید پیدا میکنه
بچه ها بین xperia ray با lg optimus black p970 هم میشه یه مقایسه ای بکنین ؟ به نظر شما کدوماش بهتره؟ اولویت های من اول دوربین ( البته ممکنه کیفیت دوربین 5 مگاپیکسلی از 8 بیشتر باشه) دوم صفحه نمایش. ممنون میشم نظراتونو بهم بگین :-) کلا روی محصولات lg میشه حساب کرد یا نه ؟
دوست عزیز من این 3 گوشی + سامسونگ GS رو کاملا از نزدیک تست کردم و به اپتیموس بلک رسیدم اولا کیفیت صفحه نمایشش از همه این گوشی ها بهتره + دوربین کیفیت خیلی خوبی داره و میشه یه جورایی با دوربین ray مقایسش کرد + آندروید 2.4 براش میاد به زودی+ کیفیت ساختش خیلی بهتر از ray
+ صفحه بزرگتر + کره ای بودن گوشی + باتری بهتر + صدا بهتر + ....
در مورد برند الجی هم من کاری به حرف مردم ندارم تاحالا 3 تا گوشی از این برند داشتم واقعا راضی هستم اگر الجی هم مثل سامسونگ تبلیغات داشت مطمئنا خیلی بهتر فروش میکرد
maziarzar
07-09-2012, 07:29
دوست عزیز من این 3 گوشی + سامسونگ GS رو کاملا از نزدیک تست کردم و به اپتیموس بلک رسیدم اولا کیفیت صفحه نمایشش از همه این گوشی ها بهتره + دوربین کیفیت خیلی خوبی داره و میشه یه جورایی با دوربین ray مقایسش کرد + آندروید 2.4 براش میاد به زودی+ کیفیت ساختش خیلی بهتر از ray
در مورد برند الجی هم من کاری به حرف مردم ندارم تاحالا 3 تا گوشی از این برند داشتم واقعا راضی هستم اگر الجی هم مثل سامسونگ تبلیغات داشت مطمئنا خیلی بهتر فروش میکرد
تبلیغات ال جی همچین کمم نیست تو ماهواره تو خیابون تو مجله همش تبلیغ پرادا3 3دی ال7 ...ال جی هست
منتهاش هم قیمت محصولات وهم پشتیبانی ومحبوبیتش به سامسونگ نمرسه
ال جی گوشی های رو اگه نگاه کنی نسبت به سامسونگ خیلی عقبه
مخصولاا تو ایران چون خیلی از گوشی های سامسونگ تو ایران نمیاد
تبلیغات ال جی همچین کمم نیست تو ماهواره تو خیابون تو مجله همش تبلیغ پرادا3 3دی ال7 ...ال جی هست
تبلیغات سامسونگ بیشتره الجی جدیدا به تبلیغ روی آورده شما تاحالا تبلیغ بلک رو جایی دیدی!!
از نظر قیمت که الجی خیلی کمتره پس ربطی به قیمت نداره
کدوم گوشی الجی از سامسونگ عقبه؟ سامسونگ کپی برداری بیش نیست الجی کوکی رو زد سامسونگ استار رو رونمایی کرد الجی آرنا رو تولید کرد بلافاصله سامسونگ جت رو معرفی کرد بعد هم که کپی از اپل و اون شکایت و داستانها
الان الجی اپتیموس G رو معرفی کرده میشه بگی کدوم گوشی سامسونگ در حد oG هستش؟
از نظر پشتیبانی هم الجی عقب بود اما الان خیلی بهتر شده همونطور که 2.4 برای اپتیموس میاد اما سامسونگ برای GS ...
salamichobaran
07-09-2012, 12:23
ری که الان گرون شده رفته دوربرای500تومن نمیارزه اخه قبلا 370بود
دوربین ری بهتره صفحه نمایششم بد نیست
ال جی رواکثرا نپسندیدا میگن این گوشی رو که اپ میکنی سرعتش افت شدید پیدا میکنه
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین :46:
maziarza: شما خودت این گوشی رو امتحان کردی از نزدیک ؟توی این رنج قیمت پیشنهاد دیگه ای داری ؟
salamichobaran
07-09-2012, 14:11
بچه ها من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کردم به نظرم عکس های گرفته شده با lg مرده تر از ری اومد. نظر شما چیه ؟
LordPedi
11-09-2012, 10:33
خواهشا دیگه حرف از سامسونگ نزنید، همه می دونن اون یه کپی کننده ی پتنت بیشتر نیست. در ضمن اکثر کسانی که سامسونگ میخرن اصلا از طراحیش و کیفیت ساختش راضی نیستند. من شخصا خودم SII داشتم، دیگه بعد یه مدت حالم از بدنه و قیافش به هم خورد و رفتم فروختمشو هفته پیش Optimus Black خریدم. همچنین 10-12 نفر از دوستام بعد از خریدن SII و SIII، بعد از یه مدت مجبور شدن بخاطر قیافه و ساخت بی کیفیتشون اونا رو بفروشن. پول درآوردن بهر بهایی حتی کپی و سوء استفاده از سایر برندها کاملا نشون ندهنده ی ضعف یه کمپانیه، این ضعف در آینده بیشتر ظاهر میشه.
تبلیغات سامسونگ بیشتره الجی جدیدا به تبلیغ روی آورده شما تاحالا تبلیغ بلک رو جایی دیدی!!
از نظر قیمت که الجی خیلی کمتره پس ربطی به قیمت نداره
کدوم گوشی الجی از سامسونگ عقبه؟ سامسونگ کپی برداری بیش نیست الجی کوکی رو زد سامسونگ استار رو رونمایی کرد الجی آرنا رو تولید کرد بلافاصله سامسونگ جت رو معرفی کرد بعد هم که کپی از اپل و اون شکایت و داستانها
الان الجی اپتیموس G رو معرفی کرده میشه بگی کدوم گوشی سامسونگ در حد oG هستش؟
از نظر پشتیبانی هم الجی عقب بود اما الان خیلی بهتر شده همونطور که 2.4 برای اپتیموس میاد اما سامسونگ برای GS ...
کاملا باهات موافقم 30vil عزیز. بالاخره سامسونگ یه روز مفتضح میشه، حتی اگرم مفتضح نشه، از سایر رقبا عقب میفته. الان کمپانی های دیگه دارن با طرح و ایده های نو و جذاب، گوشی های جدیدی وارد بازار میکنن. مثلا کمپانی Motorolla چندتا گوشی معرکه معرفی کرده که هر کدوم میتونن طرفدارای زیادی برای خودشون پیدا کنند. من خودم شخصا طرفدار کمپانی خاصی نیستم و اگر کار جدید، خلاقانه و تاپی معرفی بشه حتما میرم سراغش و اصلا مارک باز نیستم، ولی اگه از یه کمپانی بدم بیاد دیگه سمت محصولاتش نمیرم. سامسونگ واقعا دیگه شورشو در آورده، کپی کردن ها یه طرف و طراحی یکنواخت و دل زننده یه طرف دیگه. حالا بازم بیاین ازش حمایت کنین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.