ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد اکسترنالم نشون میده 140 گیگش پره ولی هیچی توش نیست .

hadi_vazi
21-08-2012, 15:42
سلام یه هارد اکسترنال مکستور دارم که توش 145 گیگ فیلم بود ، چند روز پیش یه سری فایل دیگه ریختم روش هاردم ویروسی شد و اون فیلمام دیگه تو هارد نبود با اینکه حجم استفاده شده هارد با اون فیلما رو نشون میداد.
کلا ویروس کشیش کردم یه سری ویروس ها از بین رفت اون فایل های جدید رو پاک کردم الان کل هاردم پاکه و فقط یه فولدر به اسم RECYCLER اضافه شده و خود هارد نشون میده 140 گیگ فایل توشه ولی هیچی توش نیشت راهی هست اون فیلم ها رو برگردونم؟

ata.royalfalcon
21-08-2012, 16:36
سلام یه هارد اکسترنال مکستور دارم که توش 145 گیگ فیلم بود ، چند روز پیش یه سری فایل دیگه ریختم روش هاردم ویروسی شد و اون فیلمام دیگه تو هارد نبود با اینکه حجم استفاده شده هارد با اون فیلما رو نشون میداد.
کلا ویروس کشیش کردم یه سری ویروس ها از بین رفت اون فایل های جدید رو پاک کردم الان کل هاردم پاکه و فقط یه فولدر به اسم RECYCLER اضافه شده و خود هارد نشون میده 140 گیگ فایل توشه ولی هیچی توش نیشت راهی هست اون فیلم ها رو برگردونم؟

سلام
دستور زير رو كپي و سپس در CMD پيست كنيد و سپس اينتر بزنيد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به جاي F در دستور بالا ، درايو مورد نظرتون رو وارد كنيد ، مثلا ممكنه درايو Z باشه . پس از ریکاوری کردن داده ها در جای امن ، هارد رو کامل فرمت کنید تا اثر ویروس از بین برود .

saeed1351
17-05-2013, 11:18
امروز هاردو به ریسیور وصل کردم هاردم دو ترا است
90 درصد هاردم پاک شد البته حجم داره ولی اکثر فیلم ها ناپید شده نمی دونم چکار کنم در ثانی اگه هارد رو فرمت کنم میتونم فیلم ها رو رو خود هارد بازیابی کنم اخه جا ندارم برا اینکه دو ترا را در انجا باز یابی کنم

EXTREME
17-05-2013, 15:00
امروز هاردو به ریسیور وصل کردم هاردم دو ترا است
90 درصد هاردم پاک شد البته حجم داره ولی اکثر فیلم ها ناپید شده نمی دونم چکار کنم در ثانی اگه هارد رو فرمت کنم میتونم فیلم ها رو رو خود هارد بازیابی کنم اخه جا ندارم برا اینکه دو ترا را در انجا باز یابی کنم

جوابتون رو تو اون تاپیک دادم