مشاهده نسخه کامل
: خرید G53jw آری یا نه؟
hnaserisoft
21-08-2012, 15:17
سلام خدمت دوستان. من یه لپ تاپ G53jw دست دوم گیر آوردم. طرف 2تومن قیمت داده . به نظرتون میرزه یه نه؟ پولمو بدم یه لپ تاپ نو بخرم بهتر نیست؟
1DL0VeB0Y
21-08-2012, 15:35
نه بهتره نخری ...
مدل های هیلی بهتری هست که گرافیک گیم هم داره و خیلی خیلی هم شیک تره و با کیفیت تره ...
کاربری رو بگین ؟
به نظر من هم یه لپتاپ جدید بخری هیچ فرقی تو بازی برات با G53 نداره.این مدلها رو می تونی انتخاب کنی.hp dv6t 7000,asus n56 , lenovo y580 لنوو یه مقدار گرافیکش قویتره از بقیه و حتی از g53.دو تای دیگه گرافیکشون تقریبا مثل g53 هست.قیمتشون همیه مقدار بالای دو تومنه.asus فکر می کنم گرونتر از بقیه است.ولی باز خیلی بهتره همین پول رو بدی و یه لپتاپ دست دوم بگیری.کلا لوازم الکترونیکی مخصوصا گوشی و لپتاپ به دست دومش اعتباری نیست.ممکنه هیچ مشکلی نداشته باشه.ممکنه طرف پدرش رو دراورده باشهکلا لپتاپ می خواد 3-4 سال عمر کنه یکی دو سال هم دست یکی دیگه بوده باشه که هیچی.حالا اگه یه لپتاپ یه تومنی بود یه چیزی
hnaserisoft
22-08-2012, 10:37
به نظر من هم یه لپتاپ جدید بخری هیچ فرقی تو بازی برات با G53 نداره.این مدلها رو می تونی انتخاب کنی.hp dv6t 7000,asus n56 , lenovo y580 لنوو یه مقدار گرافیکش قویتره از بقیه و حتی از g53.دو تای دیگه گرافیکشون تقریبا مثل g53 هست.قیمتشون همیه مقدار بالای دو تومنه.asus فکر می کنم گرونتر از بقیه است.ولی باز خیلی بهتره همین پول رو بدی و یه لپتاپ دست دوم بگیری.کلا لوازم الکترونیکی مخصوصا گوشی و لپتاپ به دست دومش اعتباری نیست.ممکنه هیچ مشکلی نداشته باشه.ممکنه طرف پدرش رو دراورده باشهکلا لپتاپ می خواد 3-4 سال عمر کنه یکی دو سال هم دست یکی دیگه بوده باشه که هیچی.حالا اگه یه لپتاپ یه تومنی بود یه چیزی
ممنون از راهنماییتون. ولی طرف پسر خاله ی خودمه و اهل بازی نیست. فکر کنید رفته این لپ تاپو واسه ی قیافش خریده و هیچ فشاری هم بهش نیاورده. الان هم میخاد zene book بخره و اینو ردش کنه.منم چون میدونم کولینگ asus خوبه و اینم بد لپ تاپی نیست گفتم خوبه بخرمش . البته شاید 1800 هم بتونم بگیرمش. اون مدل هایی هم که فرمودید بالای 2500هست و خیلی کمه.با توجه به این شرایط می ارزه بخرم یه صبر کنم؟ چقدر می ارزه بالای این لپ تاپ پول بدم؟
خب اگه مطمئنی از لپتاپ زیاد کار نکشیده و سرپاست می ارزه.اون مدلها هم همشون بالای 2.5 نیستند.مثلاHp فکر کنم حدود 2.300 باشه شاید هم کمی کمتر یا y580.به هر حال g53 لپتاپ خوبیه.کسی نمی گه بده.ولی وزنش هم زیاده ها.البته سری گیمه و کولینگش هم عالیه.fhd هم هست صفحه matte داره فکر می کنم و برای گیم خوبه
hnaserisoft
22-08-2012, 14:49
خب اگه مطمئنی از لپتاپ زیاد کار نکشیده و سرپاست می ارزه.اون مدلها هم همشون بالای 2.5 نیستند.مثلاHp فکر کنم حدود 2.300 باشه شاید هم کمی کمتر یا y580.به هر حال g53 لپتاپ خوبیه.کسی نمی گه بده.ولی وزنش هم زیاده ها.البته سری گیمه و کولینگش هم عالیه.fhd هم هست صفحه matte داره فکر می کنم و برای گیم خوبه
آره وزنش فکر کنم 3.8 باشه . یه سوال دیگه هم داشتم. اگه چند وقت دیگه پشیمون شدم چقدر می تونم ردش کنم بره ؟ از قیمتاشون خبر دارید؟ نوی اینا دیگه هست؟ گیر میاد؟اکه باشه چنده؟ راستی jw هستا
راستش الان g53 فکر کنم از 3400 داره به بالا.این sw , jw و... رو یادم نیست دقیق.وقت سرچ هم ندارم.گرافیک که همون 560 ه فکر می کن.رمشون هم 8 ه دیگه.البته با رم 16 هم دیده بودم فکر کنم.شاید هم g74 بود.الان زیر .3.400 فکر نمی کنم باشه.باز هم قیمت دقیق بگیر یا تو نت سرج کن.بازار دست دو رو نمی دونم چه جوریه حقیقتش
دوست عزیز اگه واسه بازی میخای حتما بگیر
چون میدونی دسنه کی بوده
گرافیکش مخصوص بازیه
کولینگش فکرنم ازهمه بهتره
فقط بدیش اینه که شکلش بیشتر واسه بازیه یعنی خیلی سن بالانیست در عوض اصل بازیه
در ضمن جزئه بهترین سریه asus
age 3d nist pas fhd hast
سلام خدمت دوستان. من یه لپ تاپ G53jw دست دوم گیر آوردم. طرف 2تومن قیمت داده . به نظرتون میرزه یه نه؟ پولمو بدم یه لپ تاپ نو بخرم بهتر نیست؟
خرید g53 اصلا توصیه نمیشه چون با همین کانفیگ مدلهای بهتر و ارزانتری وجود داره.
ولی شما میخوای از اشنا بخری قضیه کاملا فرق میکنه و بیشتر به این بستگی داره که تمیز و سالم هست یا نه اگه باشه با این قیمت خوبه.
hnaserisoft
23-08-2012, 16:42
خرید g53 اصلا توصیه نمیشه چون با همین کانفیگ مدلهای بهتر و ارزانتری وجود داره.
ولی شما میخوای از اشنا بخری قضیه کاملا فرق میکنه و بیشتر به این بستگی داره که تمیز و سالم هست یا نه اگه باشه با این قیمت خوبه.
دوست عزیز میتونی چند مدل بهم پیشنهاد کنی با قیمتاشون که واسه ی گیم یه همچین کارایی رو داشته باشه؟
سلام
فقط برای بازی میخاهید؟ وزنش بالا هست و شکل جالبی نداره بخاطر سری گیم بودن
وزن بالایی داره حال کردی با خودت ببری جایی :13:بهتر نیست سیستم desktop خوب ببندید؟ سری گیم هم باشه بازی های جدید خوب اجرا نمیکنه
حساب کنید خوب نگه داشته و تمیزه بازم دستگاه کار کرده هست ممکنه بعد مشکلی بیش بیاد همیشه نو بهتره
چند وقته خریداری شده؟ ببینید اون زمان قیمتش چند بود بنظرم این قیمت زیاده و رو دستت میمونه
نظرم رو همون مدل هایی است که بچه ها گفتن
hnaserisoft
23-08-2012, 18:47
سلام
فقط برای بازی میخاهید؟ وزنش بالا هست و شکل جالبی نداره بخاطر سری گیم بودن
وزن بالایی داره حال کردی با خودت ببری جایی :13:بهتر نیست سیستم desktop خوب ببندید؟ سری گیم هم باشه بازی های جدید خوب اجرا نمیکنه
حساب کنید خوب نگه داشته و تمیزه بازم دستگاه کار کرده هست ممکنه بعد مشکلی بیش بیاد همیشه نو بهتره
چند وقته خریداری شده؟ ببینید اون زمان قیمتش چند بود بنظرم این قیمت زیاده و رو دستت میمونه
نظرم رو همون مدل هایی است که بچه ها گفتن
نمیتونم pc ببندم. دانشجو هستم و می خام حداقل یه قابلیت پرتابل رو داشته باشه.1500 بخرم؟، به نظرتون تا یه سال دیگه چقدر می تونم ردش کنم؟
دوست عزیز میتونی چند مدل بهم پیشنهاد کنی با قیمتاشون که واسه ی گیم یه همچین کارایی رو داشته باشه؟
y580
dv6t 7000
N56
1500 بخر لذتش ببر خدارو هم شکر کن
چون نسبت به لب تابای جدید n56 dv6va7 va y580 کولینگ تخصصی تری داره مخصوص بازی وسرگرمی هم هست ون دانشجویی میگما
مگه چقد کار دانشجویی باهاش انجام میدی(همشونو میکشه فقط یکم شکلش بدرد سرکلاس بردن نمیخوره اونم مشکلی نیست)ولی بجاش حالشو میبری
الان این مشخصات با فولhdحد اقل2.300حداقلا
الان این لب تاب نزدیم3.200تا3.500
اگه تونمیخری بگو ما بخریم
دوستانی که میگن نخر لطفا نخان برند مورد علاقشونو تو سراین بزنن
من عاشقhp وn56هستم ولی سریg asus.......
hnaserisoft
24-08-2012, 12:12
چون نسبت به لب تابای جدید n56 dv6va7 va y580 کولینگ تخصصی تری داره مخصوص بازی وسرگرمی هم هست ون دانشجویی میگما
مگه چقد کار دانشجویی باهاش انجام میدی(همشونو میکشه فقط یکم شکلش بدرد سرکلاس بردن نمیخوره اونم مشکلی نیست)ولی بجاش حالشو میبری
بهش گفتم 1500 می خرم، میگه به این قیمت نمیفروشم. میگه 2تومان.منم با توجه به حرفای دوستان و پیشنهاداتشون منصرف شدم.تازه فکر کنم fullhd نیست، 3d هست. شما جای من باشی تا چقدر حاضری واسش پول بدی؟
کسی نمیخواد برند مورد علاقشو به کسی تحمیل کنه/
گرافیک g53 خیلی قدیمی شده/ وقتی کارت گرافیکی توان انجام یک بازی رو نداشته باشه حالا کولینگش خیلی بالا باشه چه فرقی میکنه.(البته من نمیگم که گرافیک g53 اینجوریه)
و مسئله مهم تر اینکه گرافیک gtx560 که روی این مدل هست 40nn است ولی گرافیک های جدید مثل gt650 و gtx 660 هر دو 28nn هستن و این یعنی دمای کمتر
وقتی گرافیکهای لپتاپهای جدید هم 28nn هست و هم اینکه قویتر است مطمئنا در مقایسه با گرافیک 560 نتیجه ی مشابهی دارن.
فکر کنم fhd باشه ها.باز مطمئن شو.الان مشخصاتش رو دیدم.این که گرافیکش 460 ه!cou ش هم سندی بریج نیست.کلا دو نسل عقبه!چون سندی بریج نیست گرافیک داخلی اینتل هم نداره که مصرف باطری رو پایین بیارهگرافیکش که از 650 هم یه مقدار ضعیفتره.می تونی بنچمارکهاش رو ببینی.اگه مشخصاتش فرق داره اینجا بگو تا ببینیم جیه.ولی فکر می کنم هیمنهاست دیگه.درسته؟باز نظر خودته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.