مشاهده نسخه کامل
: فرق بین قدرت پردازش وفرکانس (مهم)
alexjojo
21-08-2012, 12:09
من یه سوال داشتم اینکه مثلا ما یه سی پی یو داریم که قدرتش پردارشش i7 دو هسته ای با فرکانس 2.0 گیگا هرتز
با یه سی پی یو که قدرت پردازشش i3 دو هسته ای با فرکانس 3 گیگا هرتز
حالا فرق بین این دو تا چیه ؟
درضمن یه بازی که ما داریم تو مشخصاتش نوشته مثلا قدرتش حتی از i3 هم کمتر ولی فرکانس 2.8 گیگا هرتز می خواد
آیا سی پی یو که فرکانسش 2.0 گیگا هرتز با تو جه به قدرتش که i7 هست می تونه این بازی رو بکشه؟
سلام
من منظورتون رو متوجه نشدم
خوب مسلما خیلی تفاوت دارن ما i7 شش هسته ای داریم که 12 مگ کش داره و اینکه چقدر این GH که گفتید بالا میره و تفاوت های دیگه (حالت Turbo دارن)
توصیه میکنم بری به این لینک و مشخصات کامل CPU ها رو ببینی اگه بازم برات سوال بود مدل دقیق CPU رو بگو برات تفاوتشو می نویسم
اما در مورد بازی من تا حالا بازی ندیدم که با i3 اجرا نشه هر چی باشه 2 هسته داره :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو یادم رفت بگم ما i7 دو هسته ای نداریم 4 , 6 هسته ای هست
فرق بین CORE I3-I5-I7 توی چنتا چیزه: (I3 کمترین و I7 بیشترین)
1.تعداد هسته ها
2. مقدار کش
3.تکنولوژی هایپرتردینگ
4.اورکلاکینگ
5.گرافیک مجتمع
6.فرکانس هسته ها
7.قیمت هاشون
8.توان مصرفی
ghadami2005
23-08-2012, 12:59
من یه سوال داشتم اینکه مثلا ما یه سی پی یو داریم که قدرتش پردارشش i7 دو هسته ای با فرکانس 2.0 گیگا هرتز
با یه سی پی یو که قدرت پردازشش i3 دو هسته ای با فرکانس 3 گیگا هرتز
حالا فرق بین این دو تا چیه ؟
درضمن یه بازی که ما داریم تو مشخصاتش نوشته مثلا قدرتش حتی از i3 هم کمتر ولی فرکانس 2.8 گیگا هرتز می خواد
آیا سی پی یو که فرکانسش 2.0 گیگا هرتز با تو جه به قدرتش که i7 هست می تونه این بازی رو بکشه؟
سلام دوست عزیز
بحث فرکانس و مبنا قرار دادن اون بر میگرده به زمانی که تکنولوژی پردازنده ها تقریبا در یک حد بود و تنها تفاوتشون برای اینکه بفهمیم کدوم قدرتش بیشتر هست مربوط به فرکانس بود. منتها الان بحث فرکانس دیگه مطرح نیست و بیشتر معماری پردازنده مهمه . مثلا یه پردازنده قدیمی مثل پنتیوم4 سوکت 487با فرکانس 3.6 خیلی ضعیفتر از i3 سوکت 1155با فرکانس 2.2 هست. فرکانس پردازنده مثل حجم حافظه در کارت گرافیک دیگه معنی شو از دست داده پس برای قدرت پردازنده بهتره به اینها توجه کنیم:
1- معماری پردازنده
2- تعداد هسته های فیزیکی و میزان کش در سطوح مختلف L1 ,L2,L3
3-قابلیتهای خاص مثل هایپر تریدینگ در اینتل
4- فر کانس مرجع
منتها در پردازندهایی با تکنولوژی یکسان هر کدام که فرکانس بالاتر داره قویتره.در مورد بازی ها هم زیاد توجه نکنین خیلی اطلاعاتی که روی کاور مینویسن دقیق نیست .در این مورد که اشاره کردین مشکلی نداره. :20:
سلام
فرق بین سی پی یو های 2rd و 3rd چیست؟>
JOJOBABA
15-03-2013, 07:42
سلام
کسی اینجا نیست جواب این دوستمون رو بده اخه این سوال من هم هست وبرام خیلی مهمه
لطفا دوستان راهنمایی کنند
amir200812
22-03-2013, 00:39
سلام
کسی اینجا نیست جواب این دوستمون رو بده اخه این سوال من هم هست وبرام خیلی مهمه
لطفا دوستان راهنمایی کنند
2rd یا پردازنده های نسل دوم از سری پردازنده های i3,i5,i7 هستند که به اونا پردازنده های Sandy Bridge هم گفته میشه.مثل i3-2120 یا i5-2500
3rd یا پردازنده های نسل سوم از سری پردازنده های i3,i5,i7 هستند که به اونا پردازنده های Ivy Bridge هم گفته میشه. مثل i7-3770 یا i3-3240
تا جایی که میدونم نسل سوم ها مصرف برق کمتری دارند و گرافیک مجتمع اونا قویتر هستند.
Legacy's
23-03-2013, 10:54
در اجرای دستورات(حمل مسافرین) همه چیز که فرکانس کاری پردازنده(سرعت اتوبوس) نیست. ضریب IPC (تعداد مسافری که سوار کرده) این وسط نقش مهم و تأثیر گذار رو در کارامدی یک پردازشگر(اتوبوس) داره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.