PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جدیدترین Mp3 پلیر سونی !!

fa.civil
21-08-2012, 03:39
درود

سونی به تازگی Mp3 پلیری تحت عنوان : NWZ-B173 تولید کرده
لطفاً مقایسه ای بین این مدل و مدل NWZ-B163 (مدل قبلی) در اختیارم قرار دهید .
این دو مدل از لحاظ امکانات و کارایی و تکنولوژی استفاده شده طبق گفته ی سایت سونی دقیقاً مانند هم هستند برای همین گفتم از دوستان که با اینجور وسایل آشنایی دارند بپرسم که کدوم مدل بهتره و چرا ؟!
همچنین لطفاً بفرمایید که پسوند F که بعد از مدل دستگاه میاد معنیش چیه ؟؟ نمونه : NWZ-B173F
و همچنین اطلاعاتی از قیمت این دو مدل هم ذکر بفرمایید
این تصاویر و لینک از سایت اصلی :

NWZ-B173 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NWZ-B163 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سپاس فراوان

ramin_bz
25-08-2012, 14:50
درود

این دو مدل از لحاظ امکانات و کارایی و تکنولوژی استفاده شده طبق گفته ی سایت سونی دقیقاً مانند هم هستند برای همین گفتم از دوستان که با اینجور وسایل آشنایی دارند بپرسم که کدوم مدل بهتره و چرا ؟!
همچنین لطفاً بفرمایید که پسوند F که بعد از مدل دستگاه میاد معنیش چیه ؟؟ نمونه : NWZ-B173F

NWZ-B173 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NWZ-B163 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سپاس فراوان

سلام.من B163F داشتم کیفیتش برای این رده از پلیرها خوب بود فقط مدلی که من داشتم جای دکمه های zap و back بد بود(روی دستگاه بود،در مدل جدید کنار دستگاه قرار گرفته)که این یکم استفاده از این دو دکمه رو سخت می کرد.در کل فکر نمیکنم این دو مدل از لحاظ قابلیت ها و امکانات با هم فرق داشته باشن.ولی از لحاظ راحتی در استفاده مدل جدید بهتره.اون F در آخر مدل نشون میده که این پلیر رادیو FM داره.

t-jays
27-08-2012, 09:38
درود

سپاس فراوان
من هم تفاوتی توی این دو مدل ندیدم.
طبیعتا خرید مدل جدیدتر بهتره
چون مسلما ایراداتی توی اون رفع شده.
b173 باید حدود 125 تومن باشه و اون یکی یه 10 تومن ارزونتر.

تاتانی
29-08-2012, 14:38
حالا میشه یه مقایسه بین 2 مدل B173 Sony و Creative X-Fi 3 کرد؟