مشاهده نسخه کامل
: مشکل با رم
afshin6105
20-08-2012, 23:13
من دو تا رم corsair dominator باس 1600 دارم 2x2gig که با فرکانس 1066 کار میکنن. البته ناگفته نماند که سیستمم به خاطر همین رم ها ارور صفحه آبی میده. میخوام بدونم که چرا با این فرکانس کار میکنه و اینکه چرا قابلیت xmp رو تو تنظیمات بایوس نداره این رم؟
من دو تا رم corsair dominator باس 1600 دارم 2x2gig که با فرکانس 1066 کار میکنن. البته ناگفته نماند که سیستمم به خاطر همین رم ها ارور صفحه آبی میده. میخوام بدونم که چرا با این فرکانس کار میکنه و اینکه چرا قابلیت xmp رو تو تنظیمات بایوس نداره این رم؟
مدل سی پی یوت چیه ؟
afshin6105
21-08-2012, 00:08
مادربردم giga p55-usb3 و سی پی یو هم corei5 750 هستش.
شما در قدم اول بایاس مینت رو حتما اپدیت کن بعد ببین در بایاس گزینه xmp میاد یا نه اگه نیومد باید دستی ست کنید فرکانس رو
Mr.saberi
21-08-2012, 01:23
با سلام به ...
کابل کارت گرافیک ات را عوض کردی ؟ اگه عوض کنی فک کنم درست میشه.یه نفر دیگه هم این مشکل رو داشت که مشکلش با عوش کردن کابل گرافیک درست شد .
خوب سوکت پردازندت 1156ـه و طبیعتا باید رو 1066 کار کنه ولی از طریق xmp باید ره بالا که شما میگی نداره...
شما یه بار باسوس مین رو رو آپدیت کن
ess_1362
21-08-2012, 06:56
پردازنده های i5 از سوکت 1156 در حالت عادی نهایت تا فرکانس 1333 را ساپورت می کنند
شما باید فرکانس bclk را از درون بایاس دستی از 133 بذارید روی 160 و cpu multiplier را هم دستی از 21X بذارید روی 18X
بدین ترتیب فرکانس رم از 1333 روی 1600 ست میشه و فرکانس پردازنده هم روی 2.88 ست میشه
البته می تونید بایاس مادربرد را بروزرسانی کنید که با اینکار ممکن هست که پروفایل xmp از درون بایاس فعال بشه که خودش این عملیات را برای شما انجام خواهد داد که خیلی هم با هم تفاوت ندارند.
مورد بعدی ولتاژ و تایمینگ رم هست که با مشاهده مقادیر مندرج در منوی spd نرم افزار cpuz باید از درون بایاس ست بشه
فکر می کنم ولتاژ رفرنس برای سری dominator و xms3 باید 1.65 ولت باشه
موفق باشید
یا با xmp یا با ضریب رم باید فرکانس رم رو درست کنی
برای xmp هم مین باید این قابلیت رو داشته و هم رم ها
اگه با xmp نشد میتونید از ضریب رم استفاده کنید
آپدیت بایوس مین هم حتما انجام بدین
black years
21-08-2012, 21:46
یا با xmp یا با ضریب رم باید فرکانس رم رو درست کنی
برای xmp هم مین باید این قابلیت رو داشته و هم رم ها
اگه با xmp نشد میتونید از ضریب رم استفاده کنید
آپدیت بایوس مین هم حتما انجام بدین
سلام.
این سیستم برای یکی از آشناهام هست.که به دلیل نداشتن رم روی سیستمش من مشکل ایشون رو پیگیری میکنم.
ما این سیستم رو با 2 تا رم Dual متفاوت دیگه تست کردیم.که هر دو رم با باس 1333 کار میکردند و گزینه XMP در هر دو رم فعال بود.در صورتی که با رم خودش تست میکردیم با باس 1066 کار میکرد و گزینه ی XMP فعال نبود.
یکی از رم ها ADATA Dual Chanel باس 2000 و دیگری Corsair Vengence Dual Chanel باس 1600.
خب به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟؟
سلام.
این سیستم برای یکی از آشناهام هست.که به دلیل نداشتن رم روی سیستمش من مشکل ایشون رو پیگیری میکنم.
ما این سیستم رو با 2 تا رم Dual متفاوت دیگه تست کردیم.که هر دو رم با باس 1333 کار میکردند و گزینه XMP در هر دو رم فعال بود.در صورتی که با رم خودش تست میکردیم با باس 1066 کار میکرد و گزینه ی XMP فعال نبود.
یکی از رم ها ADATA Dual Chanel باس 2000 و دیگری Corsair Vengence Dual Chanel باس 1600.
خب به نظرتون مشکل از کجاست ؟؟؟
اگه با اون رم ها xmp فعال است ولی با این رم ها فعال نیست دو حالت داره یا باید بایوس آپدیت بشه یا اون رم ها پروفایل xmp رو ساپورت نمیکنن
اگه با ضریب رم نتونید افزایش بدین باید با bclk این مشکل رو حل کنید
black years
22-08-2012, 00:21
اگه با اون رم ها xmp فعال است ولی با این رم ها فعال نیست دو حالت داره یا باید بایوس آپدیت بشه یا اون رم ها پروفایل xmp رو ساپورت نمیکنن
اگه با ضریب رم نتونید افزایش بدین باید با bclk این مشکل رو حل کنید
رم خودش روش زده 1600 اما با فرکانس 1066 کار میکنه و از توی نرم افزار CPU-Z که نگاه کردیم دیدم تا باس 1333 داره و 1600 نیست !!!
فعال نبودن XMP بخاطر آپدیت نبودن بایوس نیست،چون بایوس رو به آخرین ورژن که F9 بود آپدیت کردیم.
این رم رو روی سیستم خودم هم تست کردم و XMP فعال نبود،در صورتی که با رم خودم XMP فعال هست.
توی سایت سازنده که رفتیم،توی مشخصات زده بودن که XMP داره.
ess_1362
22-08-2012, 07:01
شما دو شات از تب های مموری و spd نرم افزار cpuz هنگام بکارگیری رمهای corsair dominator بذارید تا بررسی بشه
afshin6105
31-08-2012, 19:15
شما دو شات از تب های مموری و spd نرم افزار cpuz هنگام بکارگیری رمهای corsair dominator بذارید تا بررسی بشه
دوستان من جفت رمهامو فرستادم گارانتی. ایشالله که تعویض کنن :42:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.