مشاهده نسخه کامل
: مشکل بالا نیامدن سیستم بعد از خنک شدن
سلام
یه مشکلی با مادربرد msi دارم وقتی که سیستم رو روشن میکنم تصویر نمیاد بالا تمام قطعاتش سالمه ولی وقتی که فن cpu رو جدا می کنم و cpu داغ میشه سیستم ریستارت میشه و تصویر بالا میاد.و تا وقتی cpu گرمه هر وقت سیستمو روشن کنم تصویر میاد بالا ولی سرد که شد بازم فن روشن میشه ولی سیستم بوقی نمی زنه و تصویر بالا نمیاد
باید بایوس رو با برداشتن باتری مین دیفالت کنید و باتری مین رو حتما چک کنید
اگه از سلامت قطعات از جمله رم - گرافیک پاور مطمئن هستین یا مشکل از فن سی پی یو است و خوب خنک نشدن سی پی یو یا خود مین یا اتصال بدنه
هم بایوس رو اپدیت کردم هم باتری رو عوض کردمواتصال رو هم چک کردم.
فن cpu خوب کار میکنه مشکل اینجاست که انگار تا cpu داغ نکنه برق به مادربرد نمیاد یه حالتی مثل شوک میمونه.
هم بایوس رو اپدیت کردم هم باتری رو عوض کردمواتصال رو هم چک کردم.
فن cpu خوب کار میکنه مشکل اینجاست که انگار تا cpu داغ نکنه برق به مادربرد نمیاد یه حالتی مثل شوک میمونه.
قطعات رو که میگین مطمئنید سالمه بایوس رو هم آپدیت کردین باتری هم عوض کردین اتصال بدنه هم که نیست فن سی پی یو هم سالمه پس فقط میمونه مین
یعنی سی پی یو دیر گرم میشه در نتیجه دیتکت نمیشه همون اول و سیستم تصویر نمیده
شما مدل مینتون چیه ؟
مشکل شما اگه از طرف بایوس یا باتری مین مشکلی نباشه میتونه اول از همه از کثیفی سوکت باشه روی مین
روی مینتون پلاستیک روی سوگت رو با آرامی بکنید و روی سوکت رو تمیز کنید و پلاستیک روشو
اگه درست نشد باید خود مین بررسی بشه
این مشکل میتونه از چیپ شمالی - آی سی کلاک - و مدار تذیه مین و چیپ pwm باشه
برای چیپ شمالی باید با هیتر حرارت داده بشه
آی سی کلاک در حالت روشن باید یکی از پایه هاش ولتاژ 1.2 تا 1.9 رو بده
مدار تغذیه مین ماسفت ها و خازن های 6.3 ولتی و چیپ pwm چک بشه
ماسفت ها اول باید با مولتی متر تست اتصال بگیرید اگه مشکل داشت خارج از برد رو تست دیود تست کنیدش
مین روشن شد یک تست حرارت چیپ هارو بگیرید یعنی دستتون رو بزارید رو چیپ ها ببینید کدوم چیپ حرارتش بیش از حد زیاده
بهتره سیستم به صورت open air هم تست بشه
mostafajannnn
16-09-2012, 16:21
یکی از دوستام میدونه
بهش میگم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.