ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه ميوه اي براي زنان باردار خوب است ؟

manya-atashin
20-08-2012, 17:42
سلام دنبال يه سايت ميگردم كه ميوه هايي كه براي زنان باردار مناسب هست رو معرفي كرده باشه و يه توضيح چند خطي هم در موردشون داده باشه ! يكي پيدا كردم گفته بود اينا خوبن ولي توضيح نداده بود ! توضيحش رو ميخوام سیب، انگور، گیلاس، گلابی، طالبی، هندوانه

(@.@)
20-08-2012, 17:45
گلابی و به که سفارش هم شده باعث زیبایی بچه میشه

manya-atashin
20-08-2012, 23:35
ميدونم اينارو ... توضيحاتش رو ميخوام ! جايي نيست توضيح داده باشه يعني ؟ تو نت

manya-atashin
22-08-2012, 22:55
نيست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

morsadr
24-08-2012, 20:24
دوست عزیز در این مورد قانون و قاعده خاصی نداریم ( البته از نظر علمی ) خانم باردار باید تغذیه متنوع و کامل داشته باشد و نمی توان گفت چیزی بهتر و یا چیزی بدتر است

manya-atashin
25-08-2012, 12:42
من نه دنبال قاعده هستم نه قانون ! يه منبع نيست يعني كه دو خط نوشته باشه گلابي رو زنان حامله بخورن كه واسه زيبايي خوبه؟ موز رو بخورن كه واسه اندام بچه خوبه و ... !

morsadr
26-08-2012, 09:39
من نه دنبال قاعده هستم نه قانون ! يه منبع نيست يعني كه دو خط نوشته باشه گلابي رو زنان حامله بخورن كه واسه زيبايي خوبه؟ موز رو بخورن كه واسه اندام بچه خوبه و ... !

خب منم که عرض کردم همچین چیزی وجود نداره که مثلا گلابی برای زیبایی خوب باشه و ....
اینها همه خرافات بوده و زاده ذهن افراد و بدون پایه علمی . اگر هم مطلبی در اینترنت و یا کتاب و مجله هم که پیدا کنید یه مشت حرف زیادی و بیخود می باشد و اساس و پایه ندارد
ذهن خودتون را درگیر این مطالب نکنید

manya-atashin
26-08-2012, 10:47
من ميخوام ذهنم رو درگير كنم ! تشكر از اظهار نظر شما ..........

Lady parisa
26-08-2012, 11:13
سلام
دوست عزيز همونطور كه دوستمون گفتن چون يه انسان داره به وجود مي ياد و رشد مي كنه همه چيز بايد تغذيه بشه
فقط از قديم و توي طب سنتي گفته شده كه توي ماههاي اوليه بارداري خوردن زعفرون خيلي توصيه نميشه!
انواع خشكبار -كندر-عسل-خرما-سبزيجات و ميوه ها و بسيار خاصيت دارن+ ورزشهاي بارداري .
ضمن اينكه بايد تنوع غذايي باشه و مراقب باشيد كه خدايي نكرده ااضافه وزن و مصرف مواد چرب باعث خفگي نوزاد نشه.

من كتاب "ريحانه بهشتي" كه شامل روشهاي قرآني و ديني هست كه از قبل از بارداري تا بعد از دوسالگي كودك هست رو با قيمت مناسبي كه داره پيشنهاد مي كنم

موفق باشيد