ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاهش سرعت با مودم 8901 tplink

M A M M U T
20-08-2012, 17:06
سلام من چند مدت قبل یه مودم 8811 داشتم که وایرلس نداشت سرعت دانلودم 50-60 بود اما حالا که 8901 گرفتم که وایرلس داره و با lan وصل میشم و دستگاه دیگری هم بهش وصل نیست سرعت دانلود 30-45 هست....
خواستم ببینم این به خاطر share کردن اینترنت وایرلس هست؟نمیشه وایرلسش رو خاموش کنم تا فقط با lan اینترنت رو منتقل کنه؟

EXTREME
20-08-2012, 17:10
علت های زیادی داره مشکل شما یا این مشکل از isp است یا یک چیزی داره پهنای باند رو کم میکنه حالا یا ویروس یا آپدیت ویندوز آپدیت یک نرم افزار یا آنتی ویروس یا یک کاربر با وایرلس وصل بشه و از نت استفاده بکنه و .....

فریم ویر مودم رو هم آپدیت کنید
برای اینکه بفهمید کسی به وایرلس وصل شده یا نه باید dhcp table رو ببینید در تنظیمات مودم در interface setup در تنظیمات lan

M A M M U T
21-08-2012, 12:41
علت های زیادی داره مشکل شما یا این مشکل از isp است یا یک چیزی داره پهنای باند رو کم میکنه حالا یا ویروس یا آپدیت ویندوز آپدیت یک نرم افزار یا آنتی ویروس یا یک کاربر با وایرلس وصل بشه و از نت استفاده بکنه و .....

فریم ویر مودم رو هم آپدیت کنید
برای اینکه بفهمید کسی به وایرلس وصل شده یا نه باید dhcp table رو ببینید در تنظیمات مودم در interface setup در تنظیمات lan
از isp نیست چون با اون یکی مودم همین الآن سرعتش عالیه... حالا فریم وریر رو آپ گرید میکنم ببینم چی میشه...اگه آپدیتش کنم باید تنظیمات کانفیگ رو دوباره انجام بدم؟

EXTREME
21-08-2012, 23:03
از isp نیست چون با اون یکی مودم همین الآن سرعتش عالیه... حالا فریم وریر رو آپ گرید میکنم ببینم چی میشه...اگه آپدیتش کنم باید تنظیمات کانفیگ رو دوباره انجام بدم؟

بعد از آپدیت فریم ویر مودم رو ریست کنید و دوباره کانفیگ کنید