PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معادل سازی واحدهای عمومی

Pooyan Assar
20-08-2012, 14:28
سلام

من مهندسی عمران دانشگاه آزاد قزوین میخوندم. وسطش ول کردم، مدرک کاردانی رو گرفتم و کنکور سراسری شرکت کردم. میخوام برم رشته زبان و ادبیات انگلیسی یکی از دانشگاههای سراسری (نتایج هنوز نیومده، نمیدونم کدوم دانشگاه).
میخواستم ببینیم واحدای عمومی که گذروندم، معادل میشه کرد یا نه. نمره هاشون همه بالای 15ست. حدود 20 واحد شده که خودش یه ترمه.

faded
20-08-2012, 15:03
در صورتی که مدرک کاردانی تون رو دریافت کردید , بله واحد های عمومی رو قبول میکنن .

Pooyan Assar
20-08-2012, 15:04
در صورتی که مدرک کاردانی تون رو دریافت کردید , بله واحد های عمومی رو قبول میکنن .
اینی که دانشگاه آزاد بودم مشکلی ایجاد نمیکنه تو دانشگاههای سراسری؟

faded
20-08-2012, 15:42
اینی که دانشگاه آزاد بودم مشکلی ایجاد نمیکنه تو دانشگاههای سراسری؟

در این مورد خاص اطلاعی ندارم

dirt road
20-08-2012, 16:32
سلام
قوانين مربوط به پذيرش واحدهاي درسي در يكي از دانشگاه هاي دولتي بقرار زير است ! :
معادل سازي و پذيرش دروسي كه قبول شدگان آزمون سراسري قبلا در دانشگاهها يا ديگر مقاطع تحصيلي گذرانده اند با رعايت شرايطي به شرح زير مجاز است:

1- دانشجو با توجه به سوابق تحصيلي خود مجازبه شركت در آزمون ورودي رشته جديد باشد.
2- دانشگاه قبلي و مدارك تحصيلي آن مورد تأييد وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشكي باشد.
3- تحصيل دانشجو در دانشگاه قبلي مطابق برنامه مصوب شوراي عالي برنامه ريزي باشد.
4- محتواي آموزشي دروس گذرانده شده دانشجو با دروس رشته جديد به تشخيص گروه آموزشي اشتراك محتوايي داشته و نمره هر يك از دروس از 12 كمتر نباشد.
تبصره 1:
معادل سازي و پذيرفتن دروس توسط گروههاي آموزشي ذي ربط در دانشگاه پذيرنده انجام مي شود.
تبصره 2:
نمرات دروس پذيرفته شده از دانشجو در محاسبه ميانگين نيمسال محسوب نمي شود ولي در محاسبه ميانگين كل دانشجو محسوب خواهد شد.
تبصره 3:
به ازاي هر 20 واحد از دروس پذيرفته شده دانشجو يك نيمسال تحصيلي حداكثر مدت مجاز تحصيل وي كاسته مي شود.

p30v
08-09-2012, 17:53
چه بد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی اگه به 20 واحد نرسه 1 ترم کم نمی شه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

nimamir
15-09-2012, 20:22
من عمران خوندم 33 واحد عمومی پاس کردم انصراف دادم بعد 4 سال الان زبان قبول شدم میشه معادل سازی کرد یا نه؟