PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال ساده از html و css

king40
20-08-2012, 07:53
با سلام
من یه cms نوشتم با php
ولی برای صفحه اصلی سایت زیاد html بلد نیستم
کسی میدونه چطور باید طراحی مثل طرح عکس یا مشابه دربیارم
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M o h a m m @ d
20-08-2012, 08:38
شما باید html و css هم یاد داشته باشین اینا چیزای پایه هستن وگرنه نمیتونید سایت کامل داشته باشید .
میتونی از نرم افزار Adobe Dreamweaver CS3 استفاده کنی طرحش روش پیاده کنی بعد کد نویسی کنی.
یا هم از سورس قالبهای اماده الگو برداری کنی
ولی بهترین کار اینه که html و css یاد بگیرید شما که php یاد دارید خوندن این دوتا 2 3هفته بیشتر وقتت نمیگیره

negar13
20-08-2012, 10:09
شما باید html و css هم یاد داشته باشین اینا چیزای پایه هستن وگرنه نمیتونید سایت کامل داشته باشید .
میتونی از نرم افزار Adobe Dreamweaver CS3 استفاده کنی طرحش روش پیاده کنی بعد کد نویسی کنی.
ولی بهترین کار اینه که html و css یاد بگیرید شما که php یاد دارید خوندن این دوتا 2 3هفته بیشتر وقتت نمیگیره

تایید میشه

king40
20-08-2012, 15:08

مرسی
ولی من از همین نرم افزار Adobe Dreamaver CS3 استفاده می کنم
فقط مشکلم رو ستون های کناریه
وقتی می خوام جدولی رو برای مثال به عنوان ستون های کناری بزارم رو یخ خط قرار نمی گیرن انگار از کد <p> </p> استفاده می کنم
این قسمتو میشه راهنمایی کنی
با تشکر

m.m.m5651
20-08-2012, 15:15
از table چرا؟ از div و tableless استفاده کنید خب! هم راحت تره هم جدید تره تکنولوژیش و هم استاندارده.

king40
20-08-2012, 19:07
از table چرا؟ از div و tableless استفاده کنید خب! هم راحت تره هم جدید تره تکنولوژیش و هم استاندارده.خوب میشه یه مثال بزنی من از این تکنولوژی که میگی اطلاعاتی ندارمیه مثالی که توش 2 ستون باشه:Dیا یه book کتابی که بشه دانلود کرد

m.m.m5651
20-08-2012, 23:51
این مطالب رو خودم نوشتم :) ساده هم هستن:
مثلا همین اینجا رو هم که نگاه کنید، بغل هر پست، با tableless (یعنی float و div ها) منوی اطلاعات کاربر رو انداختن.

king40
21-08-2012, 06:43
این مطالب رو خودم نوشتم :) ساده هم هستن:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مثلا همین اینجا رو هم که نگاه کنید، بغل هر پست، با tableless (یعنی float و div ها) منوی اطلاعات کاربر رو انداختن.باز نمیشه میگه ip شما از طرف سرور بلوک شده