مشاهده نسخه کامل
: درخواست مشاوره برای خرید مانیتور
Mt.Shadow
19-08-2012, 21:21
سلام
میخواستم یه مانیتور LCD بگیرم چون فکر نکنم با بودجه ای که دارم بتونم LED خوبی بخرم (حداکثر 200 تومن)
Full HD باشه اندازه اش هم از 21 بیشتر نباشه
بیشتر برای Ebook خوندن میخوام و هم فیلم دیدن
اصلا" هم بازی نمیکنم
یه چیزی میخوام که چشم رو زیاد خسته نکنه
یکی از رفیقام LCD داشت رنگای سیاه رو یه نمه شطرنجی نشون میداد
در صورت امکان میخوام کنتراستش هم بالا باشه که این اتفاق نیفته (نمیدونم ربطی به کنتراست داره یا نه )
مشخصات سیستم ذغالی ما هم به شرح زیره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این مشخصات میتونم مانیتور Full HD بگیرم یا اصلا" ربطی نداره
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
samira_googleOne
21-08-2012, 15:47
دوست عزیز اکثر مانیتورهای Full HD سایزشون 22 اینچ به بالاس و قیمت مانیتورهای این سایزی هم معمولا بالای 200 تومنه .
یکی از خوش قیمت ترین مانیتورهایی که امکانات خوبیم داره و با چیزایی که میخوای جور در میاد مانیتور E2236VWA AOC هست و lcd هست .
قیمتش حدود 250 تومنه .
مشخصات :
21.5 Wide
كنتراست 60,000:1
Speaker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Full HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وضوح تصوير 1920x1080
DVI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پردازش رنگ DCB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجهز به تكنولوژي DCR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Hub
مجهز به كليدهاي لمسي
قاب مشكي براق
قابل اتصال به پايه ديواري
sajjad1973
21-08-2012, 16:30
به نظر من یهو 284 تومن بده یه LG E2260V FULL LED بگیر خیال خودت رو حالا حالا ها از بابت مانیتور راحت کن -
اصلاحیه : رفتم فروشگاهی که خودم مانیتور رو ازش خریدم 284 تومن( چاره) که مشخصاتش رو برای شما دقیق بنویسم دیدم قیمت زده همین مانیتور رو 324 هزارتومن !!!! من خودم همین دو سه هفته پیش از همون چاره خریدم 284 - قیمت توسایتش هم همون بود - دو هفته ای 40000 رفت رو قیمتش..
Mt.Shadow
21-08-2012, 20:11
دوست عزیز اکثر مانیتورهای Full HD سایزشون 22 اینچ به بالاس و قیمت مانیتورهای این سایزی هم معمولا بالای 200 تومنه .
یکی از خوش قیمت ترین مانیتورهایی که امکانات خوبیم داره و با چیزایی که میخوای جور در میاد مانیتور E2236VWA AOC هست و lcd هست .
قیمتش حدود 250 تومنه .
مشخصات :
21.5 Wide
كنتراست 60,000:1
Speaker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Full HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وضوح تصوير 1920x1080
DVI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پردازش رنگ DCB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجهز به تكنولوژي DCR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Hub
مجهز به كليدهاي لمسي
قاب مشكي براق
قابل اتصال به پايه ديواري
ممنون دوست عزیز فکر کنم گزینه ی خوبیه
اگه قیمتش از 250 نزنه بالا همینو میخرم
از لحاظ ساپورت کارت گرافیک مشکلی پیش نمیاد؟
samira_googleOne
22-08-2012, 14:11
ممنون دوست عزیز فکر کنم گزینه ی خوبیه
اگه قیمتش از 250 نزنه بالا همینو میخرم
از لحاظ ساپورت کارت گرافیک مشکلی پیش نمیاد؟
البته تا جاییکه امروز فهمیدم کلا" قیمت وسایل برقی توی این یه هفته اخیر بالاتر رفته و قیمت جدید این مانیتور رو ندارم ولی مانیتور خوبیه و فکر میکنم با توجه به آیتمهایی که برای خریدت میخوای ، انتخاب مناسبی باشه .
نه از لحاظ ساپورت کارت گرافیک مشکلی پیش نمیاد . کلا" مانیتورها تا جایی که ویژگی خودشون اجازه بده از ویژگی کارت گرافیک استفاده میکنند .
مثلا" اگه کارت گرافیکت تا full hd رو ساپورت کنه ولی مانیتورت hd باشه ، ماکزیمم کیفیتی که میتونی ببینی همون hd هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.