ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل string به double

reza3600
19-08-2012, 20:58
سلام
فرض کنید تابع زیر رو داشته باشم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

z یه استرینگ هست که تابعی از x و y هست مثلا sin(x-y) یا چیزایی شبیه این. من نمیتونم تایپ تابع f_x‌رو عوض کنم. چه طور میتونم استرینگ z رو به تابع f_x‌ به همراه مقادیر عددی x , y بدم و f_x برام z رو حساب کنه و بده؟
ممنون

szh_1367
19-08-2012, 22:55
سلام
فرض کنید تابع زیر رو داشته باشم

z یه استرینگ هست که تابعی از x و y هست مثلا sin(x-y) یا چیزایی شبیه این. من نمیتونم تایپ تابع f_x‌رو عوض کنم. چه طور میتونم استرینگ z رو به تابع f_x‌ به همراه مقادیر عددی x , y بدم و f_x برام z رو حساب کنه و بده؟
ممنون

اگر درست منظور شما رو متوجه شده باشم شما هر بار که تابع f_x صدا زده شده میشود میخواهید فرمولی رو همراه با دو عدد ارسال کنید تا تابع برای شما اون رو حساب کند و جواب رو برگرداند

اگر ایجوری باشه امکان پذیر نیست چون شما در این تابع محاسباتی انجام نداده اید که بخواهید مقدار رو برگردانید

اگر فرمول شما ثابت باشه اون وقت میشه یه کارهایی کرد

reza3600
19-08-2012, 23:49
سلام
فرمول من که توی استرینگ z هست ثابته که شامل جملاتی مثل
sin(x-y) هست.
من میخام هر بار که تابع رو صدا میزنم , اون دو تا عددی که میگیره رو بزاره توی z و حاصل اون رو برگردونه

مثلن بار اول x=3.14/2 , y =0 که باید 1 رو برگردونه

در عمل استرینگ z من شامل تعداد بسیار زیادی متغیره. من میخام هر بار که به تابع خودم مقدار عددی اون متغیر ها رو میدم اونها رو بزاره توی استرینگی که به تابع دادم. بدیهی هست که استرینگی که به تابع میدم بر حسب همون متغیرهایی هست که مقدار عددیشون را به تابع میدم.

مثلن استرینگ تابعی از x,y,t,u هست من میخام وقتی که مقدار عددی این متغیرها رو میدم استرینگ که تابعی از اینهاست حساب بشه.
یه مثال دیگه

z=sin(x-y)+u*t
خب وقتی مقادیر u,y,t,x رو میدم به تابع میخام اونا رو بزاره تو استرینگ و نتیجه ی عددی رو بهم بده

ممنون

szh_1367
20-08-2012, 09:42
سلام
فرمول من که توی استرینگ z هست ثابته که شامل جملاتی مثل
sin(x-y)
هست.
من میخام هر بار که تابع رو صدا میزنم , اون دو تا عددی که میگیره رو بزاره توی z و حاصل اون رو برگردونه

مثلن بار اول x=3.14/2 , y =0 که باید 1 رو برگردونه

در عمل استرینگ z من شامل تعداد بسیار زیادی متغیره. من میخام هر بار که به تابع خودم مقدار عددی اون متغیر ها رو میدم اونها رو بزاره توی استرینگی که به تابع دادم. بدیهی هست که استرینگی که به تابع میدم بر حسب همون متغیرهایی هست که مقدار عددیشون را به تابع میدم.

مثلن استرینگ تابعی از x,y,t,u هست من میخام وقتی که مقدار عددی این متغیرها رو میدم استرینگ که تابعی از اینهاست حساب بشه.
یه مثال دیگه

z=sin(x-y)+u*t
خب وقتی مقادیر u,y,t,x رو میدم به تابع میخام اونا رو بزاره تو استرینگ و نتیجه ی عددی رو بهم بده

ممنون
ببین دوست عزیز شما نمیتوانید رشته بدهید و بدون اینکه محاسباتی انجام دهید توقع جواب داشته باشید مثلا برای فرمول اول باید حتما sin حساب شود

شما به من بگویید دقیقا چنتا فرمول دارید

با این روش شما تنها کار ممکن اینکه فرمولها رو در تابع بنویسید و سپس هر بار که تابع صدا زده میشود رشته رو با این فرمول ها مقایسه کنید هر کدام از فرمول ها که با رشته مورد نظر ما همخوانی داشت محاسبات انجام و پاسخ بازگشت داده خواهد شد