مشاهده نسخه کامل
: کیس و مانیتور کامپیوترم برق میگره !!!!!
Mt.Shadow
19-08-2012, 20:06
سلام به همگی اساتید برقی
هیچ جا پیدا نکردم سوالمو بپرسم اگه اینجا جاش نیست پیشاپیش عذر میخوام !
من امروز جای PC رو عوض کردم
و بعد اینکه دو شاخه ی محافظ برق رو زدم به پریز هنوز محافظ برق رو روشن نکرده بودم
اتفاقی دستم رو زدم به مانیتور که برق گرفت منو به صورت خفن
بعدش اومد دکمه ی پاور پشت کیس رو زدم که به اصطلاح روشنش کنم دیدم ای بابا کیس هم برق داره!
الان که دارم اینارو تایپ میکنم صفحه مانیتور و کیس دارای برق(!) میباشد
دوستان به نظر شما مشکل از چیه ؟
khafan8288
19-08-2012, 20:37
سلام به همگی اساتید برقیهیچ جا پیدا نکردم سوالمو بپرسم اگه اینجا جاش نیست پیشاپیش عذر میخوام !من امروز جای PC رو عوض کردمو بعد اینکه دو شاخه ی محافظ برق رو زدم به پریز هنوز محافظ برق رو روشن نکرده بودماتفاقی دستم رو زدم به مانیتور که برق گرفت منو به صورت خفنبعدش اومد دکمه ی پاور پشت کیس رو زدم که به اصطلاح روشنش کنم دیدم ای بابا کیس هم برق داره!الان که دارم اینارو تایپ میکنم صفحه مانیتور و کیس دارای برق(!) میباشددوستان به نظر شما مشکل از چیه ؟احتمالا یه سیم از داخل پاور به بدنش اتصالی دارهاگه میتونید پاور رو باز کنید و یه نگاهی بندازید
Mt.Shadow
19-08-2012, 20:39
احتمالا یه سیم از داخل پاور به بدنش اتصالی دارهاگه میتونید پاور رو باز کنید و یه نگاهی بندازید
حالا میگیم پاور به کیس برق میده صفحه ی مانیتور چی ؟؟؟
(از نوع CRT)
حالا میگیم پاور به کیس برق میده صفحه ی مانیتور چی ؟؟؟
(از نوع CRT)
شما یک تست بکن مانیتور رو از کیس جدا کن ببین کیس برق داره یا نه چون برای من اینجوری بود مشکل از مانیتورم بود البته برای من برق خفیف داشت نه خفن !
Mt.Shadow
19-08-2012, 21:01
شما یک تست بکن مانیتور رو از کیس جدا کن ببین کیس برق داره یا نه چون برای من اینجوری بود مشکل از مانیتورم بود البته برای من برق خفیف داشت نه خفن !
الان یه بار همه کابل هارو قطع کردم دوباره وصلیدم حل شد !
ممنون
ولی واصم جالبه مگه شیشه برق رو از خودش عبور میده که صفحه ی مانیتور اینقدر برق داره !!!:27:
abbasalifix
19-08-2012, 21:14
دوشاخه مانیتور رو معکوس کنید تست کنید
اگرفع نشد دوشاخه کیس رو معکوش کنید و تست کنید
سلام.
مانیتورهای CRT اینطوری هستن. به دلیل شلیک قوی اشعه ی کاتدی..
الان اگه دستت رو روی مانیتورت بزاری و پات رو به مستقیما به زمین ( بدون فرش یا دیوار سرامیکی ) بزاری ، برق میگیرتت.
اون جریان در کیس به خاطر الکتریسیته ی ساکن هستش، که فقط کافیه یکبار برق رو کامل قطع کنی و روی تموم قسمت های
بدنه تخلیه ی اکتریکی انجام بدین، به این شکل که سطح برقدار رو به زمین متصل کنید.
الان یه بار همه کابل هارو قطع کردم دوباره وصلیدم حل شد !
ممنون
ولی واصم جالبه مگه شیشه برق رو از خودش عبور میده که صفحه ی مانیتور اینقدر برق داره !!!:27:
معمولا این برقی که ذخیره میشه علتش نداشن ارت هست که باعث میشه این حالتی که شما میگی بوجود بیاد
ارت باعث میشه که این برق به زمین انتقال داده بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.