ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خجالت در برابر جنس مخالف ؟

dsa dsa
19-08-2012, 16:32
با سلام .

می دونم این سوالم تکراری هست اما ممنونم می شم کامل راهنمایی کنید .

من مشکلم اینه وقتی در جمع قرار می گیرم مخصوصا جمع دختران کلا استرس می گیرم و صدام یکمی می لرزه و نمی تونم حرفم رو راحت بزنم .

با جنس مخالف کلا کم ارتباط دارم که بخوام حرف بزنم و استرسم رفع بشه یعنی دختری در اطرافم نیست ..

وقتی با یه دختر مواجه می شم نمی تونم حرفمو راحت و روان و ارم بگم شاید اصلا از زدن حرفمم پشیمان بشم و رد شم برم .

دوستانی که تجربیاتی مشابه داشتند لطفا بیان بگند چه جوری این مشکل را رفع کنیم .

با تشکر .

:40:

hermione
19-08-2012, 17:09
با تمرین . یه چند بار که توی جمع صحبت کنی درست میشه
بهترین کار اینه که خیلی توجه نکنی به فرد یا افرادی که می خوای واسشون صحبت کنی
من مشکل با کنفرانس توی کلاسای دانشگاه داشتم انقدر که دیگه رفتم درست شد همیشه هم این فکرو می کنم که کسی به حرفای من توجهی نداره که استرس بهم وارد نشه :دی

sasha199098
19-08-2012, 17:12
اگر اینطور فکر کنی که اونا هم همین مشکل رو دارن و فقط ظاهرشون رو حفظ میکنن فکر کنم نصف مشکلت حل شه

M . Sayid
19-08-2012, 17:17
وقتی با یه دختر مواجه می شم نمی تونم حرفمو راحت و روان و ارم بگم شاید اصلا از زدن حرفمم پشیمان بشم و رد شم برم .

چرا ؟ می ترسی مسخرت کنن ؟

dsa dsa
19-08-2012, 17:19
من هی پیش خودم فکر می کنم اگه به دختر این حرفو بهش بزنم می گه نه ؟ یا فکر بد در مورد من می کنه ؟ یا از حرف من ناراحت میشه ؟ یا حرفم براش اهمیتی نداره ..

M . Sayid
19-08-2012, 17:32
من هی پیش خودم فکر می کنم اگه به دختر این حرفو بهش بزنم می گه نه ؟ یا فکر بد در مورد من می کنه ؟ یا از حرف من ناراحت میشه ؟ یا حرفم براش اهمیتی نداره ..

حرف داریم تا حرف .. !!

dsa dsa
19-08-2012, 17:40
مثلا پیشنهاد دوستی .

وقتی می خوام به کسی پیشنهاد دوستی بدم برم جلو خودمو معرفی کنم بگم از شما خوشم اومده استرس می گیره صدام می لرزه اینا .

Mohammad Yek110
19-08-2012, 17:52
مثلا پیشنهاد دوستی .

وقتی می خوام به کسی پیشنهاد دوستی بدم برم جلو خودمو معرفی کنم بگم از شما خوشم اومده استرس می گیره صدام می لرزه اینا .

در این موارد بایدم بلرزه:دی
توی حرفهای عادی هم هم میشه گفت طبیعیه هم نیست

dsa dsa
19-08-2012, 17:55
اخه بعضی دوستانم هستم توی دختر بازی حرفه ای هستند با هر کی بخوان راحت دوست می شن استرس هم ندارند .

اما من نمی دونم از کجا شروع کنم اینا . . قبلش کلی تمرین می کنم اما تا وقتی به یه دختر می رسم یا استرس می گیرم یا کم رو می شم .

depot
19-08-2012, 18:39
نه ولی به دور از شوخی یکی از مواردی که باعث میشه اعتماد به نفس در مقابل جنس مخالف کم باشه پایین بودن هرمون های جنسی مردانه مانند تستوسترون میباشد ......

dsa dsa
19-08-2012, 18:52
فکر کنم بهترین راه اینه که تمرین زیاد کنیم انقدر بریم صحبت کنیم و خراب کنیم تا راه درست رو پیدا کنیم . تمرین متوالی توی هر کاری ادم باعث میشه استرسش از بین بره .

F l o w e r
19-08-2012, 19:27
.

سلام

خارج از حیطه ی انجمن پزشکی / دوستان ادامه ی این مباحث رو در انجمن متفرقه پیگیری کنید . ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم : متفرقه آداب معاشرت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])