PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه تست شبکه کردن برنامه

shadmehrshadow1
19-08-2012, 15:40
سلام
میخواستم ببینم نحوه تحت شبکه کردن یه برنامه چه طور هست. چه کارهایی باید صورت بگیره.
مثلا کدی بهش اضافه بشه و یا همچین چیزی . اگه یه نمونه سورس هم بزارید ممنون میشم.

عــــلی
20-08-2012, 21:54
بنام خدا.
سلام دوست عزیز.
(TCP/IP Socket Programming in Framework.Net 2.0 (PDF+VB & C# Sample ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انتقال اطلاعات بین دو کامپیوتر در شبکه C# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق و سربلند باشید در پناه حق[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shadmehrshadow1
25-08-2012, 15:25
ممنون مرسی
من میخوام یه حالتی شبیه کلاینت سرور ایجاد کنم و اطلاعات کلاینت رو که به صورت بانک اطلاعاتی SQL هست رو بین کلاینت و سرور انتقال بدم و یا سرور بتونه گزارش خودش از کلاینت.
محیط انتقال هم اینترنت هست .
میخوام ببینم چه جوری میشه این ها رو به هم ارتباط داد .ممنون میشم یکم در این رابطه کمکم کنید .

shadmehrshadow1
25-08-2012, 16:52
یا چه جوری یه کلاینت جدید رو اضافه کنیم و اون رو به سرور معرفی کنیم

shadmehrshadow1
28-08-2012, 10:37
ببخشيد كمي عجله دارم.ممنون ميشم كمك كنيد.

shadmehrshadow1
01-09-2012, 16:09
ممنون ميشم كمك كنيد

_H2_
02-09-2012, 00:59
سلام
سوال شما خیلی مشخص و مبرهم نیست، در نتیجه تلاش میکنم در دو نکته کلی جواب و مطالب احتمالی را برایتان روشن کنم.

اول:
چه با SQL Server و چه بدون آن، معمولا شما نیازی به عملی برای معرفی کلاینت در سرور ندارید.
این کلاینت است که باید آدرس و چگونگی ارتباط با سرور را بداند.

(((وقتی شما تلفنی با سازمانی تماس میگیرید، این شما هستید که باید تلفن آن سازمان را بدانید)))

دوم:
اگر محور عملیات شما دیتابیس و دسترسی به جداول و فیلدها و... است نیازی به اعمال پیچیده ای در سینتکس ظاهری برنامه ندارید.
(گرچه شاید در منطق برنامه نیاز باشد به شرایط رخ دادن همزمان برخی اعمال دقت کنید)

یعنی فقط با اصلاح ConnectionString و دادن IP سرور میتوانید ارتباط را برقرار کنید.
موفق باشید.

shadmehrshadow1
02-09-2012, 17:20
سلام
سوال شما خیلی مشخص و مبرهم نیست، در نتیجه تلاش میکنم در دو نکته کلی جواب و مطالب احتمالی را برایتان روشن کنم.

اول:
چه با SQL Server و چه بدون آن، معمولا شما نیازی به عملی برای معرفی کلاینت در سرور ندارید.
این کلاینت است که باید آدرس و چگونگی ارتباط با سرور را بداند.

(((وقتی شما تلفنی با سازمانی تماس میگیرید، این شما هستید که باید تلفن آن سازمان را بدانید)))

دوم:
اگر محور عملیات شما دیتابیس و دسترسی به جداول و فیلدها و... است نیازی به اعمال پیچیده ای در سینتکس ظاهری برنامه ندارید.
(گرچه شاید در منطق برنامه نیاز باشد به شرایط رخ دادن همزمان برخی اعمال دقت کنید)

یعنی فقط با اصلاح ConnectionString و دادن IP سرور میتوانید ارتباط را برقرار کنید.
موفق باشید.

یعنی فقط باید ConnectionString رو تغییر بدم؟ میشه یه نمونه کوچیک بگید
بله من میخوام سرور به کلاینت ها و اطلاعاتشون دسترسی داشته باشه و به نوعی گزارش بتونه تهیه کنه از کلاینت ها

_H2_
02-09-2012, 21:59
سلام
باید firewall ای اگر دارید تنظیم کنید تا جلوی ارتباط را سد نکند.
پروتکل tcp را در configuration manager فعال کنید.
sql server را در مد اعتبار سنجی mixed قرار دهید.
حداقل یک user برای لوگین و ارتباط با دیتابیس مورد نظر تعریف کنید.
نیازی هم به نصب sql server در کلاینت ها نیست.

نمونه connection string:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]