PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ ناگهانی و بالا نیومد سیستم بعد از اولین ری استارت

reza.8
19-08-2012, 13:31
سلام دوستان خسته نباشی...
کامپیوتر قدیمی من درهنگام استفاده مثلا بع از یک رب چه درحال فیلم دیدن یا بازی های معمولی و آرکید هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد باهاش...از هنگ هم خارج نمیشه...وقتی هم از کیس ری استارتش میکنیم اولین بار بالا نمیاد...یعنی کامپیوتر روشن میشه ولی صدای شروع بکار ویندوز نمیاد و مانیتور هم روشن نمیشه...وقتی دوباره ریست میکنیم بالا میاد ولی باز هنگ میکنه...
به نظر شما مشکل از چیه؟
ممنون میشو راهنماییم کنید...

EXTREME
19-08-2012, 13:42
هنگ کردن از هر قطعه ای میتونه باشه اگه مشکل سخت افزاری باشه
نرم افزاری میتونه از ویندوز ویروس و درست نصب نشدن درایور ها و تداخل سخت افزاری باشه و کم بودن میزان حافظه رم و حافظه مجازی
سخت افزاری میتونه از دمای قطعات - پاور - رم و هارد و مین و حتی گرافیک و اتصال بدنه باشه

mrt2iran
01-09-2012, 23:56
مادربردت چیه بنظر مادربرد از چیپست های ضهیفی برخوردار است که موقه روشن کردن نمیتونه قطعات رو بدرستی بالا بیاره برای همین بوت ناقص میشه و نمیاد بالا
من میگم از بردته بنظرم یه برد بگیری درست میشه موافق باشی

moghaddan_1995
04-09-2012, 21:44
سلام دوستان خسته نباشی...
کامپیوتر قدیمی من درهنگام استفاده مثلا بع از یک رب چه درحال فیلم دیدن یا بازی های معمولی و آرکید هنگ میکنه و هیچ کاری نمیشه کرد باهاش...از هنگ هم خارج نمیشه...وقتی هم از کیس ری استارتش میکنیم اولین بار بالا نمیاد...یعنی کامپیوتر روشن میشه ولی صدای شروع بکار ویندوز نمیاد و مانیتور هم روشن نمیشه...وقتی دوباره ریست میکنیم بالا میاد ولی باز هنگ میکنه...
به نظر شما مشکل از چیه؟
ممنون میشو راهنماییم کنید...

معمولا چنین مشکلی به خاطر افزایش دمای CPU پیش میاد که سیستم قادر به کشش پردازنده نیست.
اما به قول دوست عزیزم EXTREME ممکنه این مشکل بخاطر هر قطعه سخت افزاری ای باشه.

لطفا یک بار ویندوزتان را عوض کنید و اگر بازم این مشل وجود داشت دمای CPU رو چک کنید.