PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ تا 1.300

piishii
18-08-2012, 23:22
سلام
اقا من یک ماهی میشه میخوام لپ تاپ بخرم و حسابی هم دارم تحقیق و مشورت میکنم
من خودم ایسر داشتم قدیم ولی خوب از دستش دادم که ماجراش گفتنش جاش اینجا نیست
الان میخوام تا نهایت نهایت 1.300 هزینه کنم و مشورت که گرفتم بین برند های موجود دوست دارم لنووو رو امتحان کنم
اول از همه بین این سری های وی با زد چه فرقی هست دقیقا ؟
کلا برای این بودجه من میدونم کوآر فایو میشه گرفت و چی پیشنهاد میشی ؟
اگه برندهای دیگه پیشنهاد میشه چه برتری هایی به انتخاب اولیه خودم دارند ؟ و اینکه یک مدل سامسونگ هم دیدم امروز در این محدوده قیمتی لپ تاپ های اونا چطور هست؟
و کلا نظرتون در مورد این دو مدل چیه
ThinkPad Edge E530 3259-4CG
IBM Lenovo IdeaPad V570-A
یک سوالی هم در مورد گارانتی سازگار داشتم که گارانتیشون چطوری ست مگه ؟ چون دیدم بعضی جاها بد تعریف کرده بودند .

1DL0VeB0Y
19-08-2012, 14:19
فکر می کنم با توجه به اون قضیه صبانت و کاراهایی که می کنی مثل نصب و ....نباید کاربری خیلی خاصی داشته باشی و بودجه تقریبا مناسبی هست واسه این نوع کاربری ...
لنوو برند خوبی هست اما برندهای خیلی بهتری هستن که محصولات خیلی بهتری دارن مثل اچ پی که ...
پیشنهاد من hp probook 4540 هست با پردازنده ivy bridge و گرافیک 7650M که برای بازی هم مناسبه ...
همه جوره هم عالیه هم از نظر دیزاین / کیفیت / تاچ و کیبرد عالی / صفحه نمایش مات / فینگرپرینت و ....
که خیلی متمایزش می کنه از مدل های دیگه ...
مدل های دیگه هم هستن مثل aver v3 و llenovo z580 که من زیاد تایید نمی کنم چون دیزاین و کیفیت و ...اچ پی رو ندارن و سری probook اچ پی popular ترین لپ تاپ سری business دنیا هست و خیلی از حرفه ای دارن ازش استفاده می کنن ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

piishii
19-08-2012, 22:40
سلام
برادر چرا شما هرجا میری همین رو پیشنهاد میدی ؟
من یک دید کارشناسه کامل میخوام در مورد همون چیزهایی که گفتم
من اج پی بر نمیدارم چون گارانتی درست حسابی نداره اصلا کانفیگ جت هم داشته باشه !
کارهایی هم که میکنم همش رو که توضیح ندادم که عزیز شما حدس زدی
من با توجه به نیاز و بودجه خودم گفتم چیارو مد نظر دارم
وگرنه میتونم Corei7 هم بخرم و میدونم بهتر هم هست
دوستان دیگر اگر نظری داشتند پذیرا هستم.

1DL0VeB0Y
19-08-2012, 23:23
برادر خودتی فحش نده ...
حالت خوبه دکتر ...
خوبه خودت میگی آخرش 1300 بعد میگی چرا همین رو پیشنهاد میدم ؟
تو این تاپیک ها 20 نفر هستن که کاربری مثل هم دارن مثلا من بیام تنوع بدم 20 مدل آشغال معرفی کنم که طرف گیج بشه ...
اینا همین طوری نمی دونن چی بخرن بعد من بیام واسشون کلاس خصوصی بزارم ...
گارانتی درست حسابی هم داره خوبشم داره ...
ضمنا اچ پی به کیفیت بالا معروفه و آشغال نیست که بخواد خراب شه ..
یک گارانتی هم کارای خیلی مهم تری داره تا این که فقط لپ تاپ های معیوب رو درست کنه ...
به عنوان نماینده شرکت اصلی محسوب میشه و اولویت های بالاتری تو کاراش داره ابنو سعی کن بفمی ..
شما هم دست خودت نیست جزء همین ملتی باید تا می تونن بچاپن تون ...
آشغال گارانتی دارو می کنن تو آستینتون تازه خوشحال هم هستین ...
برو همون لنوو و اسوس بخر خوشحال باش و سوت بزن ...

piishii
20-08-2012, 00:45
برادر خودتی فحش نده ... حالت خوبه دکتر ... خوبه خودت میگی آخرش 1300 بعد میگی چرا همین رو پیشنهاد میدم ؟ تو این تاپیک ها 20 نفر هستن که کاربری مثل هم دارن مثلا من بیام تنوع بدم 20 مدل آشغال معرفی کنم که طرف گیج بشه ... اینا همین طوری نمی دونن چی بخرن بعد من بیام واسشون کلاس خصوصی بزارم ... گارانتی درست حسابی هم داره خوبشم داره ... ضمنا اچ پی به کیفیت بالا معروفه و آشغال نیست که بخواد خراب شه .. یک گارانتی هم کارای خیلی مهم تری داره تا این که فقط لپ تاپ های معیوب رو درست کنه ... به عنوان نماینده شرکت اصلی محسوب میشه و اولویت های بالاتری تو کاراش داره ابنو سعی کن بفمی .. شما هم دست خودت نیست جزء همین ملتی باید تا می تونن بچاپن تون ... آشغال گارانتی دارو می کنن تو آستینتون تازه خوشحال هم هستین ... برو همون لنوو و اسوس بخر خوشحال باش و سوت بزن ...

من فحش دادم؟

خوبه بهت بگم خواهر ؟

حالمم خیلی هم خوب هست. من دارم میگم توی هرتاپیکی رو که نگاه میکنم شما همین رو داری پیشنهاد میدی یا کلا اچ پی پیشنهاد میدی

شما طرف ما بیای بگی فیلم کمدی معرفی کن من نمیگم فقط کمدی های هالیوود خوبن 1001 دلیل هم برات رو میکنم و کشورهای دیگه رو میگم . اصلا متوجه این حرفم میشی ؟

من میگم گارانتی نداره شما میگی داره خوب گارانتی کجا رو داره ؟ من که هرجا رو آنلاین دیدم گارانتی دار نبود بیرون هم سوال نکردم

من جزو کدوم ملت هستم آقای ملت شناس ؟ یک نگاه به ............. استغفرال....

من مشورت خواستم شما هم مجبور نبودی جواب بدی و دهنت رو باز کنی هرچی خواستی بگی

یکی بدو باهات نمیکنم شما هم جواب نده که ارزش خودت رو بیشتر میاری پایین

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 01:32
تو ایرانی نیستی ؟
آقا و خانم نشنیدی تاحالا ...
نه توروخدا بیا فطرم تبریک بگو ...
آره اچ پی تو اولویت اوله چون بهترینه من می تونم از هر برند 20 تا مدل پیشنهاد بدم ...
این از نظر تو سطحی یعنی مشاوره خوب در صورتی که کسی که مشاوره می خواد خودش داره میگه من نمی دونم چی بخرم پس نمیشه با مدل های زیاد گیجش کرد و باید مدل های گلچین شده و بهترین رو پیشنهاد داد ...
نگاه به چی بندازم ؟
تو تاپیک صبا هم چرت زیاد میگی باهاتم یه بار اونجا بحث کردم ولی یادم نبود تویی وگرنه اصلا بهت ج نمی دادم ...
ضمنا بهترین گارانتی ایران اچ پی و مای اچ پی هست اما خیلی گرونه و درست نیست کلی بهشون پول داده بشه ...
اما نه که تو می خوای 5 میلیون لپ تاپ بخری از این هت نگرانی پولت به هدر بره ...
گارانتی های فروشگاه هم هستن که خیلی عالین و ساپورت خوبی دارن ..
اچ پی هم مشکلی پیدا نمی کنه که گارانتی بخواد ..
خودم قبل مک بوک اچ پی داشتم می دونم چه کیفیت بالایی داره ...

M343
20-08-2012, 07:07
من پیشنهادی ندارم اما اگر سالهای سال بگذره دیگه hp نمیخرم
دو تا دارم اولی سه پار چیپ گرافیکی سوزونده و تو خونه افتاده به دلیل استفاده بیش از 30 دقیقه بدون کول پد میسوزه
دومی هم ال سی دی مکیزنه نابود میکنه حالا شاید من نتونم با لب تاب کار کنم اما یه dell دارم الان 4 سال شده مشکلی نداره

فقط با دوستمون موافقم که میگه اچ پی گارانتی و پشتیبانی خاصی نداره

M0RTEZA_R
20-08-2012, 08:29
بابا کی میگه hp خوبه؟
شما برو ببین دل چه کرده.corei7 =1400

piishii
20-08-2012, 09:38
من پیشنهادی ندارم اما اگر سالهای سال بگذره دیگه hp نمیخرم
دو تا دارم اولی سه پار چیپ گرافیکی سوزونده و تو خونه افتاده به دلیل استفاده بیش از 30 دقیقه بدون کول پد میسوزه
دومی هم ال سی دی مکیزنه نابود میکنه حالا شاید من نتونم با لب تاب کار کنم اما یه dell دارم الان 4 سال شده مشکلی نداره

فقط با دوستمون موافقم که میگه اچ پی گارانتی و پشتیبانی خاصی نداره
سلام
خدا خیرت بده من نظر آدمی که استفاده کرده رو میخواستم که گرفتم
میرم این هفته احتمالا سامسونگ میخرم یا همون لوونو رو

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 09:46
دوست عزیز شما اشتباه می کنی اونم از نوع فجیعش ...
اچ پی تو سری های مربوط به 2009 - 2008 مشکل گرم داشت که به خاطر چیپ های ساخت انویدیا بود ...
به خاطر این که معماری انویدیا خیلی بد بود چیپی به شدت گرم می کرد و تو مواردی حتی می سوخت ...
این رو کسی نمی تونه منکر بشه ...
من خودم سال 2007 یه گرافیک 8600GT خریدم که اون موقه تقریبا شاخ بود و خیلی پرفروش اما بعد 6 ماه سوخت و اگر گارانتی نداشت کلی می رفت تو آستینم اما رفتم یکی دیگه دوباره گرفتم که اونم بعدا مشکل پیدا کرد ...
دقیقا همین گرافیکی که میگی سوزونده از همین سری هایی هست که اچ پی استفاده کرده بود ...
پس می بینی که تقصیر اچ پی نیست ...
فکر می کنی چرا از همون سال اچ پی دیگه انویدیا استفاده نکرد و AMD گذاشت ؟
چون تا همین پارسال مشکل گرمای انویدیا همچنان کم و بیش وجود داشت تا این که امسال معماری کپلر رو ارائه کردن ....
اچ پی و اپل دوباره دارن انویدیا استفاده می کنن چون کمی اعتمادشون به انویدیا بالاتر رفته ...
همین چند روز پیش یکی تاپیک زده بود بعد من بهش پیشنهاد اچ پی دادم چون می دونم خوبه اما می گفت نه مشکل گرما داره ( دقیقا همین تصورات مثل شما ) بعد که متوجه شد اینا همش حرفه و الان دیگه کوچکترین مشکلی وجود نداره رفت و 6c45 خرید و خیلی هم راضیه ...
پس شما نمی تونی تصورات قبلیتو بیاری تو زمان حال و آینده چون ضرر می کنی ...
سعی کنین کمی به روز باشین چون در غیر این صورت خودتون ضربه می خورین به هرحال هیچ کمپانی بی نقص نیست اما مهم اینه که این نقص ها دائمی نیست و رفع میشه ...
در حال حاضر هم اچ پی بهترین سازنده نوت بوک - پی سی دنیاست و تو جدیدترین آمار نه تنها رتبه اول دنیا رو همچنان داره بلکه به طور خاص تو غرب اروپا هم اول شده ...
انگلیسی شو نخونین فقط جدول رو نگاه کنین in western europe ...
آمار هم می بینین که واسه غرب اروپا هست اونم با مردم های و باکلاسش که هر چیزی رو نمی پسندن ...
اما در مورد صفحه نمایش باید گفت که واقعا عالی هست و کنتراست خیلی بالایی داره و به خاطر brightview رنگ هارو خیلی عالی نشون میده ...
در مورد لپ تاپ شما که گفتین سوزونده هم نمیشه همین طوری قضاوت کرد باید ببینین چه طوری استفاده کردین و ....
در کل من خودم تا سه ماه پیش اچ پی سری 6000 داشتم و اگر بگم فوق العاده بود اغراق نکردم فقطچون مک بوک آوردن واسم اونو فروختم ...
همه چیش عالی بود طراحی . کیفیت ساخت . اسپیکر beats با کیفیت معرکه و ....
حالا دیگه میل هر کسی هست مه بره چی بخره اینارو گفتم بدونین با حرف 4 نفر که اطلاعات درستی ندارن گمراه نشین ...

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 09:51
این کسی که میگی اچ پی مشکل داره لپ تاپش واسه 5 سال پیشه ...
منم اچ پی داشتم پس چرا مشکل نداشته ...
این همه آدم تو این تاپیک ها اچ پی خریدن چرا یک نفر نگفته مشکل داره ...
تاپیک غول خشمگین 500 صفحه رفته جلو یک نفر نگفته اچ پی بده اونوقت تو شوت که می خوای یه لپ تاپ بخری زود نتیجه گرفتی اچ پی بده ...
برو همون لنوو رو بخر حیف آدم به امثال تو بخواد کمک کنه ...
شما باید بکنن تو آستینتون تا بفهمین ...

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 10:01
اصلا برو نطرات رو تو سایت دیجی کالا زیر مدل های اچ پی فقط بخون ...
برو review شو تو همین سایت ببین ..
بعد می فهمی اچ پی چرا اوله تو همه جا ...
لنوو زیر اچ پی هم نیست ...
جای .... digikala رو بزن ...

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 10:05
این تاپیک رو هم بخونین یکی از دوستان از سری 7000 اچ پی گرفته ...

M343
20-08-2012, 10:56
دوست گلم عرض کردم که پیشنهادی نمیدم اما از روی تجربه شخصی اگه بخوام انتخاب کنم اچ پی دیگه نمیخرم
اچ پی تو ایران هیچ پشتیانی نداره اما حداقل اکثر لب تاب ها گارانتی دارن

اما حال پیشنهاد خودمو میگم
اینی که من انتخاب کردم سامسونگه و خیلی تحقیق کردم
ناظر انجمن سخت افزار هم تاییدش کردن قبلا
این پیشنهاد فقط برای استفاده شخصیه اما مطمئنم بیشتر از لب تاب های شخصی بازدهی داره
Samsung NP300E5Z-S03

با مشخصات

لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرمپردازنده: Intel 2450M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz

حافظه: 4 GB DDR3

هارد دیسک: 500 GB 5400RPM

کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT520MX DDR3 1024 MB

صفحه نمایش: 15.6" LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر : Samsung 300E5Z-S03

قیمت 1280

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 11:13
خوب شما نخر دلیل نمیشه که اچ پی بده اگه بده پس اون گارتنر که بزرگترین موسسه آمار و اطلاعات دنیاست چرت گفته اچ پی بهترینه ...
مردم اروپا که اوسکول نیستن برن پول به آشغال بدن ...
اصلا سری pavilion و envy رو دیدی یا کار کردی که میگی اچ پی نمی خری ...
همین خود شما که این حرفو میزنی برو با یه کدومشون کار کن مطمئن باش اسم سامسونگ و لنوو رو دیگه نمیاری ...
متاسفانه ما ایرانی ها خیلی فرهنگ بدی داریم خیلی بد هز هرچی خوشم بیاد آشغال باشه میگیم خوب از هر چی بدمون بیاد حتی اگه عالی باشه میگیم بد ...
پس دیگه ما کی می خوایم درست شیم تو دینا اصلا دیگه مارو جزء آدم حساب نمی کنن به خاطرهمین چیزا اینم از وضعیت داخل ...
شما پیشنهاد نده ولی اجازه بده اونایی که می دونن افراد رو درست راهنمایی کنن ...
سامسونگ هم تازه کاره تو لپ تاپ و زیاد جالب نبست بهتره از کمپانی های تخصصی بخری که من بازم اچ پی رو پیشنهاد میدم ...
4530 یا 4540 که خیلی بهتره گرافیک GDDR5 داره و کیفیت و دیزاین خیلی بالاتر ...
گارانتی هم داره خوبشم داره درسته تحریم هست این جهنم اما این دلیل نمیشه هیچ ساپورتی نداشته باشه اتفاقا چون پرفروشه شرکت های خیلی معتبری گارانتی می کنن ...
ضمنا اچ پی به کیفیت بالا مشهوره و چیزی نیست که بخواد خراب شه ...
فکر کن یه درصد یه قطعه خراب شه تو یه لپ تاپ ...
به نظرت اون کدوم قطعه ست ؟
نهایتا یا هارد یا رم دیگه نمی تونه که بی دلیل مثلا screen یا مثلا اسپیکرش بسوزه ...
خیلی از فروشگاه ها هم خودشون گارانتی و تعمیرگاه تخصصی دارن و چیزهایی رو که می فروشن خودشون ساپورت می کنن ...
مثل گارانتی هایی که تو طبقه دوم پاساژ رضا هست که واقعا خیلی عالیه و ساپورت خیلی خوبی داره ...
ضمنا شما فکر می کنی مثلا امتیازه که اسوس گارانتی رسمی داره ...
چند برابر می کنن تو آستین مردم تازه خوشحالم هستن که خوب خریدن ...
لپ تاپی که بخواد با گارانتی آرامش روانی بده به خریدار می خوام صد سال نده و همون بهتر که خراب شه ...
وای اصلا باورم نمیشه همین شخص که می خواد لپ تاپ بخره و این تاپیکو زده انقدر سطحی باشه شما تا یه چیز گفتی زود نتیجه گرفت که بله دیگه اچ پی بده و ال و بل ...
واقعا سطحیه این شخص تو تاپیک صبا هم همین طوره می خواد همه رو ارشاد کنه ولی خودش ...
متاسفم که اصلا جوابشو دادم واقعا پشیمونم ...

M343
20-08-2012, 11:21
خوب شما نخر دلیل نمیشه که اچ پی بده اگه بده پس اون گارتنر که بزرگترین موسسه آمار و اطلاعات دنیاست چرت گفته اچ پی بهترینه ...
مردم اروپا که اوسکول نیستن برن پول به آشغال بدن ...
اصلا سری pavilion و envy رو دیدی یا کار کردی که میگی اچ پی نمی خری ...
همین خود شما که این حرفو میزنی برو با یه کدومشون کار کن مطمئن باش اسم سامسونگ و لنوو رو دیگه نمیاری ...
متاسفانه ما ایرانی ها خیلی فرهنگ بدی داریم خیلی بد هز هرچی خوشم بیاد آشغال باشه میگیم خوب از هر چی بدمون بیاد حتی اگه عالی باشه میگیم بد ...
پس دیگه ما کی می خوایم درست شیم تو دینا اصلا دیگه مارو جزء آدم حساب نمی کنن به خاطرهمین چیزا اینم از وضعیت داخل ...
شما پیشنهاد نده ولی اجازه بده اونایی که می دونن افراد رو درست راهنمایی کنن ...
سامسونگ هم تازه کاره تو لپ تاپ و زیاد جالب نبست بهتره از کمپانی های تخصصی بخری که من بازم اچ پی رو پیشنهاد میدم ...
4530 یا 4540 که خیلی بهتره گرافیک GDDR5 داره و کیفیت و دیزاین خیلی بالاتر ...
گارانتی هم داره خوبشم داره درسته تحریم هست این جهنم اما این دلیل نمیشه هیچ ساپورتی نداشته باشه اتفاقا چون پرفروشه شرکت های خیلی معتبری گارانتی می کنن ...
ضمنا اچ پی به کیفیت بالا مشهوره و چیزی نیست که بخواد خراب شه ...
فکر کن یه درصد یه قطعه خراب شه تو یه لپ تاپ ...
به نظرت اون کدوم قطعه ست ؟
نهایتا یا هارد یا رم دیگه نمی تونه که بی دلیل مثلا screen یا مثلا اسپیکرش بسوزه ...
خیلی از فروشگاه ها هم خودشون گارانتی و تعمیرگاه تخصصی دارن و چیزهایی رو که می فروشن خودشون ساپورت می کنن ...
مثل گارانتی هایی که تو طبقه دوم پاساژ رضا هست که واقعا خیلی عالیه و ساپورت خیلی خوبی داره ...
ضمنا شما فکر می کنی مثلا امتیازه که اسوس گارانتی رسمی داره ...
چند برابر می کنن تو آستین مردم تازه خوشحالم هستن که خوب خریدن ...
لپ تاپی که بخواد با گارانتی آرامش روانی بده به خریدار می خوام صد سال نده و همون بهتر که خراب شه ...
وای اصلا باورم نمیشه همین شخص که می خواد لپ تاپ بخره و این تاپیکو زده انقدر سطحی باشه شما تا یه چیز گفتی زود نتیجه گرفت که بله دیگه اچ پی بده و ال و بل ...
واقعا سطحیه این شخص تو تاپیک صبا هم همین طوره می خواد همه رو ارشاد کنه ولی خودش ...

داریم به حاشیه میریم اما با pavilion dv9000 کار کردم
نظرات گفته شد تصمیم با استارتره !

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 11:30
اوه dv9000 میدونی چقدر قدیمیه ...
خدایی خیلی باحالی با یه اچ پی قدیمی با چیپ مشکل دار انویدیا خریدی اومدی میگی اچ پی بده ...واقعا که ...
اصلا برای من مهم نیست اون آدم شوت چی بخره امیدوارم یه چیز بخره که همون روز بترکه فقط شما اصلا کار درستی نکردی که اومدی و اطلاعات اشتباه دادی ...

فقط برو اچ پی هارو ببین تو سایت دیجی و نطرات رو بخون و از اونایی که دارن بپرس همین واست کافیه که دیگه اسم برند دیگه ای رو نیاری ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/home/mosaic
ضمنا فکر هم نکن من اچ پی واسم مثل ناموسه و دارم متعصبانه دفاع می کنم اما همیشه از بهترین دفاع کردم و می کنم ...
اچ پی آشغال اوله و لنوو تو قعر جدول داره سوت می زنه ...
مردم اروپا هم که اصلا آدم نیستن هیچی نمی فهمن میرن پول به آشغال امریکایی میدن ...

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 11:57
این pavilion dv9000 که می بینین چیپ انویدیا داشته و مشکل دار هم بوده و گرمای زیادی تولید می کرده این چیپ که تو بعضی موارد دمای بالای 100 می رفته و می سوخته ...مال 6 سال پیشه یا بیشتر ...

این pavilion dv6 - 7000 هست که واسه 2012 ...

piishii
20-08-2012, 12:48
برو همون لنوو رو بخر حیف آدم به امثال تو بخواد کمک کنه ...
شما باید بکنن تو آستینتون تا بفهمین ...
ببین من اگه میدونستم شما همون یوزر اون تاپیک صبانت هستی اصلا باهات دهن به دهن نمیشدم باز ادامه نمیدم شما هی من رو مورد خطاب قرار میدی
شما زمانی که نمیدونستی فرق ف با ق چیه من کامپیوتر داشتم و الان هم ادمین شبکه چندین کارخونه و شرکت هستم و اینکه مشورت میگیرم هیچ دلیل این نیست که اطلاعات ندارم اینا
از مشورت چیزهایی در میاد که علم شخصی بر آن برتری نداره ولی شما اون دفعه هم بهت گفتم اونقدر سنت قد نمیده که اون حرفی که قبلا زدم درک کنی
الان هم چون داری از روی تعصب حرف میزنی من اصلا هیچ حرفی باهات ندارم و همیشه از آدم تعصبی بدم میومده
توی تخصص خودمم آدم های این چنینی زیاد دیدم
این بحث از طرف من تموم شده است و تاپیک هم درخواست ترش شدنش رو میدم

دوست گلم عرض کردم که پیشنهادی نمیدم اما از روی تجربه شخصی اگه بخوام انتخاب کنم اچ پی دیگه نمیخرم
اچ پی تو ایران هیچ پشتیانی نداره اما حداقل اکثر لب تاب ها گارانتی دارن

اما حال پیشنهاد خودمو میگم
اینی که من انتخاب کردم سامسونگه و خیلی تحقیق کردم
ناظر انجمن سخت افزار هم تاییدش کردن قبلا
این پیشنهاد فقط برای استفاده شخصیه اما مطمئنم بیشتر از لب تاب های شخصی بازدهی داره
Samsung NP300E5Z-S03

با مشخصات

لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرمپردازنده: Intel 2450M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz

حافظه: 4 GB DDR3

هارد دیسک: 500 GB 5400RPM

کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT520MX DDR3 1024 MB

صفحه نمایش: 15.6" LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
نام ها ديگر : Samsung 300E5Z-S03

قیمت 1280

سلام
ممنونم عزیزم من هم به این مدل سامسونگ خودم رسیده بودم و شاید هم این رو برداشتم ولی مدل های لنووو و بعضی اچ پی فینگرپرینت هم دارن که برای من خیلی مهم هست
چون من لپ تاپ تا حالا از دست دادم و خیلی از داده هام رو از دست دادم دوست دارم این یکی که میخرم دوباره یک سکوریتی بالایی داشته باشه فراتز از نرم افزاری و جوری جزو کانفیگ خودش حساب بشه
ولی این مدل رو حتما مد نظر دارم
با این دوستمون بحث الکی نکن ایشون از روی تعصب حرف میزنه

من گفته ایشون رو ملاک قرار ندادم همون اول هم حرف خودم این بود که چون گارانتی نداره من دنبالش نمیرم اصلا هم توی گفته هام بد بودن برندش اینا نبود
آدم شناس هم شدی ؟ به همین زودی که چنتا پست رو از طرف یکی بخونی تشخیص بدی چطوری هست
توی صبانت هم شما یک پست من رو پیدا کن که بقیه رو میخواستم ارشاد کنم بعد بگو
خوبه توی پشیمونی باقی بمون و ارزش خودت رو دیگه پایین تر نیار

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 13:07
اوه چقدرم واسه خودش پپسی باز می کنه ...
خداروشکر آلزایمرم داری ...
من کدوم یکیشونم که باهام بحث کردی ؟
تو کلا روزی 1000 باز بحثت میشه با همه تو تاپیک ها ...
داداش گلم ادمین شبکه کامپوتری نه نصاب ADSL صبانت واسه کارخونه های داغون مشهد فعلا فقط در همین حدی ..
میری ADSL دیگران رو مکشو باز می کنی و شبانه دانلو می کنی یبعد میای تو تاپیک صبا میگی من انقدر دانلود کردم واسم سوت بزنین ...
بیا دیگه خودت داری اعتراف می کنی حرفی که اون دفعه زدی فقط حس می کنی از همه برتری و باید همه رو ارشاد کنی ...
فک کن تو یه درصد بخوای به من چیزی یاد بدی ...
اگه تو نصابی من فارغ التحصیل برق هستمو دارم پروازم شروع می کنم پس بدون قابل قیاس نیستی ...
خودستایی هم نمی کنم مثل تو فقط گفتم بدونی حرف الکی اسنخون نداره که می زنی ...
خوبه 20 تا سند گذاشتم که بهترین هست آمار گارتنرو اگه سواد داری بخون واسه auguest 2012 ...
ضمنا حداقل انقدر جرائت داشته باش به عنوان میهمان نیا نظراتو بخون برو هر کی نفهمه واسه من تابلویی ...

piishii
20-08-2012, 13:13
اوه چقدرم واسه خودش پپسی باز می کنه ...
خداروشکر آلزایمرم داری ...
من کدوم یکیشونم که باهام بحث کردی ؟
تو کلا روزی 1000 باز بحثت میشه با همه تو تاپیک ها ...
داداش گلم ادمین شبکه کامپوتری نه نصاب ADSL صبانت واسه کارخونه های داغون مشهد فعلا فقط در همین حدی ..
میری ADSL دیگران رو مکشو باز می کنی و شبانه دانلو می کنی یبعد میای تو تاپیک صبا میگی من انقدر دانلود کردم واسم سوت بزنین ...
بیا دیگه خودت داری اعتراف می کنی حرفی که اون دفعه زدی فقط حس می کنی از همه برتری و باید همه رو ارشاد کنی ...
فک کن تو یه درصد بخوای به من چیزی یاد بدی ...
اگه تو نصابی من فارغ التحصیل برق هستمو دارم پروازم شروع می کنم پس بدون قابل قیاس نیستی ...
خودستایی هم نمی کنم مثل تو فقط گفتم بدونی حرف الکی اسنخون نداره که می زنی ...
خوبه 20 تا سند گذاشتم که بهترین هست آمار گارتنرو اگه سواد داری بخون واسه auguest 2012 ...
ضمنا حداقل انقدر جرائت داشته باش به عنوان میهمان نیا نظراتو بخون برو هر کی نفهمه واسه من تابلویی ...
شما فرق بین ادمین و نصاب رو متوجه نمیشی و شهرک صنعتی مشهد که توی کشور بهترین شد رو نمیتونی متوجه بشی
و باز هم فرق راسته ی کاری خودم با خودت رو متوجه نمیشی
اون کسی هم که به سرعت شبانه پز میداد کس دیگه بود خوبه که آمار پست های من هست و میشه بررسی شه
و اون کسی هم که چندین بار بن شد بازم مشخص هست
مهمان ؟ بی خیال داری برای خودت توهم میسازی من نیازی به این کار ندارم من یوزرم از هم 6 7 سال پیش توی سایت اینویزیبل هست

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 13:23
پستارو می خونی با میهمان بعد سریع Log In می کنی Reply می کنی میری ...
زودم Off میشی ...
فکر کن من توهم زدم ...
من عکس گذاشتم مثل تو نیومدم برم مک مودم مردمو باز کنم با سرویس 2 مگ دان کنم که ...
وای چه سوتی دادی invisible یعنی نامرئی visible یعنی مرئی بعد خودت میگی من یوزرم Invisible هست یعنی نامرئی ...
اعتراف کردی که به صورت میهمان میای ...
ها ها ..
نقل قول می کنم Edit نکنی ...

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 13:25
شما فرق بین ادمین و نصاب رو متوجه نمیشی و شهرک صنعتی مشهد که توی کشور بهترین شد رو نمیتونی متوجه بشی
و باز هم فرق راسته ی کاری خودم با خودت رو متوجه نمیشی
اون کسی هم که به سرعت شبانه پز میداد کس دیگه بود خوبه که آمار پست های من هست و میشه بررسی شه
و اون کسی هم که چندین بار بن شد بازم مشخص هست
مهمان ؟ بی خیال داری برای خودت توهم میسازی من نیازی به این کار ندارم من یوزرم از هم 6 7 سال پیش توی سایت اینویزیبل هست

......................................

piishii
20-08-2012, 13:35
خدا شفا بده به قرآن
بحث از جانب من تموم شدست