ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی

yasamin.k
18-08-2012, 13:01
سلام
من می خوام یک لپ تاپ خوب بکرم.قیمتش مهم نیست ولی کیفیت واسم مهمه.می خوام سر عتش بالا باشه.سبک باشه.و اگه زیاد روشن باشه داغ نکنه.به appleفکر کردم اما می گن خیلی از نرم افزارها روش نصب نمیشه.با توجه به اینکه من عمده کارم با نرم افزار matlab و نرم افزارهای مهندسی برق هستش.
با تشکر

1DL0VeB0Y
18-08-2012, 13:23
من خودمم قدرت خوندم ...
بدون شک یه گزینه hp probook 4540 ...
هم خیلی زیبا و باکلاس و هم خیلی سبک با پردازنده ivy و گرافیک قوی ...
همه جوره هم عالی هست ...
البته hp pavilion dv6 6c45 هم هست که باز خیلی شیک تر و قوی تره اما وزنش 2.9 هسن و لی خیلی قوی با حرفه ای هست ...
اگه با وزنش کنار میای همین رو بگیر ...

yasamin.k
18-08-2012, 21:15
اگه ممکنه راجع به لب تاپ های apple یه کم اطلاعات می خوام.آیا برای نصب برنامه ها به مشکل برمی خورم؟اگر نه کدوم مدلش مناسبه؟

1DL0VeB0Y
20-08-2012, 10:45
چه برنامه هایی ؟
اگر یه سری برنامه مثل فتوشاپ و ...باشه که نسخه lion داره و نصب میشه اما همه برنامه ها نه و از این جهت محدودیت داری ...
تا چه قیمت مشکل نداره چون هم مک بوک 2011 داریم که خودم دارم و هم 2012 که صفحه رتینا داره و حدودا نزدیکه 7T هست ...
پیشنهاد من اینه اگه واسه کلاس می خوای اپل خوبه اما سری 7000 اچ پی هم واسه کلاس خیلی خوبه و خیلی شباهت داره با مک اما باز خیلی سرتره ...

yasamin.k
22-08-2012, 00:57
سلام
با تشکر از پاسختون.برنامه هایی که می خوام نصب کنم مثلmatlabوبرنامه های مربوط به رشته مخابرات هست.می خوام پردازنده قوی داشته باشه.بعضیا میگن اگه ویندوز بخوای روی appleنصب کنی سرعتش می یاد پایین آیا درسته؟
بین hp و sony کدومش بهتره؟و دیگه اینکه می خوام ترجیحا چینی نباشه.لب تابی که الان دارمsony fz490ncbهستش و ازش راضی بودم نمی دونم کیفیت sony آیا مثل سابق هست یا نه؟