مشاهده نسخه کامل
: قالب در مرورگرهای مختلف
سلام
دارم یه قالب برای بلاگفا طراحی میکنم که توی فایرفاکس درست نشون میده ولی توی IE و حتا کروم فرق داره! الان باید چیکار کنم؟
چرا قالبای مثلا بلاگ اسکین این مشکلو ندارن!؟
tasnim68
18-08-2012, 18:41
این مشکل بیشتر به ویژگی های float و margin و padding مربوط میشه.
موقع طراحی سعی کنید قالب رو بعد از هر مرحله با چندتا مرورگر چک کنید. اینجوری فوری منوجه میشید مشکل از کجاست.
اینا همش درسته! مثلا من گوشه ها رو گرد کردم ولی نشون نمیده غیر فایر فاکس...
سلام.
با چی گرد کردید؟ با عکس یا CSS؟
border-radius یک پروپرتی CSS3 هست که در مرورگر های جدید پشتیبانی میشه. فایرفاکس هم در نسخه های قدیمی این پروپرتی رو پشتیبانی میکرده البته با پیشوند -moz-. به عبارتی شما باید اینطوری گرد کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته خط آخر تقریباً اختیاری هست.
اطلاعات کامل (با مثال و ...):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید ./.
من با CSS گرد کردم! اینایی که گفتین درست، ولی مشکل من توی IE هس!
من با CSS گرد کردم! اینایی که گفتین درست، ولی مشکل من توی IE هس!
دوست عزیز اگر اگز از اینترنت اکسپلورر 8 به پایین استفاده میکنید گرد گردن گوشه ها در این مرورگر ها ساپورت نمیشه
خدا لعنت کنه این اینترنت اکسپورر رو که هر چی می کشیم از نسخه های قدیمی و جدیدشه
دوست عزیز اگر اگز از اینترنت اکسپلورر 8 به پایین استفاده میکنید گرد گردن گوشه ها در این مرورگر ها ساپورت نمیشه
خدا لعنت کنه این اینترنت اکسپورر رو که هر چی می کشیم از نسخه های قدیمی و جدیدشه
البته با behavior میشه IE رو یک کاریش کرد.. (تا اونجایی که میدونم IE9 و 10 پروپرتی border-radius رو پشتیبانی میکنند. اون هم به این خاطر که CSS3 هست)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(خدا به اون کاربرانی که هنوز از IE 8 و پایین تر استفاده میکنند آگاهی + یک اینترنت پرسرعت یا یک پک نرم افزاری بده که مرورگرشون رو آپگرید کنند!! آمین..)
m.m.m5651
20-08-2012, 13:49
موافقم! هیچ وقت نباید بذاریم کاربران قدیمی مانع استفاده کردن ما از تکنولوژی های جدید طراحی وب بشن! :)
راه هایی وجود داره که میشه سایت های طراحی شده رو هم برای کاربرانی که از مرورگرهای جدید استفاده میکنند و هم کاربرانی که مرورگرهای قدیمی دارن تطبیق البته این کار مستلزم صرف زمان و زحمت بیشتری هست مثلا ساخت استیال جدا برای اینترنت اکسپلورر و یا استفاده از -- ها و کد های خاص
chris redfield
31-08-2012, 09:47
این مشکل بیشتر به ویژگی های float و margin و padding مربوط میشه.موقع طراحی سعی کنید قالب رو بعد از هر مرحله با چندتا مرورگر چک کنید. اینجوری فوری منوجه میشید مشکل از کجاست.آره،منم موافقم.به نظر من زياد رو IE حساس نباش چون اکثر طراحا دارن ازش مي نالن.تمرکزت رو روي فايرفاکس و کروم بزار.
آره،منم موافقم.به نظر من زياد رو IE حساس نباش چون اکثر طراحا دارن ازش مي نالن.تمرکزت رو روي فايرفاکس و کروم بزار.
با نظر شما مخالفم چون توی ایران بیش از نیمی از کاربران هنوز دارن از نسخه های مختلف اینترنت اکسپلورر برای دیدن سایت ها استفاده میکنن . اگر وب سایت با اکسپلورر تطبیق داده نشه یعنی بیش از نیمی از کاربران برای مشاهده سایت با مشکل روبرو هستند .
m.m.m5651
01-09-2012, 23:42
یا باید بیخیال اونا شد یا مجبورشون کرد بالاخره بروز شن یه موقعی. نمیشه که واسه اونا این همه بد بختی کشید
البته این نظر شخصی منه.
omid_3tar
04-09-2012, 09:37
داداش شما این خد کد رو بزار قبل از تمام کدهای قالبت تا درست بشه
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"X-UA-Compatible" content="IE=9" />
این برای ie9 درست میشه میتونید همین خط رو دوبار زیرش کپی کنی و ورژن رو یکی بیاری پایین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.