ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اشتراک گذاری پرینتر در ویندوز7 فوری...

azad1000
18-08-2012, 09:22
باسلام به همه دوستان

من چند تا سیستم دارم که روی همه ویندوز 7 نصب شده، یک پرینتر سه کاره Hp 1132 MFP هم روی یکی از سیستم ها وصله که به درستی share شده، هر سه تا سیستم هم share هستند و سیستمی رو که پرینتر بهش وصله پینگ می کنن. اما هر کاری می کنم اینا به پرینتر وصل نمیشن یعنی گاهشیاوقات وصلن و گاهی اوقات نه...
گاهی اوقات خیلی راحت پرینت میگیرن، گاهی اوقات با فرستادن پرینت هیچ پیغامی نمیدن اما پرینتی هم نمیگیرن و گاهی اوقات هم پیغام can not connect to printer میدن
درایور پرینتر رو هم همون بار اول که خواستم شیر کنم روی این دو تا سیستم نصب شده

خیلی خسته کننده ست چون چند لحظه کار می کنه و چند لحظه بعد دوباره قطع میشه
لطفا راهنماییم کنید

azad1000
22-08-2012, 12:08
کسی نیست راهنمایی کنه؟
خیلی حیاتیه خواهش می کنم ....

EXTREME
22-08-2012, 19:18
باسلام به همه دوستان

من چند تا سیستم دارم که روی همه ویندوز 7 نصب شده، یک پرینتر سه کاره Hp 1132 MFP هم روی یکی از سیستم ها وصله که به درستی share شده، هر سه تا سیستم هم share هستند و سیستمی رو که پرینتر بهش وصله پینگ می کنن. اما هر کاری می کنم اینا به پرینتر وصل نمیشن یعنی گاهشیاوقات وصلن و گاهی اوقات نه...
گاهی اوقات خیلی راحت پرینت میگیرن، گاهی اوقات با فرستادن پرینت هیچ پیغامی نمیدن اما پرینتی هم نمیگیرن و گاهی اوقات هم پیغام can not connect to printer میدن
درایور پرینتر رو هم همون بار اول که خواستم شیر کنم روی این دو تا سیستم نصب شده

خیلی خسته کننده ست چون چند لحظه کار می کنه و چند لحظه بعد دوباره قطع میشه
لطفا راهنماییم کنید

شما بعد از اینکه پرینتر رو روی اون سیستم شیر کردین باید روی تک تک سیستم ها از طریق run و دستور ip system \\ وارد سیستمی که پرینتر دراون شیر شده بشین و از اونجا در تک تک سیستم ها پرینتر رو add کنید

azad1000
18-09-2012, 07:17
ممنون از پاسختون
اما من اینکار رو هم انجام دادم و درست نشد، من از Add local priter پرینتر مورد نظر رو روی دو تا سیستم دیگه add می کنم و باز هم این اتفاق می افته

EXTREME
18-09-2012, 07:56
ممنون از پاسختون
اما من اینکار رو هم انجام دادم و درست نشد، من از Add local priter پرینتر مورد نظر رو روی دو تا سیستم دیگه add می کنم و باز هم این اتفاق می افته

اونکاری که من گفتم کردین ؟