ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه لبتاپ همه فن حریف با بودجه 2.500

animsprite
17-08-2012, 18:31
دوستان برای این بودجه چند مدل پیشنهاد بدید حتما میخوام بر پایه ایوی بریج باشه واینکه از لحاظ سخت افزاری تکمیل باشه به ظاهر ووزن و رنگ هم اهمیت نمیدم:12:

l2eza.d
17-08-2012, 19:52
دوست گل گلاب ! به سرچی می زدی تو انجمن!
شما چه لپ تاپ همه فن حریف بخوای ، چه قدرتمند ، چه با بازده بالا ، چه برای بازی ، چه زیبا ، جادار ، مطمئن !!! تا 3 تومن 3 تا انتخاب بیشتر نداری !!!!
1-n56vz
2-lenovo y580
3-hp dv6 t7000
که الان در کل انجمن های لپ تاپ بحث سر اوناست ، بررسی های تخصصیشون هم نوشته شده تو سایت های معتبر ، دوستانی هم خریدن ، معایب و مزایاشون رو نوشتن که توی همین انجمن موجوده !!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
forum.p30world.com/showthread.php?t=572975
forum.p30world.com/showthread.php?t=566679

milady2006
17-08-2012, 19:55
دوستان برای این بودجه چند مدل پیشنهاد بدید حتما میخوام بر پایه ایوی بریج باشه واینکه از لحاظ سخت افزاری تکمیل باشه به ظاهر ووزن و رنگ هم اهمیت نمیدم:12:

dv6-6190

من موقع ارزونی خریدم عالیه

Faramarz-1
17-08-2012, 19:57
بهترین مدل برای شما Asus N56VZ هست که ایوی بریج (22 نانومتری) هست، سی پی یوش core i7 - 3610qm (نسل سوم i7 لپ تاپ)، گرافیکشم عالیه (مدل GeForce GT650 با حافظه 2 گیگ)، مموریش (RAM) هم 8 گیگ هست، هارد 750 گیگ (البته تا 1 ترابایتش هم هست) از قلم نندازم! قیمتش حدود 2.600.000 هست ولی به خاطر 100 هزار واقعاً می‌ارزه. کیفیت صفحه اش هم عالیه (مدل Full-HD هم داره)، صداش هم به دلیل تکنولوژی اختصصاصی صوتی ایسوس یعنی Asus sonic master Technology کم نظیره.

Faramarz-1
17-08-2012, 19:58
dv6-6190

من موقع ارزونی خریدم عالیه

دوست عزیز این مدل که Ivy Bridge نیست! ایشون گفتن حتماً ایوی بریج باشه پردازشندش.

animsprite
17-08-2012, 20:06
دوست گل گلاب ! به سرچی می زدی تو انجمن!
شما چه لپ تاپ همه فن حریف بخوای ، چه قدرتمند ، چه با بازده بالا ، چه برای بازی ، چه زیبا ، جادار ، مطمئن !!! تا 3 تومن 3 تا انتخاب بیشتر نداری !!!!
1-n56vz
2-lenovo y580
3-hp dv6 t7000
که الان در کل انجمن های لپ تاپ بحث سر اوناست ، بررسی های تخصصیشون هم نوشته شده تو سایت های معتبر ، دوستانی هم خریدن ، معایب و مزایاشون رو نوشتن که توی همین انجمن موجوده !!!!

forum.p30world.com/showthread.php?t=572975
forum.p30world.com/showthread.php?t=566679
از پاسختون متشکرم
بابت خرید هم خودم مشکلی ندارم یا تمام سخت فزار های لپتاپ و دکستاپ اشنایی در حد حرفه ای دارم واز این مدل ها هم اگاهم فقط میخوام بدونم کدوم میتونه با کیفیت تراز اب در بیاد واینکه دوستانی که هر کدوم رو خریدن ازشون راضین یا نه که در غیر این صورت باید منتظر سریGاز MSI باپردازندهای ایوی بمونم

1DL0VeB0Y
17-08-2012, 21:09
dv6 T7000 خیلی بهتره ...
ضمنا mssd جداگانه هم می خوره اگه بعدا بخوای اضافه کنی ولی asus نمی خوره ...
کلا خیلی چیزه آسیه ...
بقیه امکاناتشم نگم بهتره چون دعوا میشه ...

l2eza.d
17-08-2012, 21:15
دوست عزیز قصد جسارت نداشتم ، فقط تاپیک ها به شدت تکراری شدن .
سری GT از msi الان وارد شده (gt60 + gt70 ) ولی ge60 و ge70 هنوز وارد نشدن ، که البته امیدوارم با کانفیگ Gtx660m + FHD وارد بشن و از SSD هم از طریق m-sata پشتیبانی می کنن ، فقط مسئله ای که هست ، و توی فرم های خارجی روش بحث شده 2 مرد هست ، کیفیت بدنه ی متوسط رو به ضعیف + کولینگ نامناسب (توی notebookcheck هم اشاره شده به این قضیه )
در عوض صفحه نمایش بسیار باکیفیتی خواهد داشت .
امیدوارم فقط قیمت زیر 2.5 باشه .

bahman30
17-08-2012, 21:17
با این بودجه و اگر به گرافیک خیلی اهمیت میدی حتما y580 بردار از dv6 t7000 و n56 بهتره.

l2eza.d
17-08-2012, 21:18
dv6 T7000 خیلی بهتره ...
ضمنا mssd جداگانه هم می خوره اگه بعدا بخوای اضافه کنی ولی asus نمی خوره ...
کلا خیلی چیزه آسیه ...
بقیه امکاناتشم نگم بهتره چون دعوا میشه ...

البته می دونم وقت نداری توضیح بدی شما !
به سلامتی محل سکونت رو کی تغییر دادی؟!

خواهشا تاپیک این بنده خدا رو خراب نکن به نتیجه برسن ، خودشون انتخاب کنن ، می بینی که در حق اچ پی اجهاف نکردم ، توی لیست آوردمش .

l2eza.d
17-08-2012, 21:33
ببین عزیز این بررسی ها رو یه نگاهی بنداز:
ریویو y580
ریویو n56
ریویو ge60
y580
t7000
t7000 VS Y580

در کل کیفیت y580 + n56 +t7000 تایید می شه ،
در مورد کولینگ ظاهرا y580 بهتره
گرافیک y580 خیلی از اون دو تا قوی تر نیست ، در حد 10 -15 درصد
n56 از SSD + HDD پشتیبانی نمی کنه
رزولوشن n56 فول اچ دیه
کیفیت صدا ها به ترتیب n56 بعد hp t7000
قیمت ها رم که میدونی ، t7000 ارزون ترین و n56 گرونترین .
.
.
.
انتخاب با شماست !

1DL0VeB0Y
17-08-2012, 22:11
اسپیکر اچ پی Beats هست با ساب ووفر integrated و خیلی خیلی با کیفیت هست ...
چون دیروز با 7000 کار کردم واقعا کیفیت استودیویی داره و از asus بالاتره ...
ساب ووفرش واقعا تاثیر داره و الکی نیست ...
asus بلندی صدای خوبی داره ...
ضمنا 7000 ssd می خوره که اون دوتا نمی خوره ...
و خیلی چیزهای دیگه ...
نمیگم چون دعوا میشه انقدر آدم با جنبه زیاده اینجا ...

amin666
18-08-2012, 01:24
منم فکر نمی کنم کیفیت صدای ایسوس به پای Hp برسه.ممکنه بلندیش بیشتر باشه ولی کیفیت صدا مخصوصا برای هدفون hp بهتره.چون خودم تجربه کردم.البته با N56 کار نکردم.ولی بعید می دونم تو این زمینه به beats برسه.حد اقل تو کیفیت.حتی اگه اسپیکرهای ایسوس کمی بهتر هم باشند hp تو تنطیمات کارت صدا برای هدفون کاملا جبران می کن به نظرم.تازه N56 مثل N55 از B&O هم برای اسپیکر استفاده نکرده گویا و مال خودش رو گداشته.البته اون هم با کیفیته
کیفیت صفحه نمایش ایسوس شاید یه کم بهتر باشه از بقیه.روشناییش رو که تو نوت بوک چک دیدم انگار از بقیه بالاتره و به نظرم خیلی زیاد بود.نمی دونم چرا؟!میانگین روشناییش بیشتر از 400cd /m^2 بود.اون دو تا هم تقریبا مثل همند.رنگهای y580 یه مقدار جزیی بهتره.ولی زائیه دیدش رو یه کلیپ دیدم که مال Hp بهتر بود.با اینکه همه جا می گند مثل همند تقریبا lcd ها.(منظورم هر دو hd هست.)در مورد fhd همه اذعان کردند hp فوق العاده است.چه زاویه دید و چه کنتراست و رنگ.fhd این مدل هم Matt هست و glossy نیست.حتی بعضیها با پنلهای ips مقایسه کرده بودند!!در کل اگه بتونی مدل fhd این hp رو پیدا کنی به نظرم فوق العاده است.ولی فکر نمی کنم اومده باشه
در هر صورت هر سه مدل خوب هستند.فکر نکنم پشیمون شی از هیچ کدوم.هر کدوم برتریهای خودشون رو دارند که خودت باید انتخاب کنی کدوم برات مهمتره

l2eza.d
18-08-2012, 08:33
منم فکر نمی کنم کیفیت صدای ایسوس به پای Hp برسه.ممکنه بلندیش بیشتر باشه ولی کیفیت صدا مخصوصا برای هدفون hp بهتره.چون خودم تجربه کردم.البته با N56 کار نکردم.ولی بعید می دونم تو این زمینه به beats برسه.حد اقل تو کیفیت.حتی اگه اسپیکرهای ایسوس کمی بهتر هم باشند hp تو تنطیمات کارت صدا برای هدفون کاملا جبران می کن به نظرم.تازه N56 مثل N55 از B&O هم برای اسپیکر استفاده نکرده گویا و مال خودش رو گداشته.البته اون هم با کیفیته
کیفیت صفحه نمایش ایسوس شاید یه کم بهتر باشه از بقیه.روشناییش رو که تو نوت بوک چک دیدم انگار از بقیه بالاتره و به نظرم خیلی زیاد بود.نمی دونم چرا؟!میانگین روشناییش بیشتر از 400cd /m^2 بود.اون دو تا هم تقریبا مثل همند.رنگهای y580 یه مقدار جزیی بهتره.ولی زائیه دیدش رو یه کلیپ دیدم که مال Hp بهتر بود.با اینکه همه جا می گند مثل همند تقریبا lcd ها.(منظورم هر دو hd هست.)در مورد fhd همه اذعان کردند hp فوق العاده است.چه زاویه دید و چه کنتراست و رنگ.fhd این مدل هم Matt هست و glossy نیست.حتی بعضیها با پنلهای ips مقایسه کرده بودند!!در کل اگه بتونی مدل fhd این hp رو پیدا کنی به نظرم فوق العاده است.ولی فکر نمی کنم اومده باشه
در هر صورت هر سه مدل خوب هستند.فکر نکنم پشیمون شی از هیچ کدوم.هر کدوم برتریهای خودشون رو دارند که خودت باید انتخاب کنی کدوم برات مهمتره

برای هدفون حرفتون تصدیق می شه ، beats واقعا سنگ تموم گذاشته ، ولی asus با سیستم صوتیش + ساب ووفر توی استفاده ی معمولی کیفیت بیشتری داره ظاهرا ، من امتحان کردم هر دو رو ، فرق آنچنانی بین کیفیت ندیدم .

1DL0VeB0Y
18-08-2012, 09:47
asus فقط بلندی صدا داره چون اسپیکرش بزرگتره و لپ تاپ رو زشت کرده ...
n55 رو میگم سابش هم که نمیشه همیشه با خودت ببری کلا خیلی بده ...
حالا چون دعوا نشه میگم هردو خوبن ! ولی اچ پی یه چیز دیگه ست ..
حال و حوصله ندارم بحث کنم .

amin666
18-08-2012, 11:15
برای هدفون حرفتون تصدیق می شه ، beats واقعا سنگ تموم گذاشته ، ولی asus با سیستم صوتیش + ساب ووفر توی استفاده ی معمولی کیفیت بیشتری داره ظاهرا ، من امتحان کردم هر دو رو ، فرق آنچنانی بین کیفیت ندیدم .
اگه تست کردید که هیچی.تو سری 6000 هم اسپیکرها خوب و با کیفیت بودند.ولی نمی شه گفت فوق العاده.البته در مقایسه با N55 که اکثرا نویز داشت در صداهای بالا.اگه نویز رو کنار می داشتید(که خب فاکتور خیلی مهمیه برای اسپیکر)n55 تو اسپیکر کمی بهتر بود.عجیب نیست N56 هم تو اسپیکر کمی بهتر عمل کنه.به نظر خودم اسپیکر لپتاپ خیلی مهم نیست.من خودم 90 در صد مواقع هدفون تو گوشمه.مگه جایی باشه که بخواید تو جمع موزیک بذارید که خب اونم باز هر لپتاپی باشه به پای یک اسپیکر خوب 50-60 تومنی هم نمی رسه!ایسوس سیستمهای صوتیش معمولا خوب بوده.راستی برای تست حتما باید اون تیک beats رو تو کنترل پنل کارت صدا در قسمت Listening می ذاشتینا!احتمالا گذاشتید البته.چون اگه نذارید hp مسلما رد می شه!

moein6420
18-08-2012, 11:27

HP Pavilion DV6-T7000

CPU: INTEL Core i7-3610QM - 2.3 GHz / CACHE: 6.0 MB / RAM: 8GB DDR3 / HDD: 1 TERA SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: Blu-ray / VGA: GEFORCE 650 - 2GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI + USB3 / 2.8 Kg / Windows 7 Home Premium 64 -

1DL0VeB0Y
18-08-2012, 12:25
7000 خیلی خوبه البته از نظر زیبایی هم که واست مهم نیست کولاکه ...

Phoenix84
18-08-2012, 16:03
تازه N56 مثل N55 از B&O هم برای اسپیکر استفاده نکرده گویا و مال خودش رو گداشته

اسوس در سری N56 از سیستم صوتی B&O استفاده کرده

Amir-Rainman
18-08-2012, 16:19
کلا این Asus N56 لپ تاپه عالیه.
مشکل گرماشم مسلمه عادیه، میشه مگه با لپ تاپ بازی کرد و بعد داغ نکنه؟؟؟
ولی خب از هارد SSH پشتیبانی میکنه :31:

amin666
18-08-2012, 16:30
اسوس در سری N56 از سیستم صوتی B&O استفاده کرده

اخه من یه جا خوندم نوشته بود asus sonic نمی دونم چی چی!پس B&O هست که خوبه.خودمم تعجب کردم چرا B&O نیست.ممنون بابت تصحیح

animsprite
18-08-2012, 22:25
یکی دو روزی نبودم دوستان گل شرمندم کردن
دوستان تو این دو روز اینترنت کنار گذاشتم خودم رفتم تمام پاساژ هارو زیرو رو کردم ویا راهنمایی شما Lenovo Y-580
از راهنماییاتون خیلی متشکرم :12:

sarzaeim
19-08-2012, 08:36
مبارکتون باشه :)

l2eza.d
19-08-2012, 14:30
مبارک باشه ، چند گرفتی ؟ چیز خاصی نیست که همین اول کار تو ذوقت زده باشه که خدایی نکرده ؟
با ssd یا بدون ؟ کجا گرفتی اصلا ؟

animsprite
19-08-2012, 21:41
مبارک باشه ، چند گرفتی ؟ چیز خاصی نیست که همین اول کار تو ذوقت زده باشه که خدایی نکرده ؟
با ssd یا بدون ؟ کجا گرفتی اصلا ؟
ممنون از لطف دوستان
1.265گرفتم از کاممپیوتر ایران واقع در خیابان ولیعصر -بدون هارد جامد
از موقعی که گرفتمش تمام قسمت ها رو چک کردم مشکلی نیست
فقط یه نکته به اون کسایی که میخوان یه همچین چیزی بگیرن زیاد سخت نگیرن وتعصبی کار نکنند من قبل خرید فقط دنبال asus بودم ولی قبلش با شما دوستان گل مشورت کردم از بین مدل های موجود تو بازار و اون مدل هایی که قرار بیان یکی رو انتخاب کردم اونم لنوو که فکرش رو هم نمیکردم :12:

whitewolf
20-08-2012, 06:17
میشه یه کم در مورد با یا بدون ssd که دوستان میگن توضیح بدین؟ یعنی چی؟ ببخشید اگه سوالم اماتوریه
در ضمن شما مدل 1080ش رو گرفتی یا 768؟
کیفیت صدا با هدفون و بدون هدفون چه طوره؟

l2eza.d
20-08-2012, 09:06
ممنون از لطف دوستان
1.265گرفتم از کاممپیوتر ایران واقع در خیابان ولیعصر -بدون هارد جامد
از موقعی که گرفتمش تمام قسمت ها رو چک کردم مشکلی نیست
فقط یه نکته به اون کسایی که میخوان یه همچین چیزی بگیرن زیاد سخت نگیرن وتعصبی کار نکنند من قبل خرید فقط دنبال asus بودم ولی قبلش با شما دوستان گل مشورت کردم از بین مدل های موجود تو بازار و اون مدل هایی که قرار بیان یکی رو انتخاب کردم اونم لنوو که فکرش رو هم نمیکردم :12:

بلوری داره ؟ کجا گرفتی ؟ میشه آدرسش رو پ.خ کنی؟ و منظورت از قیمت 2165 هستش مگه نه ؟

dashmamad96
20-08-2012, 22:13
بلوری داره ؟ کجا گرفتی ؟ میشه آدرسش رو پ.خ کنی؟ و منظورت از قیمت 2165 هستش مگه نه ؟
بی زحمت ادرس برا منم بفرست.منم میخوام بگیرم بنظرتون صبر کنم قیمتا...یا الان بگیرم بهتره؟من تا عید 92 میتونم صبر کنم به نظرتون چیکار کنم؟

amin666
20-08-2012, 23:29
اخه 7 ماه صبر کنی که چی دوست عزیز!وافعا فکر کردی تا 7 ماه دیگه جیزی عوض می شه؟البته به احتمال زیاد عوض می شه.ولی مسلما خیلی بدتر از الان می شه.حالا بگذریم.اصلا بر فرض محال ارزون بشه.یعنی شما 7 ماه می خواید صبر کنید!!!

3rdoor
21-08-2012, 15:25
اگر ظاهرش هم برات مهمه این مدل سامسونگ رو ببین
samsung 300Z5A-s02

animsprite
21-08-2012, 21:12
دوستان ببخشید دیر جواب دادم
در مورد سوالات شما راجب این محصول باید بگم که اصلا پشیمون نیستم واینکه قیمت رو تو کامنت قبلی اشتباه تایپ کردم قیمت2.265 بوده نه1.265
واینکه بلوری داره و full hdکه از ملاک های خرید من هستن
در مورد ssdهم باید بگم اختیاریه یعنی موقع خرید فروشنده بهت میگه این مورد رو میخواین یا نه که در این صورت مبلغ این هارد جامد از خود دستگاه کم میشه

l2eza.d
21-08-2012, 21:28
دوستان ببخشید دیر جواب دادم
در مورد سوالات شما راجب این محصول باید بگم که اصلا پشیمون نیستم واینکه قیمت رو تو کامنت قبلی اشتباه تایپ کردم قیمت2.265 بوده نه1.265
واینکه بلوری داره و full hdکه از ملاک های خرید من هستن
در مورد ssdهم باید بگم اختیاریه یعنی موقع خرید فروشنده بهت میگه این مورد رو میخواین یا نه که در این صورت مبلغ این هارد جامد از خود دستگاه کم میشه

FULL HD ???????!!!!!!!!!!!!!!!! مطمئنی ؟
سازگار اصلا فول اچ دی این لپ تاپ رو وارد نکرده ،از قسمت رزولوشن صفحه نمایش ببین رزولوشنت 1920 * 1080 ـه ؟؟؟

می شه آدرس جایی که گرفتی پ.خ کنی؟

animsprite
21-08-2012, 21:38
FULL HD ???????!!!!!!!!!!!!!!!! مطمئنی ؟
سازگار اصلا فول اچ دی این لپ تاپ رو وارد نکرده ،از قسمت رزولوشن صفحه نمایش ببین رزولوشنت 1920 * 1080 ـه ؟؟؟

می شه آدرس جایی که گرفتی پ.خ کنی؟
حالم گرفته شد ریزولوشن1366در768 این یعنی hd اصلا توجه بهش نکرده بودم تواین چند روز هر کدوم از دوستام میپرسیدن میگفتم full hd خیلی بد شد:41:
از خیابان ولیعصر تهران فروشگاه کسری -همکف
دقیقا هواسم موقع خرید یه این مورد بود که از فروشنده بپرسم دراین مورد زیاد تحقیق واسه خرید نداشتم بیشتر تمرکزم رو سخت افزار یود

whitewolf
22-08-2012, 04:13
حالم گرفته شد ریزولوشن1366در768 این یعنی hd اصلا توجه بهش نکرده بودم تواین چند روز هر کدوم از دوستام میپرسیدن میگفتم full hd خیلی بد شد:41:
از خیابان ولیعصر تهران فروشگاه کسری -همکف
دقیقا هواسم موقع خرید یه این مورد بود که از فروشنده بپرسم دراین مورد زیاد تحقیق واسه خرید نداشتم بیشتر تمرکزم رو سخت افزار یود

دوست عزیز زیاد سخت نگیر
به نظرم fhd گرچه خیلی عالیه ولی برای فیلم دیدن و بازی کزدن هم معظل های خاص خودش رو داره. مثلا اینکه باید فقط فیلم full hd باهاش نگاه کنی در صورتی که بیشتر فیلم ها 720 هستند و فیلم های 1080 کمتر انکود میشه. حالا اگه فیلمت 720p باشه، موقع full screen کردن فیلم کشیده میشه و درنتیجه کیفیت میاد پایین
برای بازی کردن هم مسلما کارت گرافیک لپ تاپ بازی های اینده رو مثلا بازی های سال دیگه رو با 768 بهتر و روون تر اجرا می کنه تا 1080. البته اینا نظر شخصی من بودن

amin666
22-08-2012, 12:37
اره.من که هر چی فیلم و سریال دانلود می کنم با این adsl های زغالی مجبورم 480p دانلود کنم.حالا فکر کن بخوای 480p رو تو Fhd ببینی!فکر کنم می شه 3gp!تو همین hd هم معلومه که کیفیت میاد پایین.دیگه وای به حال fhd.حتی تو ایران برای فیلم دیدن هم fhd خیلی به درد نمی خوره.مگه طرف فقط فیلمها کیفیت 9 بگیره و fhd.ولی برای سریال دیدن و ... اصلا 1080 تو سایت نمی ذارن که دانلود کنی.حالا تازه اگه اینترنتت خیلی هم پر سرعت باشه

whitewolf
22-08-2012, 18:08
اره.من که هر چی فیلم و سریال دانلود می کنم با این adsl های زغالی مجبورم 480p دانلود کنم.حالا فکر کن بخوای 480p رو تو Fhd ببینی!فکر کنم می شه 3gp!تو همین hd هم معلومه که کیفیت میاد پایین.دیگه وای به حال fhd.حتی تو ایران برای فیلم دیدن هم fhd خیلی به درد نمی خوره.مگه طرف فقط فیلمها کیفیت 9 بگیره و fhd.ولی برای سریال دیدن و ... اصلا 1080 تو سایت نمی ذارن که دانلود کنی.حالا تازه اگه اینترنتت خیلی هم پر سرعت باشه

دقیقا دوست عزیز
به نظرم اگه کسی display کیفیت fhd می خوایی باید پول بده همه فیلم هارو بلوری خریداری کنه که توی ایران زیاد ارزش نداره
fhd واسه اینرنت گردی هم یه ذره اذیت می کنه. فونت ها و نوشته ها بعضی مواقع خیلی کوچیک نشون داده میشن

hnaserisoft
22-08-2012, 20:57
ولی تمام این مشکلاتی که واسه ی fullhd ذکر کردین با پایین آوردن رزولوشن در حالت عادی حله.ولی در عوض هر وقت خواستی فیلم fullhd نگاه کنی اونوقت می تونی رزولوشن رو هم ببری تا آخر و از کیفیتش لذت ببری. البته واسه فیم بهتره ips هم باشه که من توی کمتر لپتاپی دیدم مثل zenebook prime

amin666
22-08-2012, 21:47
خب اگه ریزولوشن رو پایین بیاری باز ممکنه تصویر fit نشه.به هر حال پنل Lcd شما fhd هست.یعنی دو میلیون تا پیکسل داره.مثل اینکه شما ریزولوشن hd رو بیاری رو 1024یا 680.
پنلهای IPS معمولا رو لپتاپها macbook هست و بعضی سریهای Hp مثل ENVY و بعضی سریهای خاص لپتاها و بعضی لپتاپهای گیم.البته که هم کنتراست بهتری دارند هم زاویه دید خیلی بهتری

animsprite
22-08-2012, 22:45
به هر حال چشم رو باید رو این قضیه ببندم که برام کمی سخته
یه دوستی دارم که تو سخت افزارها اشراف کاملو داره وتو همین انجمن هم عضوه حالا که تو خرید لپتاپ این سوتی رو دادم ول کن نیست شاید این تلخترین قسمت ماجراباشه :10:

animsprite
22-08-2012, 22:46
یه دوستی دارم که تو سخت افزارها اشراف کاملو داره وتو همین انجمن هم عضوه حالا که تو خرید لپتاپ این سوتی رو دادم ول کن نیست شاید این تلخترین قسمت ماجراباشه :10:

m.77
22-08-2012, 23:28
سلام.من میخوام asus n56vz بگیرم.خواستم ببینم لپ تاپ خوبیه به نظر دوستان.
درسته ssd رو پشتیبانی نمیکنه؟پردازندش ivy bridge هست؟کلا یه راهنمایی به من بدین مرسی.

ulsss
23-08-2012, 00:25
سلام.من میخوام asus n56vz بگیرم.خواستم ببینم لپ تاپ خوبیه به نظر دوستان.
درسته ssd رو پشتیبانی نمیکنه؟پردازندش ivy bridge هست؟کلا یه راهنمایی به من بدین مرسی.
ssd رو پشتیبانی نمیکنه. پردازنده ایوی است.
لپتاپ خوبیه ولی بهتره مدلهای زیر رو هم در نظر داشته باشی
y580
dv6t 7000
به نظرم ایسوس یکم گیرونتر از سایر برند هاست بخاطر اسمش.

whitewolf
23-08-2012, 01:42
ولی تمام این مشکلاتی که واسه ی fullhd ذکر کردین با پایین آوردن رزولوشن در حالت عادی حله.ولی در عوض هر وقت خواستی فیلم fullhd نگاه کنی اونوقت می تونی رزولوشن رو هم ببری تا آخر و از کیفیتش لذت ببری. البته واسه فیم بهتره ips هم باشه که من توی کمتر لپتاپی دیدم مثل zenebook prime

این طوریام نیست
اون طوری هم aspect ratio تصویر به هم می خوره هم اینکه تصویر شطرنجی میشه

یه دوستی دارم که تو سخت افزارها اشراف کاملو داره وتو همین انجمن هم عضوه حالا که تو خرید لپتاپ این سوتی رو دادم ول کن نیست شاید این تلخترین قسمت ماجراباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم که زیاد سخت نگیرین. به نظرم این خودش یه مزیت هست. چون تو ایران که کمبود فیلم های 1080 هست fhd بودن بیشتر یه درسر هست تا مزیت
به نظرم تمام لذت رو از لپ تاپتون ببرین.منم به زودی می گیرم اگه خدا بخواد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m.77
23-08-2012, 01:45
دوست گلم تو 3 تا مدل کدوم. بهتره؟
y580 میگن صفحه نمایشش خوب نیست.
بعد این دو مدل ssd پشتیبانی میکنن؟کلا خیلی تاثیر داره ssd؟
پردازنده ایوی هستن این دو مدل هم دیگه؟

animsprite
23-08-2012, 07:40
دوست گلم تو 3 تا مدل کدوم. بهتره؟
y580 میگن صفحه نمایشش خوب نیست.
بعد این دو مدل ssd پشتیبانی میکنن؟کلا خیلی تاثیر داره ssd؟
پردازنده ایوی هستن این دو مدل هم دیگه؟
اینکه صفحش بی کیفیته رو چه کسی گفته من روشن شده y580 رو در کنار یه56از اسوس شاید دورو بر یه ساعت کار کردم وبا توجه به اینکه تو کارم واردم باید بگم این یه شایعه بیش نیست فقط شاید یه خاطر full hd نبودنش مقدار خیلی کمی از چند رقیب خ.دش عقب بیوفته که قابل چشم پوشیه خصوصا این که ssd خور هم هست که این خودش کلی y580ارو از حداقلn56 جلو میندازه
در مورد ssd هم باید بگم تاثیرش رو سیس یا لپتاپ به همون مقداریه که کاملا استفاده از اون رو رو سیس حس میکنی من ssd برای لپتاپم نگرفتم ولی از روی pc اینو تجریه کردم که البته ارزش رو داره باری لپ هم یه ssd بگیری
بله هردو ایوی ودارای گرافیک داخلیHD4000 هستند
نکته اخر که باز هم عرض کردم تعصبی برخورد نکنید این تو خرید خیلی بدردتون میخوره واینکه تا حالا هیچ مشکلی با y580 ندارم الان هم یه یک روزی هست که دست یکی از یچه های فروم که اونم خوشش اومده ازش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hnaserisoft
23-08-2012, 17:12
خب اگه ریزولوشن رو پایین بیاری باز ممکنه تصویر fit نشه.به هر حال پنل Lcd شما fhd هست.یعنی دو میلیون تا پیکسل داره.مثل اینکه شما ریزولوشن hd رو بیاری رو 1024یا 680.
پنلهای IPS معمولا رو لپتاپها macbook هست و بعضی سریهای Hp مثل ENVY و بعضی سریهای خاص لپتاها و بعضی لپتاپهای گیم.البته که هم کنتراست بهتری دارند هم زاویه دید خیلی بهتری
نه دوست عزیز.مشکلی پیش نمیاد.من توی G53 دیدم،فقط یه کمی سایز ایکون ها و ... بزرگتر میشه. این چیزا عیب واسه ی پنل های FULLHD محسوب نمیشن و شک نکنید که چون سایز 15 اینچه هرچی رزولوشن بره بالا ، تراکم پیکسل هم زیاد میشه و پنل شما توی نمایش جزئیات موفق تر میشه

surena_iran2564
26-08-2012, 22:06
اینکه صفحش بی کیفیته رو چه کسی گفته من روشن شده y580 رو در کنار یه56از اسوس شاید دورو بر یه ساعت کار کردم وبا توجه به اینکه تو کارم واردم باید بگم این یه شایعه بیش نیست فقط شاید یه خاطر full hd نبودنش مقدار خیلی کمی از چند رقیب خ.دش عقب بیوفته که قابل چشم پوشیه خصوصا این که ssd خور هم هست که این خودش کلی y580ارو از حداقلn56 جلو میندازه
در مورد ssd هم باید بگم تاثیرش رو سیس یا لپتاپ به همون مقداریه که کاملا استفاده از اون رو رو سیس حس میکنی من ssd برای لپتاپم نگرفتم ولی از روی pc اینو تجریه کردم که البته ارزش رو داره باری لپ هم یه ssd بگیری
بله هردو ایوی ودارای گرافیک داخلیHD4000 هستند
نکته اخر که باز هم عرض کردم تعصبی برخورد نکنید این تو خرید خیلی بدردتون میخوره واینکه تا حالا هیچ مشکلی با y580 ندارم الان هم یه یک روزی هست که دست یکی از یچه های فروم که اونم خوشش اومده ازش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارت گرافیک gtx 660m Y580 چطور کار میکنه ؟
بازی های روز با کیفیت بالا روش به خوبی اجرا میشن ؟
یا اندکی ضعف ... ؟

Phoenix84
26-08-2012, 23:23
بخوبی اجرا میشه بخصوص که رزولوشن Y580 اینی که تو ایران پیدا میشه HD هست نه FULL HD

animsprite
28-08-2012, 11:30
مشکلی ازنظر اجرا نداره فقط میمونه بحث کولینگ که تو تمام لپ ها مشترکه خصوصا اینکه بخاطر hd بودن نمیشه هایت اند بازی کرد ولی در کل بسیار روون اجرا میکنه
زیاد با لپ گیم بازی نمیکنم :12:

Highbury
28-08-2012, 11:50
کلا مشاوره گرفتن باید 2-3 روز قبل خرید باشه. اینجوری کمتر اذیت میشین و مطمئنا انتخاب بهترین دارین. بماند که نسبت به دو هفته قبل گرانتر شدن.

تا این محدوده بهترین انتخاب از نظر حقیر lenovo Y580 هست. y580 یکی از بهترین صفحه نمایش های سایز HD رو داره
در کنار اون سایرویژگی های مثبت رو کامل داره. گرافیک و سخت افزار خوب، ظاهر شیک، نور پشت زمینه کیبورد که مهمه، کیفیت عالی برند لنوو، کیبورد خوب، اسپیکرهای باکیفیت،گارانتی و پشتیبانی مناسب. باتری خوب.

fk_u
28-08-2012, 15:32
سلام
حرف لنو و شد گفتم بگم که یکی از بچه ها تو یک تابیکی گفت لنوو توی لولا ها ضعیفه و لولا بازی میکنه همه لنوو ها همین طورین؟ ضد حال شد تو هر مارکی رفتم نقصی بود یا قیمت
درسته مشاوره 2 3 روز اخر باشه بهتره منم گذاشتم نزدیک خریدم شد تابیک اوکی کنم

Highbury
28-08-2012, 15:40
سلام
حرف لنو و شد گفتم بگم که یکی از بچه ها تو یک تابیکی گفت لنوو توی لولا ها ضعیفه و لولا بازی میکنه همه لنوو ها همین طورین؟ ضد حال شد تو هر مارکی رفتم نقصی بود یا قیمت
درسته مشاوره 2 3 روز اخر باشه بهتره منم گذاشتم نزدیک خریدم شد تابیک اوکی کنم
نه آقاجان این حرفا چیه. این ایرادات نه تنها در لنوو بلکه در اکثر برندها و مدلها وجود نداره.

animsprite
28-08-2012, 15:52
باز هم شایعه -دیگه مطمئنی مشکل دیگه ای هم داره مثلا اینکه چرا صفحش اینقدر رنگیه و رنگ هارو خوب نشون میده :12:

fk_u
29-08-2012, 17:05
نه آقاجان این حرفا چیه. این ایرادات نه تنها در لنوو بلکه در اکثر برندها و مدلها وجود نداره.

سلام
منم دنبال مدلی هستم ولی مدل بی نقص بیدا نیست مثل اینکه
تو این تابیک دیدم

ulsss
29-08-2012, 23:05
سلام
منم دنبال مدلی هستم ولی مدل بی نقص بیدا نیست مثل اینکه
تو این تابیک دیدم
نه عزیز. یک کلاغ چهل کلاغ شده.اولین نفری که از لولای لنوو ایراد گرفت خودم بودم .نه برای تمام مدلهاش . من فقط در مورد y580 توی تاپیکش گفتنم که لولاهاش پلاستیکی و بی کیفیته نه اینکه بازی میکنه و شل است. من خودم y580 دارم و در مورد بقیه مدلها نظری ندارم.

masouddaniali
30-08-2012, 08:59
نه عزیز. یک کلاغ چهل کلاغ شده.اولین نفری که از لولای لنوو ایراد گرفت خودم بودم .نه برای تمام مدلهاش . من فقط در مورد y580 توی تاپیکش گفتنم که لولاهاش پلاستیکی و بی کیفیته نه اینکه بازی میکنه و شل است. من خودم y580 دارم و در مورد بقیه مدلها نظری ندارم.

سری y لنوو کلا لولا هایه جالبی ندارن

pcsoft
30-08-2012, 09:08

سلام. لولا مشکلی نداره. قسمت زیر لولا مشکل داره. که اونم من از تعمیرکار پرسیدم گفت در مدل شما Y560 این مشکل وجود داره(همینطور در مدل های قدیمی acer که این مشکل وجود داشته) و در مدل های جدید من ندیدم. در واقع با بازشدن در لپ تاپ فشار زیادی به اون قسمت وارد میشه. چرا؟ چون اون نگهدارنده ای که زیر لولا هست خوب طراحی نشده و فشار فقط روی یک قسمت وارد میشه. در حالی که در بقیه مدل ها این فشار بین چندین قسمت تقسیم میشه. این نقطه ضعف لپ تاپ من یعنی Y560 که البته الانم دنبالشم درستش کنم سریعتر بفروشمش. چون قطعه اصل Lenovo هم براش بگیرم بازم طراحی مشکل داره.