ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد تهویه کیس ونحوه قرار دادن فن ها

brnudi
17-08-2012, 13:13
سلام خدمت دوستان گرامی

والا من 50درصد مشکلات بچه ها را در تایپیکهای قبلی خوندم ولی در کل پاسخ مشکلم را دریافت نکردم
فقط چیزی که فهمیدم این بود که هر چندوقت یک بار کیس را گرد گیری و روغن کاری کنیم
و اما سوال من :

اقا میخواستم درخواست کنم یه نفر به طور دقیق بگه این فنهای توی کیس نظم و ترتیب و قرار گیری شون باید به چه صورت باشه
مثلا من توکیس خودم چندتا فن دارم یه فن 12میل - فن سیپییو - فن کارت گرافیک- فن هارد - فن پاور
خوب من بافن های کارت گرافیک و هارد و سیپی یو کار ندارم(چون از قبل روی قطعه مورد نظر سوار بودن) پس میمونه
دوفن اصلی برای تهویه هوای داخل کیس که فن پاور و فن12میلی استحالا میخوام یه نفر بگه که توی این دوتا کودوم را دمده بزام
متاسفانه من قبلا بعد از گردگیری این احتمال را می دهم که فن ها را برعکس نصب کرده ام
و الان که دستم را پشت کیس میبرم هردو تا هوا را به بیرون از کیس مزنند
لطفان بگیداون طرف برامدگی فن به طرف داخل کیس باشه یعنی اینکه هوا را به خارج هدایت میکنه یا داخل

و در اخر یه سوال دیگه یکی از دوستان کامپیوتری گفت که فن هارد را از کار بندازم (چون یه زره سرو صدا دارد ) ایا این منطقیه؟

EXTREME
17-08-2012, 13:56
فن هارد رو از کار نندازین که دماش پایین بمونه
در مورد اینکه فن ها چطوری نصب بشن معمولا فن جلوی کیس و فن های بغل کیس باید هوارو بدن تو و از پشت از طریق فن هوا داده بشه بیرون
فن پشتی که عقب کیس هست باید هوارو بده بیرون
برای اینکه ببینید فن رو چطوری بزارین که باد رو بده بیرون فن رو به پاور بزنید و دست بزنید بینید در کدوم جهت داره باد میده در همون جهب بزارین که باد رو میده بیرون

brnudi
17-08-2012, 15:39
ممنون از پاسختون
فقط یه چیزی مگه جلوی کیسم فن میزاررن
دوم اینکه هم فن بزرگ من (که در پشته )و هم فن پاور من(که اونم درپشته ) هوا را میدن بیرون پس باید کدوم فن هوا را بده داخل
والا تو پستای قبلی بچه ها گفته بودن که یه فن باید دمنده باشه و یه فن مکنده یا باید هردوتا دمنده باشن
ببخشید اگه میشه در این مورد کمی توضیح بدید
بازم ممنون

EXTREME
17-08-2012, 17:13
بستگی به کیستون داره بعضی کیس ها در جلو فن داره بعضی ها هم در کنار در درب کیس برای دمیدن هوا به سمت داخل

brnudi
17-08-2012, 17:51
ممنون ارز پاسختون
ولی جواب من را ندادید بالاخره من چی کار کنم
هردو فن پشت کیسه (یکی پاور و یکی 12 میلی ) که هر دو هم به بیرون هوا می زنند
ایا اینجوری باشه ایراد نداره

EXTREME
17-08-2012, 18:10
نه ایرادی نداره و مشکلی نیست

ali2424
17-08-2012, 18:24
ببین دوست عزیز ما یک فشار هوا مثبت داریم یک فشار هوای منفی فشار مثبت به حجم هوایی گفته میشود که از قسمت پایین و بغل کیس بع داخل کیس دمیده میشود و هوای منفی به هوایی گفته میشود که از قسمت پاور و پشت کیس خارج میشود حالت ایده ال اینست که هوای مثثبت با منفی برابر باشد یعنی به ازای یک فن پشت یک فن هم در پایین کیس موجود باشد اما شما میتونی فشار هوای مثبت رو بیشتر کنی بهتره

mostafajannnn
16-09-2012, 16:10
سلام فن هارو تقوین کنید