ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هدفون beats stadio HD

M A M M U T
17-08-2012, 00:12
سلام من این هدفون رو دیروز با قیمت 60 تومن خریدم اما امروز که یه ذره دقت کردم احساس میکنم که صدای خواننده از گوشی که سیم نداره بیشتره یعنی قوی تره.... و صدای آلات موسیقی از اونی که سیم بهش وصل میشه قوی تره...به نظرتون این وضعیت عادیه؟ البته تو بعضی آهنگ خیلی دقت لازم داره حتی بعضی وقت ها اصلا معلوم نیست.... به نظرتون مشکل از گوشای منه؟ یا هدفونه مشکل داره؟
ویرایش: نام هدفونه Beats studio HD هست در نام تاپیک اشتباه تایپی داشت...

ramin_bz
17-08-2012, 01:20
سلام من این هدفون رو دیروز با قیمت 60 تومن خریدم اما امروز که یه ذره دقت کردم احساس میکنم که صدای خواننده از گوشی که سیم نداره بیشتره یعنی قوی تره.... و صدای آلات موسیقی از اونی که سیم بهش وصل میشه قوی تره...به نظرتون این وضعیت عادیه؟ البته تو بعضی آهنگ خیلی دقت لازم داره حتی بعضی وقت ها اصلا معلوم نیست.... به نظرتون مشکل از گوشای منه؟ یا هدفونه مشکل داره؟
ویرایش: نام هدفونه Beats studio HD هست در نام تاپیک اشتباه تایپی داشت...

هدفون Beats Studio HD حداقل 450 تومن قیمتشه. اینی که خریدین 60 تومن فیک هست و کیفیت هدفون های فیک هم هیچوقت به نمونه اصلی نمی رسه و اینجور ایرادات هم داخلشون دیده میشه

M A M M U T
17-08-2012, 01:36
هدفون Beats Studio HD حداقل 450 تومن قیمتشه. اینی که خریدین 60 تومن فیک هست و کیفیت هدفون های فیک هم هیچوقت به نمونه اصلی نمی رسه و اینجور ایرادات هم داخلشون دیده میشه
خودم هم حدس میزدم باید گران تر از این حرفا باشه:دی حالا لازم نیست به نمونه ی اصلی برسه اما حداقل نباید اینجور ایراداتی داشته باشه:) 60 تومن رو میدادم به آشغال ترین جنس نباید این ایراد رو میداشت.... یه هدست داشتم دو سال پیش خریدم 8 تومن:) اون از این بهتر بود:دی ولی باسش خیلی خوبه:دی
ولی با اینکه فیکه ولی کیفیت و جنسش خیلی خوبه ها دور گوشیش آلمینیومه:دی الآن که یه مدته باهاش آهنگ گوش میدم حس میکنم که بالانس شده.... نمیدونم شاید قبلا احساس می کردم ...نمیدونم خلاصه...کاش فروشندهه بهم میگفت:) حالا باز جوانمرد بود بهم 400 هزار نفروخت:) وگرنه من اصلا نمیفهمیدم:دی
خدایی من که از اینترنت و این چیزا سر در میارم اینجوری گول می خورم حالا فرض کنین یکی بیاد که از این چیزا هم سردر نمیاره....
الآن دچار یاس فلسفی شدم...میگم حالا یه جور نمیشه این مشکلش رو حل کرد؟

ramin_bz
20-08-2012, 13:18
خودم هم حدس میزدم باید گران تر از این حرفا باشه:دی حالا لازم نیست به نمونه ی اصلی برسه اما حداقل نباید اینجور ایراداتی داشته باشه:) 60 تومن رو میدادم به آشغال ترین جنس نباید این ایراد رو میداشت.... یه هدست داشتم دو سال پیش خریدم 8 تومن:) اون از این بهتر بود:دی ولی باسش خیلی خوبه:دی
ولی با اینکه فیکه ولی کیفیت و جنسش خیلی خوبه ها دور گوشیش آلمینیومه:دی الآن که یه مدته باهاش آهنگ گوش میدم حس میکنم که بالانس شده.... نمیدونم شاید قبلا احساس می کردم ...نمیدونم خلاصه...کاش فروشندهه بهم میگفت:) حالا باز جوانمرد بود بهم 400 هزار نفروخت:) وگرنه من اصلا نمیفهمیدم:دی
خدایی من که از اینترنت و این چیزا سر در میارم اینجوری گول می خورم حالا فرض کنین یکی بیاد که از این چیزا هم سردر نمیاره....
الآن دچار یاس فلسفی شدم...میگم حالا یه جور نمیشه این مشکلش رو حل کرد؟

بهتر بود قبل از خریدت یه سر به تاپیک هدفون میزدی بحث های مشابهی درمورد هدقون های beats بود.این اشکال ممکنه به مرور زمان حل شه من خودم یه هدفون سونی داشتم که یکی از گوشیاش تو باس های زیاد خش خش میکرد ولی چند روز بعد درست شد.:31: هدفون شما یه سوکت برای اتصال جک هدفون روی خود گوشی داره اتصال اون رو چک کن ببین مشکلی نداشته باشه اگه لازم بود با یه مقدار الکل تمیزش کن.یه مقدار جک هدفون رو داخلش بچرخون شاید تو حالت های دیگه مشکل نداشته باشه.اگه با این کارا درست نشد و اذیت میکرد میتونی از توی تنظیمات برنامه پلیرت نسبت بلندی صدای اون گوشی که صداش ضعیفه رو بیشتر کنی

snkinect
16-09-2012, 16:19
دوست عزیز هدفون من هم همین مشکل رو داشت ولی باید صدا رو کم یا زیاد کنی اونوقت درست میشه.هدفون من که روی کامپیوتر امتحان می کردم درست بود ولی روی گوشی این حالت پیش می اومد.اگه روی خود هدفون چیزی داره که باهاش بشه صدا رو کم و زیاد کرد امتحانش کن واگه نبود صدای گوشی رو عوض کن.